anladım sekerim ne var ne yok nasıl gidiyor çalısmalar
ne olssun şekerim giresuna gelmeni 14 gözle bekliyrummkız ne calışması calşımalar bitti bat sayıyorum aslında saymak istemiyrum camaşır suyuyla yerler islidim beni biraz carptı galiba
aayyy canım bende bir an önce su es durumunun belli olup da gelmeyi bekliyorumm..takılırız artık bol bolll
hangi arada bitti maşallah hızlısıınnnsenin çamasır suyuyla ne işin var bacım yaawww
calışmalar bittktn sonra da işim olmaz mı o dönemler bitince bi sakınca görmediydim..fazlada kullanmadım ama sanırsam bünye alışkın deil önceden domestos kulanıyrdum şimdi normal camaşır suyu herhalde ondan odu
bekleme sürecinde de çamasır suyundan özellikle uzak dur yine de sen yaa...
tamam canım yapmam bidaha bana müsade azcık işim var görşürük yine
bekleme sürecinde de çamasır suyundan özellikle uzak dur yine de sen yaa...
kuzum ben o mantar sıkıntısını bekarken 3 sene falan çektim3-4 ayda bir tekrarlıyordu hep de adetliyken başlıyordu...
ben o zaman 2 dozluk mantar ilaçları kullanıyordum hani 7 gün ara ile içilenlerden...
en son bir sene önce olmuştu... o zaman doktor 2farklı fitil ve hap verdi hapı eşim de içti birde ne zaman kaşımaya başlasam tek doz ilaç içtim bazı doktorlar öneriyor 3-4 ay boyunca 4 hafta aralıklarla tek doz hap ...
istersen bir de bunu sor doktoruna
elimdeki camaşır suyunun kokusundan nasıl kurtulcam ben ya
elini limonla ovup yıkasan faydasını görürsün sanırım...
derya merhaba canım, yumurtaların inşallah miiissss gibi bebişler olur. sen diyarbakırda tedavi görüyon dimi? hangi hastane , kime gidiyosun yaaa bişi daha soracambi de masrafların ne kadar? çocukluk arkadaşım orda o da dr. bakıyo şimdi memnun musun
Slm kızlar ben hala seyahata cıkamadım buhafta cıkacaz ama gün belli değil
bu arada bu gece çok güzel rüya gördüm hayırlara vesile olur inş. hamile kalırım ....
hamile kelırsam rüyamı anlatırım:)
çatlama iğnemi olmuştum 28. hazıranda yarın son çalışma günüm ve beklemeye başlıycam :)
ama eşimle ufak bir tartışma yaşadım barışmassak son calılmayı yapamayacağım napsam acaba :)))))
çalıştıklarım yeterli olur diye düşünüp küslüğe devam etmelimiyim acep :))))
merhaba tatlım 9 tanesi döllenmiş bakalım yarın yine bilgi verecekler.canım benim doktorum aslında elazığda ben burda tedavi görüyordum orda klinik açmıs yumurta toplama ve transfer diyarbakırda oluyor.doktorun adı orhan özdiller ve çok memnunum doktorumdan.4500 tl ödedim ben..dicle fırat kadın has.ve doğum kliniği adı..
slm kızlar ben hala seyahata cıkamadım buhafta cıkacaz ama gün belli değil
bu arada bu gece çok güzel rüya gördüm hayırlara vesile olur inş. Hamile kalırım ....
Hamile kelırsam rüyamı anlatırım:)
çatlama iğnemi olmuştum 28. Hazıranda yarın son çalışma günüm ve beklemeye başlıycam :)
ama eşimle ufak bir tartışma yaşadım barışmassak son calılmayı yapamayacağım napsam acaba :)))))
çalıştıklarım yeterli olur diye düşünüp küslüğe devam etmelimiyim acep :))))
tatlım bence küsmeyin yavrunuz aşk böcuğu olsun. hem sen kendini üzmeye devam edersen nasıl olcak bu iş. sen özür dilemek istemiyosan bile kocişine tatlı dille özür dilet, onu da nasıl yaptıracağını sen biliyorsunduranlatmıyim şimdi
yok yokk sen barış son calışmayı sakın erteleme ne olur ne olmazz[/QUO
son iki günümü değerlendirmek için tüm cabamı sarf edecem :))))) koçişimin anlayışı sayesınde ben güçlüyüm ertelememeye karar verdim :)))) bu ay inş. ödev gibi birliktelikten hepimiz kurtuluruz :)))9
hayalim gitti muhabbet bitti...
bende topic sustu kızım olacak herhalde diye yazacak tım
slm kızlar çok kötüyüm acayip sancım var adetim sökülemedi henüz sabahtan beri açık kahve akıntım var ama nasıl adet sancısı anlatamam işteyim ama zor duruyorum ne bu ki şimdi zaten bugün 6 günü gecikmenin e şimdide kahve akıntı başladı kırmızıyı hala göremedim ya bu ilaçlardan kullanan yokmu aranızda klomen progestan crinone jel bu ilaçları kullanıp bunları yaşayan oldumu mahfoldum ben ya doktorda bişey anlatmıyo zaten sinir oldum bu ay başka doktora gitmeyi düşünüyorum bi geleydi şu kırmızılar
Bende evde test yaptım ikinci çizgi açık pembe çıktı :)))Yarın sabah kan testi yaptırmaya gidecem....
Allahımm hepimizin gönlüne göre, hayırlı zamanlarda, sağlıkla bebişlerimizi nasip etsinn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?