Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

MASALLAH CANIIM haydi hayirlisi ::))) sen simdi topige 9 tane dogurur herbirimize bitane verirsin dimi kkikiki

sen olmasan bizim halimiz ne olurduuuuuuuuuuuuuuuuuuu validemmmmmmmmmmmmmm

mucuk mucuk hepinizi cok seviyorum

kikiki yani son care deryanin kapasina dayaniriz

canim ben simdi yine cikmak zorundayimm hava kararmadan kizimi parka goturmeliyim evde bunaldi soz vermistim

hahahahahahhhhhh alemsinnnn hepinize yetecek kadar döllenmiş yumoş varrr ggeellll vatannnddaaşşş ggeeelllll

kızlar ben yine ovulasyın testi yaptım 2. çizgi yine silik çıktı testn kağıdında silikse negatif diyor daha 13. günümdeyim zaten yapsammı ya bu akşam yada bu akşam bekleyip yarın yine test yapıp mı yapsam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yardımmmmmmmmmmm

cnm koyu cikmasi lazim ikisininde. yaptikca koyulasir o yapmaya devam et testi

selam kızlar nasılsınız
birçok sebeplerden dolayı giremedim en sonunda evdeyim
bugün doktora gittim ve doktor bekledik olmadı dedi ve tüp bebek dedi
biraz kötüyüm ben yaaa

selam kızlar nasılsınız
biraz kötüyüm ben yaaa

cnm uzulme yaa. Verecek olan Rabbim hic belli olmaz. sen Umudunu kaybetme yeter ki

selam kızlar nasılsınız
biraz kötüyüm ben yaaa

kendini toparla asıl şimdi başlıyorsun yolculuğa unut herşeyi ve buna konsatre ol

selam kızlar nasılsınız
biraz kötüyüm ben yaaa

hosgeldin tatlım..canım sen kaç aydır hap tedavisi gördün??hemen tüp bebek demesi seni ürkütmesin ama biraz zamana bırak istersen canım..
bak ben 3 ilaç 2 asılama geçirdim simdi tüp bebek asamasındayım inanki 2 asılamayı yasayacağıma direkt tüp bebek deneseymişim diyorum bu kadar yıpranmazdım en azından..

selam kızlar nasılsınız
biraz kötüyüm ben yaaa

canım benim hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ama şunu düşün tıp bu kadar ilerlememiş olmasaydı derdimize dermanı bulmasaydık şükürler olsun önce allahdan sonra doktorlarından umudunu kesme dermanın tüp bebekse onuda dene bütün bunlar bir sınav biliyosun tüp bebek tedavisi görüp daha sonra normal yoldan hamile kalan bile var yani allahtan umut kesilmez güçlü ve dirayetli olmalısın buda benim sınavımmış deyip bu yolda sabrına sahip çıkıp devam etmelisin bütün dualarım sizlerle inşallah güzel allahım sana bu yolda sabır verir en çok ihtiyacımız olan şey bu sabır 1 günü bile beklemeye tahammülümüz olmazken bi bakmışızki bu yolda yılları devirmişiz geriye dönüp bi bakarsan o yılları geçirmek için sabrı sana rabbin verdi derdide veren o dermanıda sen inancını kaybetme yeter

bu arada bende adet oldum kırmızılar 1 hafta sonra teşrif etti ama bi tuhaf eve geldim bi baktım pedin üstünde kanla beraber et parçası gibi bişey var lavobaya oturdum yine döküldü parçalar şimdi kesildi yoksa ben düşükmü yapıyorum yada geciktiği için mi böyle oluyo anlayan varmı kızlar bi el atın şu konuyada :)

sağol canım ilkten kötüydüm şimdi biraz daha iyiyim
bu hafta rahim filmi çekilecek eşime spermiyogram yapılacak
ama ben iki ay beklemem gerekecek biz yeni ev aldık tadilat boyutu ve taşınma derken tüp bebekte
dinlenmek gerekecek diye biliyorum şu işler bitsin inşallah hemen tüp yaptıracaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…