- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
merhaba tatlım 9 tanesi döllenmiş bakalım yarın yine bilgi verecekler.canım benim doktorum aslında elazığda ben burda tedavi görüyordum orda klinik açmıs yumurta toplama ve transfer diyarbakırda oluyor.doktorun adı orhan özdiller ve çok memnunum doktorumdan.4500 tl ödedim ben..dicle fırat kadın has.ve doğum kliniği adı..
muhahahaha
demek bi tek ben costuruyormusum
canim bende ilk klomen kullandigim da gecen ay 3 gun gecikme yasadim ilk defa ,,ama senin biraz fazla uzadi gibi :26: kan da bi baktirsan diyorum :26:
oooooooo MASALLAH MASALLAH TOPIK COKSTU ,,,,,LI LI LI LI GOZUN AYDIN CANIM
MASALLAH CANIIMhaydi hayirlisi ::))) sen simdi topige 9 tane dogurur herbirimize bitane verirsin dimi kkikiki
sen olmasan bizim halimiz ne olurduuuuuuuuuuuuuuuuuuu validemmmmmmmmmmmmmm
iyi espürüktü
mucuk mucukhepinizi cok seviyorum
kikikiyani son care deryanin kapasina dayaniriz
canim ben simdi yine cikmak zorundayimm hava kararmadan kizimi parka goturmeliyim evde bunaldi soz vermistim
mucuk mucukhepinizi cok seviyorum
kikikiyani son care deryanin kapasina dayaniriz
canim ben simdi yine cikmak zorundayimm hava kararmadan kizimi parka goturmeliyim evde bunaldi soz vermistim
ayyyy gözün aydın. bide çookkk teşekkür ederim. sahi sorun neydi?
kızlar ben yine ovulasyın testi yaptım 2. çizgi yine silik çıktı testn kağıdında silikse negatif diyor daha 13. günümdeyim zaten yapsammı ya bu akşam yada bu akşam bekleyip yarın yine test yapıp mı yapsam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yardımmmmmmmmmmm
cnm koyu cikmasi lazim ikisininde. yaptikca koyulasir o yapmaya devam et testi
peki bu akşam çarpışma yapiyimmi yaa
selam kızlar nasılsınız
birçok sebeplerden dolayı giremedim en sonunda evdeyim
bugün doktora gittim ve doktor bekledik olmadı dedi ve tüp bebek dedi
biraz kötüyüm ben yaaa
selam kızlar nasılsınız
biraz kötüyüm ben yaaa
koyu iki cizgiden sonra bile 36 saat civarinda yumurta catlio bence ara ver bi gun spermler de kaliteli olsun
selam kızlar nasılsınız
biraz kötüyüm ben yaaa
selam kızlar nasılsınız
biraz kötüyüm ben yaaa
hosgeldin tatlım..canım sen kaç aydır hap tedavisi gördün??hemen tüp bebek demesi seni ürkütmesin ama biraz zamana bırak istersen canım..
bak ben 3 ilaç 2 asılama geçirdim simdi tüp bebek asamasındayım inanki 2 asılamayı yasayacağıma direkt tüp bebek deneseymişim diyorum bu kadar yıpranmazdım en azından..
cnm uzulme yaa. Verecek olan Rabbim hic belli olmaz. sen Umudunu kaybetme yeter ki
kendini toparla asıl şimdi başlıyorsun yolculuğa unut herşeyi ve buna konsatre ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?