Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

test yapmismiydin sen? geciktigi zamanda ole pihtilli gelebiliyor ama

sıkma canını canım goncanın da dediği gibi bu da bizim imtihanımız.mümkünse tatilde yaptırsan iyi olur canım sürekli kontroller felan okul zamanı zorlayabilir.gerçi ben ilçede olduğum için zor oldu o ayrı...

teşekkür ederim arkadaslar 10 aydır bekliyordum artık tüp bebek denemeyi düşünüyorduk eşimle kafaya taktıkça olmadı bi türlü dedim bu ay aman olursa olur dedim beklenmedik zamanda geldi.kızlar aklınıza getirmeyin kafanızı oyalayın bişeylerle.düşünmezseniz gerçekten oluyor.ben az daha rahim flimi cekilecektim bu ay .allahım nasip etti.

:119: :119: :119: :119::119: :119::119: :119::119: :119::119: :119::119: :119::119: :119::119: :119:
hopppppppppp ortaya bi girişşşş yapmak istedimmmm :119: :119::119: :119::119: :119::119: :119: ve bercestem de burdayımşşşşşşşşş yaşasınn hoşegelmişşşş sefalar getirmiş :119: :119::119: :119:

allah razı olsun allah isteyen herkese nasip etsin.ben adetimden 2 gün önce beta hcg 108 adet günü 366 adetten 3 gün sonra 788 beta hcg değerlerim:)

doğru söylüyorsun canım tatil iyi olur ama
tadilat çok yıpratıcı oluyo bugün ki trafiğim çok hızlıydı mesela
eh sonrasıda evi topla yerleştir kısmı ben iki ay bekleyecem
ilçe deymişsin ben ankaraya gidecem
şimdilik böyle düşünüyorum sonra ne düşünürüm hiç bilmiyorum

allah razı olsun allah isteyen herkese nasip etsin.ben adetimden 2 gün önce beta hcg 108 adet günü 366 adetten 3 gün sonra 788 beta hcg değerlerim:)

waoowwww hemen ekliyorummmm
Allah hemen kalp atışlarını da duymayı nasip etsinnn

test yapmismiydin sen? geciktigi zamanda ole pihtilli gelebiliyor ama

evet canım adetim 1 gün geçince yaptırmıştım 2,39 çıkmıştı sonra doktorum bekle gelmezse bugünden için tekrar yaptırırsın demişti sabahtan beri kuru sancı çektim kahve akıntım vardı eve geldim parça parça gelmiş şimdide kesildi

geldim canım geldim nasılsınız neler yaptınız ben yokken
ankaradan misafirler geldi h.sonu çok yoruldum
doktora ikinci günü gitmem lazımdı bugün gidebildim geerçi değişen bişey yok
tüp bebek dedi doktorr

geçmiş olsun gonca üzülme allah hakkımızda hayırlı olanı versin.üzülme arkadasım bende çok üzülüyordum.takma kafana canım

çok iyi bilmemekle bence doktoruna gitmelisin
düşük yapsan kanaman çok olurdu :26::26:
eğer düşükse bile ilaçla durdurabilirler doktoruna cepten bi ara 1 hafta uzun bir süre:44:

okudum şekerimm biz aynen devammm perim geldi ve hamişş geldii
yeni evin tekrar hayırlı ollsunn...
ben sizi takip ediyrum dantel yapıyrum da

geçmiş olsun gonca üzülme allah hakkımızda hayırlı olanı versin.üzülme arkadasım bende çok üzülüyordum.takma kafana canım

sağol canım benim daha 7.ayım tek tesellim bu bekleyelim elbet zamanı gelince bizimde olucak olmazsada oda allahtan napalım herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…