bu arada bende adet oldum kırmızılar 1 hafta sonra teşrif etti ama bi tuhaf eve geldim bi baktım pedin üstünde kanla beraber et parçası gibi bişey var lavobaya oturdum yine döküldü parçalar şimdi kesildi yoksa ben düşükmü yapıyorum yada geciktiği için mi böyle oluyo anlayan varmı kızlar bi el atın şu konuyada :)
adetime 2 gün kala test pozitif çıktı bende çok mutluyummm
sağol canım ilkten kötüydüm şimdi biraz daha iyiyim
bu hafta rahim filmi çekilecek eşime spermiyogram yapılacak
ama ben iki ay beklemem gerekecek biz yeni ev aldık tadilat boyutu ve taşınma derken tüp bebekte
dinlenmek gerekecek diye biliyorum şu işler bitsin inşallah hemen tüp yaptıracaz bakalım
sıkma canını canım goncanın da dediği gibi bu da bizim imtihanımız.mümkünse tatilde yaptırsan iyi olur canım sürekli kontroller felan okul zamanı zorlayabilir.gerçi ben ilçede olduğum için zor oldu o ayrı...
allah razı olsun allah isteyen herkese nasip etsin.ben adetimden 2 gün önce beta hcg 108 adet günü 366 adetten 3 gün sonra 788 beta hcg değerlerim:)
test yapmismiydin sen? geciktigi zamanda ole pihtilli gelebiliyor ama
çooooookkk tesekkür ederim saolun .bende o kadar cok seviniyorum ki.uçuşacam sanki
:119: :119: :119: :119::119: :119::119: :119::119: :119::119: :119::119: :119::119: :119::119: :119:
hopppppppppp ortaya bi girişşşş yapmak istedimmmm :119: :119::119: :119::119: :119::119: :119: ve bercestem de burdayımşşşşşşşşş yaşasınn hoşegelmişşşş sefalar getirmiş :119: :119::119: :119:
evet canım adetim 1 gün geçince yaptırmıştım 2,39 çıkmıştı sonra doktorum bekle gelmezse bugünden için tekrar yaptırırsın demişti sabahtan beri kuru sancı çektim kahve akıntım vardı eve geldim parça parça gelmiş şimdide kesildi
evet canım adetim 1 gün geçince yaptırmıştım 2,39 çıkmıştı sonra doktorum bekle gelmezse bugünden için tekrar yaptırırsın demişti sabahtan beri kuru sancı çektim kahve akıntım vardı eve geldim parça parça gelmiş şimdide kesildi
geldim canım geldim nasılsınız neler yaptınız ben yokken
ankaradan misafirler geldi h.sonu çok yoruldum
doktora ikinci günü gitmem lazımdı bugün gidebildim geerçi değişen bişey yok
tüp bebek dedi doktorr
tutalım ayağından ucma olurmumaşallah maşallah topiğimiz coştuuuuu aman nazar değmesin
geçmiş olsun gonca üzülme allah hakkımızda hayırlı olanı versin.üzülme arkadasım bende çok üzülüyordum.takma kafana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?