çok iyi bilmemekle bence doktoruna gitmelisin
düşük yapsan kanaman çok olurdu :26::26:
eğer düşükse bile ilaçla durdurabilirler doktoruna cepten bi ara 1 hafta uzun bir süre:44:
okudum şekerimm biz aynen devammm perim geldi ve hamişşgeldii
yeni evin tekrar hayırlı ollsunn...
ben sizi takip ediyrum dantel yapıyrum da
adetime 2 gün kala test pozitif çıktı bende çok mutluyummm
ne dediiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn gerçektenmiiiiiiiiiiiii Allaahımmmm
çok sevindim ben yaaaa ne zaman geldi kana gitmiş mi bugün gelir miiiiiiii
gelsin yaaaa:119::119::119::119::118::118:
canım hayırlı olsuunnnn darısı basımıza inşallahh
kız bercestem dedikodunu yapıyoz ondan açılmıyo
ahh kaçırdım herşeyi orkidem yaa perim hamiş haberini vermiş ben yokum yaa
amaolsun Allahım hayırlısıyla kucağına alır inşallahh
ahh kaçırdım herşeyi orkidem yaa perim hamiş haberini vermiş ben yokum yaa
amaolsun Allahım hayırlısıyla kucağına alır inşallahh
kızzz seninde 9 tane döllenmiş gördük heraldee
hadi inşalllahhhh yeğenlerimiz sıra sıraaa
Allahım hayırlısını versin
arkadaslar ben size anlatayım nasıl hamile kaldığımı.9 aydır bekliyordum bundan 6 ay önce adet gecikmesi yasadım.ve beta hcg değerim 1 hafta sonra adet gecikmesinden 27 cıkmıstı.doktor dediki 6 aya kadar olmazsa tekrar gelin rahim flimi cektirelim bakalım neler varmıs dedi.tabi ben dediğim doktora gitmeden önce 3 hastane değiştirdim adetim gecikince.bir hastane kist bir hastane miyom devletin hastaneside bişeyin yok dedi antibiyotik gibi bişey verdi adet söktürücüymüş.bende eczaneye gittim bi abla vardı danıştım oda bana bir prof.dr arkadasını tavsiye etti.ve gittim prof.dr a bana sende kist mist yok dedi.eşimin sperm testine falan baktı.herşey normal dedi kanda 27 çıktı.bir hafta bekle yükselmezse kimyasal dedi.ve 2 gün sonra adet oldum doktor 6 ay olmazsa gel dedi.tam 6.aydayım.ben bu ay kendimi başka seylere verdim.unuttum ay hamilemiyim ay söylemi böylemi her ayın ortasında aklıma gelir ay sonunu zor getirirdim.her ay 3 4 tane test yapardım.sonu hüsran.bu ay unuttum gerçekten ve adete 2 gün kala lavaboya gittim bi test yapayım bakayım varmı dedim ama ümitsiz düşünüyorum.çıkmaz diyorum.tabi 4 dk bekledim ve bir baktım çift çizgi.dedim hata var tekrar test yapayım dedim akşam üzeri tekrar yaptım silik çıktı bu sefer 2.çizgi.adetten 1 yada 2 gün önce kan testi yaptırdım sonuç pozitif.çok mutluyum.allahım her isteyene nasip etsin inşallaaaaaaaaaahhhh
arkadaslar ben size anlatayım nasıl hamile kaldığımı.9 aydır bekliyordum bundan 6 ay önce adet gecikmesi yasadım.ve beta hcg değerim 1 hafta sonra adet gecikmesinden 27 cıkmıstı.doktor dediki 6 aya kadar olmazsa tekrar gelin rahim flimi cektirelim bakalım neler varmıs dedi.tabi ben dediğim doktora gitmeden önce 3 hastane değiştirdim adetim gecikince.bir hastane kist bir hastane miyom devletin hastaneside bişeyin yok dedi antibiyotik gibi bişey verdi adet söktürücüymüş.bende eczaneye gittim bi abla vardı danıştım oda bana bir prof.dr arkadasını tavsiye etti.ve gittim prof.dr a bana sende kist mist yok dedi.eşimin sperm testine falan baktı.herşey normal dedi kanda 27 çıktı.bir hafta bekle yükselmezse kimyasal dedi.ve 2 gün sonra adet oldum doktor 6 ay olmazsa gel dedi.tam 6.aydayım.ben bu ay kendimi başka seylere verdim.unuttum ay hamilemiyim ay söylemi böylemi her ayın ortasında aklıma gelir ay sonunu zor getirirdim.her ay 3 4 tane test yapardım.sonu hüsran.bu ay unuttum gerçekten ve adete 2 gün kala lavaboya gittim bi test yapayım bakayım varmı dedim ama ümitsiz düşünüyorum.çıkmaz diyorum.tabi 4 dk bekledim ve bir baktım çift çizgi.dedim hata var tekrar test yapayım dedim akşam üzeri tekrar yaptım silik çıktı bu sefer 2.çizgi.adetten 1 yada 2 gün önce kan testi yaptırdım sonuç pozitif.çok mutluyum.allahım her isteyene nasip etsin inşallaaaaaaaaaahhhh
kızlar hamileyimmmm :))))))))
eveeet canım yaaa periiim hamiş ne çook sevindim. dün bekledim gelin diye ama yoktunuz
canım benim tüp bebek tedavisi yaptıracakmışsınız. hayırlısı olsun. aslında bu iğne tedavilerine başlamadan önce eşine spermiyogram ve sana hsg yapılması uygun olurdu. çünkü kullandığın ilaçlar pahalı ve normalde daha çok aşılamada kullanılıyor. neyse herşeyde var bir hayır
Bende evde test yaptım ikinci çizgi açık pembe çıktı :)))Yarın sabah kan testi yaptırmaya gidecem....
Allahımm hepimizin gönlüne göre, hayırlı zamanlarda, sağlıkla bebişlerimizi nasip etsinn.....
kızlaaaar tebrik ederim sizi ne güzel mutlu haberler bunlar. Allah tamamına erdirsin.Günaydın kizlaaarr
Sabah kan tahliline gitmedim . Birazdan yolculuga çıkacağız. Esimdem farklı marka bir gebelik testi istedim. Veeee hemen ikinci çizgi cikti. Ve koyü bir sekilde cikti. Hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmm.Rabb'inden hayirlisi. Birazdan yolculuga çıkacağız. Hepinizi öpüyorum.
tatlım ben dün yumoşları toplattım 14 yumoş toplandı haber bekliyorum bakalım kaçı tutacak..dün sancıdan hiçbir sey yapamadım nete de giremedim.diyarbakırda yapılıyor yumurta toplama ve transferim.transferde aklım yol sorun olmaz inşallah...:18::18::18::18::18::18:
çarsamba ya da persembe transferim olacak inşallah..
bilmem şimdi istedi benden
bende dün gelecektim ama cenaze çıktı diyorum ya hep bişeyler çıktı
olsun totem mi yapsam orkide ben gelmeyince herkes hamile kalıyo
uğursuzluk bende miki:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?