Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bilmem şimdi istedi benden
bende dün gelecektim ama cenaze çıktı diyorum ya hep bişeyler çıktı
olsun totem mi yapsam orkide ben gelmeyince herkes hamile kalıyo
uğursuzluk bende miki:44::44:

sensiz olurmuu hiiç tatlım her birinizin yeri ayrı valla biriniz olmayınca yokluğunuz belli oluyor.
basınız sağolasın canım...

bercestem kahorima, seray ve perimi de ekle gözümüz gönlümüz açılsın

kızlaaaar tebrik ederim sizi ne güzel mutlu haberler bunlar. Allah tamamına erdirsin.

AYYY CANIIIM ÇOK HEYECANLI. HAYIRLISI İLE GELECEK BEBİŞLER

ayy seray ve koharimada hamile öylemi
hadi bakalım sıra kimde en yakında orkidem sende miii sıra yoksa:118:

selam kızlar nasılsınız
birçok sebeplerden dolayı giremedim en sonunda evdeyim
bugün doktora gittim ve doktor bekledik olmadı dedi ve tüp bebek dedi
biraz kötüyüm ben yaaa

niye kotu oluyorsun canim benimmm yapma ne guzel cift bebis koca gobuslu olursun isteee,, 1 tasla iki kus hayatimm

gecmis olsun gonncamm temuza hosgeldinn, o konuyu bence en yakin zamanda doktoruna git canim vakit kaybetmeden

adetime 2 gün kala test pozitif çıktı bende çok mutluyummm

ayyy tebrik ederim kizz masallah bi cikiyorum bi giriyorum biri daha hamis ,,,topik cokstuuuuu ,,,temuzun ilk gunleri hayirli geldi ,,darisi bizlerin basin aartikk,,,,

ayy seray ve koharimada hamile öylemi
hadi bakalım sıra kimde en yakında orkidem sende miii sıra yoksa:118:

inşallah. sırayla hepimiz kalalım ya. valla olmazsa stres nedeniyle olmadığını düşünüp önümüzdeki aya antidepresanı başlayacağım valla.

Barrrteeekekkkkkkkkk Barteekkkk: Kız msn dekı mesajımı aldınmı yoksa ,,senı dondurebıldıgıme sevındım jupıııııı

başınız sağolsun canım. kim vefat etti. kız sen bizim meleğimizsin. seen bu topiği açmasan birbirimizi bu kadar nerde tanıyacak konuşacaktık.

sağol işte bu aralar garip düşünceler geliyo sonra aynı hızla gidiyo
eşimde saçma saçma düşünme diyor neyse haklısın aslında bu topiğin engüzel tarafı birbirimize verdiğimiz pozitif enerji
iyiki varsınız çok sağolun bugün kendime gelemem diyordum yine yaptınız yapacağınızı
şimdi bomba gibiyim inşallah hepimiz bu topikte hamiş kalacağız

Ayyyyy bı kac gün girmedik ne guzel haberler bunlar ya perim,sweet,kahorihama tebrikler yuppppiiiiiii maşallah değmesin

ORKIDEMM bercestem deryaa nessly,,sweett bartek herkez iyidir umarimm
iyidir balım ne olsun. ben gün sayıyorum. biraz heyecanım artıyor galiba.
canım benim ya ha işte şöyle sahalarda özlediğimiz berceste
canım sweet de hamiş dün yazmıstı sanırım

evet sweetciğimi de unutmayalm. tatlı sweetim

sağol canım hayırlısıyla transferi de atlatırım inşallah.bende pco var 26 yasındayım ben ilk tüp denemem..arkadasının sorunu ne???

:119::119::119::119::119::119::119: ben de geldim. herşey gönlünce olsun onun sebepsiz infertilite, yani hormon sperm falan iyi ama tıkk yok. transfer perşembeye felan olur sanırım haydiii güzel haberlerini de yaz öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…