Ayyyyy bı kac gün girmedik ne guzel haberler bunlar ya perim,sweet,kahorihama tebrikler yuppppiiiiiii maşallahdeğmesin
kız bartek cevap versene
kimse bana cevap vermiyo bugun kustum yaaa pehhh hepinizeee pislerrrrrr
iyilik cnm sen nasilsin?
ins oledir cnm bugun kan verdim ins yarin sonuc alcam
nasılsın bartekim
İyiyim canım kiki guzel haberi verince dayanamadım bu arada ben daha adet olmadım sabahları on dk kadar belim sancıyor 3 gündür akıntım var göğsümde arada bir çok ağrıyor sonra geçiyor test yapmaya korkuyorum şimdi sen nasılsın senin bat a az kaldı
bomba gibiyiiim şekeriimmm bu kadar hamiş haberiyle acayip enerji doluyum bugünnORKIDEMM bercestem deryaa nessly,,sweett bartek herkez iyidir umarimm
aaaaaaaa o neeee bartek bizsiz duramadın hoşgeldin
inşallah hayırlısı ile hamilesindir canım. benim bu ay hiç belirtim yok. sadece çoook fena gaz var o da belirti olur mu bilmiyom. gazman oldum benkırmızılara hazırlık yaptım. gittim ped falan aldım.
3 tane test yaptim pozitifler ama ne bileyim korkuyorum yinede. Rabbim ayni seyleri yasatmasin ins. yarin kan sonucundan sonra ekle istersen daha garanti olurbugün ekleyecem listeye hızımı alamadım yarın inşallah sende güzel haberle geleceksin sweetim
ekleyim mi
Ayyy nasıl alışımız yaa bende pelde dolanıyorum 2 gündür saatte 1 tuvalete gidip yoklama yapıyorum
Hoş bulduk canım kiki guzel haber verince duramadım ayyy valla cokkkkk sevindim
3 tane test yaptim pozitifler ama ne bileyim korkuyorum yinede. Rabbim ayni seyleri yasatmasin ins. yarin kan sonucundan sonra ekle istersen daha garanti olur
hayalim sen nasılsın anam?
bomba gibiyiiim şekeriimmm bu kadar hamiş haberiyle acayip enerji doluyum bugünn:129::129::129::129::129::129: darısı bizlerin basına inşallah bizler de sıra sıra geliriz artıkk
sen nasılsın canım beniimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?