Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

merhaba nessly canım sen de listemizde yoktun ama hamileydin di mi canım. nasıl gidiyor hamişlik?

nasılsın bartekim

İyiyim canım kiki guzel haberi verince dayanamadım bu arada ben daha adet olmadım sabahları on dk kadar belim sancıyor 3 gündür akıntım var göğsümde arada bir çok ağrıyor sonra geçiyor test yapmaya korkuyorum şimdi sen nasılsın senin bat a az kaldı

inşallah hayırlısı ile hamilesindir canım. benim bu ay hiç belirtim yok. sadece çoook fena gaz var o da belirti olur mu bilmiyom. gazman oldum ben kırmızılara hazırlık yaptım. gittim ped falan aldım.

inşallah hayırlısı ile hamilesindir canım. benim bu ay hiç belirtim yok. sadece çoook fena gaz var o da belirti olur mu bilmiyom. gazman oldum ben kırmızılara hazırlık yaptım. gittim ped falan aldım.

Ayyy nasıl alışımız yaa bende pelde dolanıyorum 2 gündür saatte 1 tuvalete gidip yoklama yapıyorum

bugün ekleyecem listeye hızımı alamadım yarın inşallah sende güzel haberle geleceksin sweetim
ekleyim mi
3 tane test yaptim pozitifler ama ne bileyim korkuyorum yinede. Rabbim ayni seyleri yasatmasin ins. yarin kan sonucundan sonra ekle istersen daha garanti olur

3 tane test yaptim pozitifler ama ne bileyim korkuyorum yinede. Rabbim ayni seyleri yasatmasin ins. yarin kan sonucundan sonra ekle istersen daha garanti olur

tamam canım Allahım yarın ve hergün yüzümüzü herşekilde güldür yarabbiimmmmmmmmm:26:
yarın ekleriiim inşalallhh

hayalim sen nasılsın anam?

gun sayiyorum yarindan sonra 1haftaa simdi kalkip test yapasim geliyoo yaaa senin yine 3 gunun kaldii ,,,benimki teeee nezaman kikiki

bomba gibiyiiim şekeriimmm bu kadar hamiş haberiyle acayip enerji doluyum bugünn:129::129::129::129::129::129: darısı bizlerin basına inşallah bizler de sıra sıra geliriz artıkk
sen nasılsın canım beniimmm

evet bende enerji doldum ve heyecanla gunumu bekliyorum ,,seninde iyi olmana sevindim canim,,dedigim gibi 9 tanenin hepsi dollenirse eger son care bizlere birer tane dagitirsin ,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…