Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

gun sayiyorum yarindan sonra 1haftaa simdi kalkip test yapasim geliyoo yaaa senin yine 3 gunun kaldii ,,,benimki teeee nezaman kikiki

kız sanki o 3 gün geçmeyecek ve ben kalp krizinden ölecekmişim gibi. valla ben umutsuzdm ama hamş kızlar heyecanımı artırdı. Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah.

inşallah. sırayla hepimiz kalalım ya. valla olmazsa stres nedeniyle olmadığını düşünüp önümüzdeki aya antidepresanı başlayacağım valla.

ayy ben bu yzıyı görmemişim sakın başlama bir ayı bile pas geçme
depresif bir durum yok zamanı gelince olacak inşalllahhhh

ayy ben bu yzıyı görmemişim sakın başlama bir ayı bile pas geçme
depresif bir durum yok zamanı gelince olacak inşalllahhhh

depresif değilim de gergin ve stresliyim. bir tane antidepresan var böyle stres nedeniyle gebe kalamayanlara öneriliyor. bebeğe etkisi yok. olmadı kullanırım diye düşündüm dr kontrolünde

Hoş bulduk canım kiki guzel haber verince duramadım ayyy valla cokkkkk sevindim

kiz seni geri topige getirmek icin akla karayi sectimm haa yapma bi daha doverimm piissss

ne sordun canım selamını aldım amaa
hem sensin pissssss
bu arada bende tüplü olacam

tamam tamam hatlar karisinca geride kalmis gordum sonradan

olsun tuplu ol tupluu seniiii ne guzel cift gelir istee ohh

depresif değilim de gergin ve stresliyim. bir tane antidepresan var böyle stres nedeniyle gebe kalamayanlara öneriliyor. bebeğe etkisi yok. olmadı kullanırım diye düşündüm dr kontrolünde

hımm bunu duyduğum iyi oldu gerekirse topik toplu bir şekilde antidepresana başlar

İyi geceler canım Allah rahatlık versin

kızlar malesef sizleri bırakmak zorundayım kociş hala atlatamadı su depresyonu yalnız yatamıyor ben çıkıyorum yarın görüşürüz kendinize iyi bakın iiii geceler öpüyorum hepiniziii
aklım sizde kalıyo ama ppuuuffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…