Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Berceste sen nasılsın canım tatil nasıl gidiyor

nasıl gitsin çok hızlı geçiyo bu sene tadiat işlerinden dolayı memlekete gidemedim
bugün banyo tuvalet dizaynını yaptım mutfak ve antre nin zemiinini seçtim
sonra doktora gittim ve artık tüp yaptıracaz dedi
bu hafta rahim filmi ve sperm ölçümü yaptıracaz iki ay sonrada tüp işlemleri bsşlayacaz
senin tatil nasıl canım ne uzun yzadım demi

İyi ya ne guzel bı uğrasın var ins gerek kalmaz bu uğraş icinde kendiliğinden olur ben iyi olmaya çalışıyorum dün bat ti ama gelen giden yok sukur ins gelmezler bol bol akıntım var

bercesteee iyi kii VARSINNNNNNN....Burada paylaşıyoruzzz herşeyiii...Herşey gönlünee göree olsunn...

CANIMMM ÇOK SEVİNDİMMMMM:119::119::119:
GERÇEKTEN ÇOK MUTLUYUM SAYENİZDE UMUTLUYUMDA

ilk sayfaya baktın mıııı

tabi canım sen çık. öptüm seniii

maşallah. Allah hepinize sağlıcakla kucağınıza almayı, bize de hamiş kalmayı nasip edr. Amin

Merhaba kizlaaaar

Öncelikle hapsinize burdan teşekkür ederiyorum iyi dilekleriniz icin. İnşallah buradaki herkes hamile kalır.6 saatlik yolculuk beni yordu. Surekli karnım ağrıdı.Hala ağrıyor. Dr. Ne zamn gitsem diye düşünüyorum.

Cook yorulmuşum. Oğluma yolda masal anlatmaktan fenalık geldi. Hepinizi öptüm . Dileğim bu topikteki herkesin hamile kalmasi

CANIMMM ÇOK SEVİNDİMMMMM:119::119::119:
GERÇEKTEN ÇOK MUTLUYUM SAYENİZDE UMUTLUYUMDA

ilk sayfaya baktın mıııı

gülüm görürsün bak zafer turuna bigün biz de çıkacaz bana da tüp yolu görünecek bu gidişle beraber başlarız sonra çifter çifter gelir ohhhh tek tıkkta iki kuşşş olur missss

Âmin canım sağolasin ins sende sag salim bebisini kucağına alırsın tebrikler

İyi ya ne guzel bı uğrasın var ins gerek kalmaz bu uğraş icinde kendiliğinden olur ben iyi olmaya çalışıyorum dün bat ti ama gelen giden yok sukur ins gelmezler bol bol akıntım var

inşallah ben iki ay aklımdan çıkarcam bu fikri
eğer adet olmadıysan yarın bir test yap canım
inşallahhhhhh hamişsinnn

canım çok sevindim inşallah sağsalim kucağına alırsın inşallah
karnının ağrıması normal canım inşallah geçecek
bu arada senin oğlun mu var yoksa bebeğin erkek mi olsun istiyorsun Allah gönlüne göre versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…