Cuma gunü yaptım bercestem maalesef tek çizgi oluruna bırakıym bı kac gün bakalım ne olacak
canım çok sevindim inşallah sağsalim kucağına alırsın inşallah
karnının ağrıması normal canım inşallah geçecek
bu arada senin oğlun mu var yoksa bebeğin erkek mi olsun istiyorsun Allah gönlüne göre versin canım
Sagol tatlim teşekkür ederim. İnşallah sende hamilesindir. Sendinde guzel haberler alırız.
kızlaar yaşamım gelmedimi o ne yapmış haber var mı acep:26:
bekle tabii canım ama cumadan sonra üç gün geçmiş
bence yarında olmazsan çarşamba yap
Bekleyebildigim kadar bekliycem negatifi görmek beni altüst ediyor
yaşamımda kırmızıları görmüştü malesef. bir süredir o da gelmiyor. ne yapıyor acep:26:
aynen beni de. adetten önce test yapmayacağım. adeti de anca 1 hafta falan geçerse yapacağım tes. sonra ağlamaktan harap oluyorum.
iyi geceler inşallahh yarın da böyleeee güzell haberler alırız veririz.
İnşallah gelmezler canım yaaa İnan hep duamda sizlerde varsınız ismen dua etmek gerekiyor ya bende isminiz yerine nick leriniz adına dua ediyorum
İnşallah canım belirtilerini yazarmisin
önemli olan niyett sen dua et olur inşallahhh
Bekleyebildigim kadar bekliycem negatifi görmek beni altüst ediyor
Canım genellikle hep karın ve kasık ağrım oldu. Göğüsüm acayip acıdı hala öyle. Ve su 3-4 gündür sabahları cok ac va hafif bas dönmesi ile kalkıyorum. Basımın dönmesi erken başladı. Ve tabi belki bir haftayı gecik süredir kokulara asırı hassasim. Birazda hafiften mide bulantisi. Ya benim ne cok belirtim olmuş
Canım ya farklı marka bı testlerde dene istersen belki yanlıştır. Yada ne bileyim hassasiyeti iyi değildir. İnşallah çift çizgiyi görürsün canım
kızlar bugün biraz ağladımyabaşım ağrımaya başladı biraz dinleniyim ben
yarın görüşürüzz
çok öptüm iyi gecelerrrr
kızlar bugün biraz ağladımyabaşım ağrımaya başladı biraz dinleniyim ben
yarın görüşürüzz
çok öptüm iyi gecelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?