Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kızlaar yaşamım gelmedimi o ne yapmış haber var mı acep:26:

Sagol tatlim. Canım benim iki yasında hiperaktif ve Cook meraklı bı oğlum var.uc yasına geldiginde bir kardesi olsun istiyordum.nasipse olacak inşallah.valla karnım acayip ağrıyor ilkindede ağrımıştı. Umarım kanmam olmaz ilkimdeki gibi.

Tatlim inşallah Allah'ta senin gönlüne göre verir.

aynen beni de. adetten önce test yapmayacağım. adeti de anca 1 hafta falan geçerse yapacağım tes. sonra ağlamaktan harap oluyorum.

İnşallah gelmezler canım yaaa İnan hep duamda sizlerde varsınız ismen dua etmek gerekiyor ya bende isminiz yerine nick leriniz adına dua ediyorum

İnşallah canım belirtilerini yazarmisin

Canım genellikle hep karın ve kasık ağrım oldu. Göğüsüm acayip acıdı hala öyle. Ve su 3-4 gündür sabahları cok ac va hafif bas dönmesi ile kalkıyorum. Basımın dönmesi erken başladı. Ve tabi belki bir haftayı gecik süredir kokulara asırı hassasim. Birazda hafiften mide bulantisi. Ya benim ne cok belirtim olmuş

Oooooo maşallah bütün belirtileri yasıyorsun kac haftalık bebisin

Canım ya farklı marka bı testlerde dene istersen belki yanlıştır. Yada ne bileyim hassasiyeti iyi değildir. İnşallah çift çizgiyi görürsün canım

Senin yazdığın bu belirtilere göre kırmızılar yoldadir hiç belirtim yok göğüs hariç o da her zaman ki adet belirtisi

kızlar bugün biraz ağladımya başım ağrımaya başladı biraz dinleniyim ben
yarın görüşürüzz
çok öptüm iyi gecelerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…