Oooooo maşallah bütün belirtileri yasıyorsun kac haftalık bebisin
Senin yazdığın bu belirtilere göre kırmızılar yoldadir hiç belirtim yok göğüs hariç o da her zaman ki adet belirtisi
adetime 2 gün kala test pozitif çıktı bende çok mutluyummm
kikiiii kiiii gider dönerim dedi dönmedi, hepten gittiii, o şimdi güreşe gittiii yorulur anca yarına gelirrr kuzuuuuuu bizi ayakta uyuyo sandın dimi sankimm bilmiyoz anlamadıktaaa
kızlar nabersiniz benim bugün başım çok ağrıdı hala da biraz ağrı var siz neler yapıyosunuz yeni bi hamişimiz varmış maşallah topik coştu son günlerde darısı başımıza inşallah hepimiz hamiş kalıp burda söylücez:97:
aman cnm sakin bisey deme basina gelir yoksakiz erken donecektim ama gel gorki sinirimden ellerim titriyor hala,,,anca gelebildim
eltimin bir kizi var 6 yasinda ,benim kizdan 8 ay kucuk ,,, yani varyaaa allah evlat vereceksede biraz kafasi duzgun versin ,,bu ne yaaa kiz kiz degil resmen carsamba pazari delisi,,,sabah eltim buraya ugrayinca tutturdu herzamanki gibi sizde yatacam ,,tamam dedik ,,herzaman ayni seyy aksam 11 oldumu beni eve goturun diye zirliyor resmen ,,,bana soz vermistin aglamiyacaktin hanii ??? ben seni kandirmistim diyoooo,,goturemem arabada benzin kalmamis evin 7 km uzak deyincee alllaahimmm yer gok oynadi odada dagitmadik kirmicak oyuncak birakmadi ,, o kadar simarik uyuz bir kiz ki anlatamam sizee ,,sonunda bas edemeyip babasini aradik o gelip aldii ,,,her seferinde ayni seyyy once saatlerce yalvarir sonrada ortaligi inletir gece yarisi ,,ufff cok yazdim sinir seyyyy
2 saatir bu deliyl eugrasiyordum bu yuzden gec geldimm
aman cnm sakin bisey deme basina gelir yoksaAllah korusun
perim hosgeldin yavrumm
kikicim naptın bakalım ben geçmişi okumaya çalışıyıom....
Günaydın kizlaaarr
Sabah kan tahliline gitmedim . Birazdan yolculuga çıkacağız. Esimdem farklı marka bir gebelik testi istedim. Veeee hemen ikinci çizgi cikti. Ve koyü bir sekilde cikti. Hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmm.Rabb'inden hayirlisi. Birazdan yolculuga çıkacağız. Hepinizi öpüyorum.
hayırlı olsun canımmmmmmm
geldim canim senem bugun bitane disi dustu onu kucuk bi kutuya saklamisti ,,gece yastigin altina koycakmis sabah kalkinca para oluyomus o dis ,,,burda danimarkalilarin cocuklara uydurdugu bir hikayee,,,simdide disi kayb olmus onu ariyorduk yastik altina koymak icinsabah parayida oraya yerlestirmek bana dusuyo bu durumda
yaaa... dişimi düşmüşş... ayy canım yaaa.))))
kıssss diş cadısı mı ayy pardon perisimi olacan bu gece
canıımm benim yaaa bugün hiçbirşey ama hiçbir şey beni bu kadar sevindiremezdi
çok sevindim söyleyecek söz bulamıyorum
yaaa... dişimi düşmüşş... ayy canım yaaa.))))
kıssss diş cadısı mı ayy pardon perisimi olacan bu gece
bizede kiremitlere at derdi annem küçükken ama neden bilmemm:)
perim nohutcuk nasıll bugünn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?