Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Oooooo maşallah bütün belirtileri yasıyorsun kac haftalık bebisin

Senin yazdığın bu belirtilere göre kırmızılar yoldadir hiç belirtim yok göğüs hariç o da her zaman ki adet belirtisi

Tatlim benim bat 29 Haziran yani çift çizgiyi tam olarak net ve koyü sekilde bu sabah gordum.benim en belirtini karın ağrısı ilkimdedenolmustu. Yani 4 haftaliktir. hem herkesin belirtisi olacak diye bisey yok canım. Zaten bendeyi ağrıda aynı adet ağrısı gibi hala diyorum ha geldi ha gelecek. Ben g.gidiyordan 20 tl ye 20 adet laboquick marka gebelik testi almıştım hepsini 1 haftada bitirdim tabi anladım ki yanlış. Zaten cogunlugum öyle cikti. Bence sende başka marka dene. Umarım görürsün canım çift çizgiyi

kızlar nabersiniz benim bugün başım çok ağrıdı hala da biraz ağrı var siz neler yapıyosunuz yeni bi hamişimiz varmış maşallah topik coştu son günlerde darısı başımıza inşallah hepimiz hamiş kalıp burda söylücez :97:

kikiiii kiiii gider dönerim dedi dönmedi, hepten gittiii, o şimdi güreşe gittiii yorulur anca yarına gelirrr kuzuuuuuu bizi ayakta uyuyo sandın dimi sankimm bilmiyoz anlamadıktaaa

kiz erken donecektim ama gel gorki sinirimden ellerim titriyor hala,,,anca gelebildim

eltimin bir kizi var 6 yasinda ,benim kizdan 8 ay kucuk ,,, yani varyaaa allah evlat vereceksede biraz kafasi duzgun versin ,,bu ne yaaa kiz kiz degil resmen carsamba pazari delisi,,,sabah eltim buraya ugrayinca tutturdu herzamanki gibi sizde yatacam ,,tamam dedik ,,herzaman ayni seyy aksam 11 oldumu beni eve goturun diye zirliyor resmen ,,,bana soz vermistin aglamiyacaktin hanii ??? ben seni kandirmistim diyoooo,,goturemem arabada benzin kalmamis evin 7 km uzak deyincee alllaahimmm yer gok oynadi odada dagitmadik kirmicak oyuncak birakmadi ,, o kadar simarik uyuz bir kiz ki anlatamam sizee ,,sonunda bas edemeyip babasini aradik o gelip aldii ,,,her seferinde ayni seyyy once saatlerce yalvarir sonrada ortaligi inletir gece yarisi ,,ufff cok yazdim sinir seyyyy

2 saatir bu deliyl eugrasiyordum bu yuzden gec geldimm

viole tam sana cevap yaziyodum ya nereye kayboldun

aman cnm sakin bisey deme basina gelir yoksa Allah korusun

aman cnm sakin bisey deme basina gelir yoksa Allah korusun

ayy allah korusun orasi oylede ,,ama gercekten beni okadar gerdiki anlatamam sana sweetim,,,,birazda anne baba yetistirme tarzindan olmali ,,dogustan boyle dogdu diye bisey yokki ,,,benim kiz saskin saskin oturup onu izledii ,,,vallaa

evlerinde herseye o karar veriyor bi gorsen anne cocuk olmus oda anne o derece yani yeminlen

kikicim naptın bakalım ben geçmişi okumaya çalışıyıom....

geldim canim senem bugun bitane disi dustu onu kucuk bi kutuya saklamisti ,,gece yastigin altina koycakmis sabah kalkinca para oluyomus o dis ,,,burda danimarkalilarin cocuklara uydurdugu bir hikayee,,,simdide disi kayb olmus onu ariyorduk yastik altina koymak icin sabah parayida oraya yerlestirmek bana dusuyo bu durumda

hayırlı olsun canımmmmmmm

yaaa... dişimi düşmüşş... ayy canım yaaa.))))
kıssss diş cadısı mı ayy pardon perisimi olacan bu gece

ooooo hoşbulduk canımm hoşbuldukkk annemle kocişi uyuttum geldim hemen :)) kociş sorun değilde annemçok mızıldıyo yat uyu diye yaff bende kalınca emirler başlıo:):)

nasılsınız bakalım bu gün

canıımm benim yaaa bugün hiçbirşey ama hiçbir şey beni bu kadar sevindiremezdi
çok sevindim söyleyecek söz bulamıyorum

:))))))))))))))))))))))))))))))
canım benimmmmmmm.... tatlı bercestemmm üzülme olurmu yaaa ağlamışsınn(((
bu umuda beraber başladık sen başlatın çok dua alıyosun billlll
yakında sendenn duyacagızz merak etme hep takipteyimmm sizleri... güzel Allahım senide bir an önce bebişine kavuşturacakkkkkkk inanıyom ben... canım güzel dostlarımm....

yaaa... dişimi düşmüşş... ayy canım yaaa.))))
kıssss diş cadısı mı ayy pardon perisimi olacan bu gece

evettttt cokmu komikkk aslinda perilik senin isin olmali gelsene gece yarisi penceredenn cadi supurgenlen

bizede kiremitlere at derdi annem küçükken ama neden bilmemm:)

ayy evet ya benim rahmetli annecigimde catiya atin derdi kiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…