Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Ayyyyy bı kac gün girmedik ne guzel haberler bunlar ya perim,sweet,kahorihama tebrikler yuppppiiiiiii maşallah değmesin

perim nohutcuk nasıll bugünn:)

bilmemmm :)))))))))) hiç bi belirti yok adet olacakmışım gibi hissediyom... akıntıyı felan adet sanıyom :))))))
hala alışamadım.)))))))) inşallah iyidirrr sabah bi tane daha test yaptım daha koyu çıktı sanırım beta artıyo :))))))))))

Kız rumeysa nereye kac gündür girmiyorum yeni gelmişim kiki karpuz kesecekmiş bak onu yiycez hep beraber

kiz benimde 1 haftam var ama heran adet olucakmisim gibi ve akintim fazlalasti bende adet saniyorum wc den cikmiyom yafff ,,,varmidirki bisiler he kikik

belirti bende yasamadim kizimda ,,,bulantim bile olmamisti oyleee cok asermem bile olmadi rahattim sukur ,,,herkezde belirti olcak diye bisey yok icin rahat olsun

aminnn bartekkkkk :))))
darısı sana kuşummm
ya sen naptınnn ??????? bakalımmm

Cuma gunü test yaptım her zamanki gibi tek çizgi sonra kendime küstüm ne bu kadar düşünüyorsun diye siteye girmiycem bı kac gun dedim hala bat imda gelmedi sabahları uyandığımda adet olacak gibi sancım oluyor sonra geçiyor gun icinde sancı yok göğüslerimde ara ara ağrıyor bide bolca akıntım var ovulasyon zamanındaki gibi aynı ateşimi ölçüyorum bı kac gündür 36.4 hep aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…