Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

akıntın fazlalaştımııı ooo süperrr....ayyy inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yarabbim
kız valla bende bu dünden beri farkettim akıntı varmış bende.60:
takmıyodumyaa:)))) adet olacam sanıyorumm....

tabi kiiii kendi evimdeeee:)))) hıhhhhhhh
kız orda hiç icrat olmadı yapmam ben başka evde.... ne o azmış gibi
yaaa o yüzden hiç beklemiyodum ya bennnn bartek süprizz resmennn......

Ne guzel sürpriz bende istiyorum o sürprizden çifter çifter kikide istiyooo kikiyi unutmuym bizimde dün evlilik yıl donumuydu cmt gunü kutladık kocisko beni guzel bı yere götürdü guzel gecti çok sukur bide sürprizimiz gelseydi valla balından yenmezdi

adete yaklaştıkça akıntı azalırmış gebelik varsa giderek çoğalırmış die okudum biyerdeeee. o zamann senn kesin hamişsinnnnnnn inşallah

adete yaklaştıkça akıntı azalırmış gebelik varsa giderek çoğalırmış die okudum biyerdeeee. o zamann senn kesin hamişsinnnnnnn inşallah

aha bi yasima daha girdim 1 senedir okadar sey okudum ogrendim bunu ilk duydum heee ,,nerde okudun kiz sen bunu bana sayfayi yaz hemen bi bakayim

kiz yok beaaa beni bi akintiyla hemen hamis ettin allah seniiii kiki

ay inşallah hahmişsindirr.. akıntı güzel bi belirti yaaaa hadi inşallahhhhhhhhhhh.. biliyomusun.. bende test yapmıştımm bi kaçgün kalaa hatta erken gebelik testi aldım ankaradan 5 gün yada 4 gün kala çıkmadıı....
aman adet olucam zaten ben dedimmm... kısmet iştee....

dogru soru bartekk kikikikiii hadi hadiiii yeme bizi perimmmm

heeee sen temiz avratsında ben değilmiyim len kiki
misafir gidince evi hop kaldırıp temizliyonnn...
bende başkasının evinde yatamam çarşafındaaa hıhhhhh... inanamıyon dimi sennnn
pozi bilmiyoo nasılda olduu sakar diyeee

Kız baskasının evimi biri anan biri kaynanan ala ala

Kız baskasının evimi biri anan biri kaynanan ala ala

kız valla ben wc ye bile gidemem ben çekinirim bakma çok saygılı bişeyim ben
bubama gelince orda eşim yoktuuu... onu anacığının yanına bıraktımm gelemedik yanyana
ben gitmesen bubama o zaman göremicektim ailemii... ben ankaradayımmmmeşim ailesi ankara dışıı

benim kocişde ( bugün gözüme girdi ondan kociş) bugün bende çok istiom aslında bebek bak şimdi şuralarda gezinseydi emekleseydi ne güzel olurdu falan muhabbetlerine girdi şaşırttı beni korkak kocişim :)

bizim kaynanatör ve kayınbaba uçkurumuza karışmasalar artık stressiz daha rahat yapcas ama bakalım hayırlısı. deli bu insanlar valla acayip yaaaa

Perim belirtiler ne göğüs ağrın nasıl adet donemindekiler gibi mı bulantın bas dönmen basladi mı

İyi tamam inandık peki sen şimdi kac haftalık hamışsin

hele sukur konustun haaa kiz sana bi soru sormustum o akinti cogaldigindaa felan....nerde yaziyodu hatirliyormusun ????

ala ala kocisinin basina saksimi dustu ki :26: dunden bugunee:44: iyiiii sevindim vallaaa adinaa:)))) zaten o kaynana felan lafini etme bana yafff sinir oluyorumm bak istee taa uckurugunuzun icindeler pisss at bi gaz ordan ciksinlar yahuu:120::120:

Perim belirtiler ne göğüs ağrın nasıl adet donemindekiler gibi mı bulantın bas dönmen basladi mı

hiçççç sıfır bartek tek adet alacakmış gibi kasık agrım oluyooo... o yaniii
bide az akıntı öle abartılı değill...arada ıslnmalarrr... iştee buu
a
memişşş...0
iştahh......0
başdönme....0
kız uyku halim bile yok dun ydbuge ve kikiyle resmen sabahladım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…