hele sukur konustun haaakiz sana bi soru sormustum o akinti cogaldigindaa felan....nerde yaziyodu hatirliyormusun ????
ala ala kocisinin basina saksimi dustu ki :26: dunden bugunee:44: iyiiii sevindim vallaaa adinaa:)))) zaten o kaynana felan lafini etme bana yafff sinir oluyorumm bak istee taa uckurugunuzun icindeler pisssat bi gaz ordan ciksinlar yahuu:120::120:
İyi tamam inandık peki sen şimdi kac haftalık hamışsin
İyyyy hiç sevmiyorum o programı
aha bi yasima daha girdim 1 senedir okadar sey okudum ogrendim bunu ilk duydum heee ,,nerde okudun kiz sen bunu bana sayfayi yaz hemen bi bakayim
kiz yok beaaa beni bi akintiyla hemen hamis ettin allah seniiiikiki
dün öğrendim daha 3 haftalık biraz geçiyo dedi loboratuardaki kız .... beta ya göree.....
Kız sen gittiğin gecemi çarpıştıydin acele acele ettin de düşünmedin mı yoksa
İyyyy hiç sevmiyorum o programı
Kız kikikiki seni çok seviyommm çok güldürdün beni sende 11 Temmuz'da gülerek sevinçten ağlayasın emiii
valla nerde okudumu unuttum ama o kadar çok yer okuyorumki doktora yapabilirim bu konuda yakında size bi tez sunarım :)
yumurtlama günündeki beyaz akıntı adete yakın koyulaşır sarımsı pürtüklü bir hal alır ve azalmaya başlar.böle yazıodu biyerde. hamilelerde ise akıntı çokluğu heryerde yazıo hamişsin sen hamişşşş
bak öğrenince hamişoldum die terketme topiği haaa daha ben yapcam bu ay saldırı planımı kurdum bilekıvılcımlar havada uçuscak
anam gerilimli cinayetli polisiye seviom valla gece çitleye çitleye iyi gidio:) eşimde izlememe karşı bütün cinayet yöntemlerini öğrenion korkuom senden diokorkma bebişi yapmadan kıymam sana dedim bende
Kız sen gittiğin gecemi çarpıştıydin acele acele ettin de düşünmedin mı yoksa
hele sukur konustun haaakiz sana bi soru sormustum o akinti cogaldigindaa felan....nerde yaziyodu hatirliyormusun ????
ala ala kocisinin basina saksimi dustu ki :26: dunden bugunee:44: iyiiii sevindim vallaaa adinaa:)))) zaten o kaynana felan lafini etme bana yafff sinir oluyorumm bak istee taa uckurugunuzun icindeler pisssat bi gaz ordan ciksinlar yahuu:120::120:
kiz bosunami perimin kivilcimlari deyip duruyoruz ,,,acele acele etmis hizlanmis kivilcim bile cikarmissso sekilde olmuss
Dogru söylüyor adam izleme yaaa bebisinide korkutursun bak
kiz bosunami perimin kivilcimlari deyip duruyoruz ,,,acele acele etmis hizlanmis kivilcim bile cikarmissso sekilde olmuss
Kiki siz sperm testi yaptınız mı sonuc ne
Senin kadar kıvılcım oluşturmamıştır eminim herkes senmi yatak kirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?