Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Kız kikikiki seni çok seviyommm çok güldürdün beni sende 11 Temmuz'da gülerek sevinçten ağlayasın emiii

aha bi yasima daha girdim 1 senedir okadar sey okudum ogrendim bunu ilk duydum heee ,,nerde okudun kiz sen bunu bana sayfayi yaz hemen bi bakayim

kiz yok beaaa beni bi akintiyla hemen hamis ettin allah seniiii kiki

valla nerde okudumu unuttum ama o kadar çok yer okuyorumki doktora yapabilirim bu konuda yakında size bi tez sunarım :)

yumurtlama günündeki beyaz akıntı adete yakın koyulaşır sarımsı pürtüklü bir hal alır ve azalmaya başlar.böle yazıodu biyerde. hamilelerde ise akıntı çokluğu heryerde yazıo hamişsin sen hamişşşş

bak öğrenince hamişoldum die terketme topiği haaa daha ben yapcam bu ay saldırı planımı kurdum bile kıvılcımlar havada uçuscak

Kız kikikiki seni çok seviyommm çok güldürdün beni sende 11 Temmuz'da gülerek sevinçten ağlayasın emiii

valla bazen kendim soyluyom kendimde guluyorum neyse guldurebildiysem ne mutlu bana ,,karsiligina dua isterim tabiii bu lafim herkeze haa
insallah kiz

evet sakin haa perimin kivilcimindan unutmayasin

kiz yok beaa.... bu ay okadar cok calistimki butun geride biraktigim 1 sene ninkine benzemiyor,,ama nedense icimde hic umut yookk bilmiyorum neden

anam gerilimli cinayetli polisiye seviom valla gece çitleye çitleye iyi gidio:) eşimde izlememe karşı bütün cinayet yöntemlerini öğrenion korkuom senden dio korkma bebişi yapmadan kıymam sana dedim bende

Dogru söylüyor adam izleme yaaa bebisinide korkutursun bak

saksı değil kafasına annem düştüüüü bugün annem bizdede:) kaynanaya gazın beterini attım ben artık zor yaklaşıoda teldende yetio anam bunlarrr:) daha evlenmeden tutturmuşlardı 3 sene çocuk yapmayın die.. sanane ayol şeyimin kahyasımısın pisssslikkkkkkkk kendin niye zırt pırt çıkardın ya o zaman uyussss

dur ben şu akıntı meselesini bakim bidaha bulursam atarım burdan sayfayı

Kiki siz sperm testi yaptınız mı sonuc ne

sormaa yaa sabah sabah doktorun sekreteriyle kapistik tel da ,,,simdi soyle oldu randevuyu gec verdiler hastaneden 28 deydi randevu ,,neyse sabah bi iskenceyle siseyi doldurup goturduk 2 gune sonucu senin ev doktoruna gonderecez dediler ,,bugun sonucu ogrenmek icin doktoru aradim ,,aman sekreter beni sinir ettii ,,yok 12 temuzda zaten randevum varmis o zaman gelince sorarmisim sonucu ,,,manyaaakk ozamana kadar catlarim bee mecburmuyum ozamana kadar beklemeye ala ala ben sonucumu istiyorum karismaya hakki yokki ,,neyse sonra kapisinca doktoruna mail attim dedi sana tel a 2 gune kadar doner dedi ,,2 gun cok yogunmuss pisss

GEBELİK (hamilelik) BELİRTİLERİ

Aşağıdaki belirtiler erken gebelik döneminde en sık görülen belirtilerdir:

Beklenen adetin başlamaması

Memelerde dolgunluk, hassasiyet, memeucunda koyulaşma, memebaşında karıncalanma hissi

Karnın alt kısmında dolgunluk, şişkinlik ve bazen hassasiyet

Bulantı ve bazen kusma

Yorgunluk, uykuya eğilim, başdönmesi

Sık idrara çıkma

Vajina salgılarının artması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…