Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Aman takma kafana iyidir ins üzme tatlı canını opuldun sekerim

Senin kadar kıvılcım oluşturmamıştır eminim herkes senmi yatak kirsin

neyiimmmm yatak kirsin ne yaa pardon o kismi anlamadimama kotu bisi kokuyo sankim

heee yatagin kirilmasiiiii simcik anladimmmm e kirildida ne olduuu hani bebis yokk demekki kivilcimi olusturamamisiz pehhh

Son düzenleme:
neyiimmmm yatak kirsin ne yaa pardon o kismi anlamadimama kotu bisi kokuyo sankim

Kivirrrrr kivirrrrr aşağıdan yukardan hobaaaaa tey teteyyyy
Yandan ha anam ha ha haaaa
He koktu valla kivirirken mı kaçırdın kikiii:)))))
Kız ne güzel iste övün kim kırmış yatak burda.....

Hamilelikte akıntı
Hamileliğin erken dönem belirtilerinden biri de akıntıdır. Hamilelik belirtisi olan akıntının en büyük özelliği kokusuz ve koyu beyaz kıvamlı olmasıdır.

İlerleyen gebelik aylarında ise değişen hormonal değişimlere bağlı olarak anne adayları sıklıkla akıntıdan şikayetçi olur.
Gebeliğin desteklenmesi için vücut tarafından salgılanan hormonlar yoğun akıntıların oluşmasına neden olabilir. Bu durumda anne adayları genital bölgenin hijyenine çok önem göstermeli, pamuklu iç çamaşırları tercih etmeli ve kesinlikle bu bölgenin mümkün olduğunca kuru kalmasına özen göstermelidir. Aksi halde mantar oluşumu başta olmak üzere pek çok hastalık için risk oluşur.

Hamilelikte meydana gelen akıntıda kötü bir koku ve kaşıntıda oluşuyorsa mantar enfeksiyonu oluşup oluşmadığı kontrol edilmelidir. Hamilelikte mantar enfeksiyonu yaşanan yoğun akıntı nedeni ile çok sık görülmekte olup alınacak basit önlemler ve ilaç tedavisi ile kısa sürede iyileştirilmektedir.

Kivirrrrr kivirrrrr aşağıdan yukardan hobaaaaa tey teteyyyy
Yandan ha anam ha ha haaaa
He koktu valla kivirirken mı kaçırdın kikiii:)))))
Kız ne güzel iste övün kim kırmış yatak burda.....

kiz once gercekten anlamadim yaziyi, bi geriye git bakalim mesaji duzelttim jeton dusuncee ...ayyy nerden hemen anliyim unuttum gitti ..sizin gibi dedikoducular unutmamis halaaa alti ustu yatagin bi ayagi gittii beaaa

Son düzenleme:
hayalimsin canım google da erken dönem gebelik belirtileri akıntı yazınca bi dünya çıkıo.. baktımki hepsi mor hepsine girip okumuşum demekki:)

hayalimsin canım google da erken dönem gebelik belirtileri akıntı yazınca bi dünya çıkıo.. baktımki hepsi mor hepsine girip okumuşum demekki:)

saol canim bende bi ara girer arastiririm ,,bende onun gibi sayfalari cok okudumda akintiyi pek dikatte almamisim demekki

kiz once gercekten anlamadim yaziyi, bi geriye git bakalim mesaji duzelttim jeton dusuncee ...ayyy nerden hemen anliyim unuttum gitti ..sizin gibi dedikoducular unutmamis halaaa alti ustu yatagin bi ayagi gittii beaaa

Senin gibi hatun varnı beeee bosverrrr kır anammmm:)))):)))))
Böle değerli bir bilgi nasil unutulurrrr

oooo yatak kırdın demekki vayy vayyyyy:) kız bana esin kaynağı oldun valla bu ayki saldırı planımda bunu kullanayım ya ben kocişe derim milletler o kadann ateşliki yatak kırıo sende bi ateşini yolla bana bakim derim. o arada bi sürtünme bi kıvlcım pehhhhh ....ne çarpışma ama test bile yapmam kesin hamiş olurum heralde bu sefer dayanamaz benim adam ne var ne yok bünyede bırakır

ben yatayımda sabah kalkıp güzel bi kahvaltı hazırlayayım kocişe.. gözüne giriim bu ay çok işim var:)

İyi gecelerde ydbugeeeee kusummmm optummm
Bende çıkımmmmmm kikicimmmmmm
Canimmmm yatak kiranimmmmmm ayyyyyy aman dilim surctuuuuu
Fındık kiranimmmm optummm balım

periiimmmm bi ara eger hatirliyorsan pozi sayfasi kactii ,,su YDBUGEYE gosterelim hazir hepsini uygulamaya gececekken istaha gelmiskenn onlardanda yapsin he

neyse haydin herkezee iyi gecelerrrrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…