sormaa yaa sabah sabah doktorun sekreteriyle kapistik tel da ,,,simdi soyle oldu randevuyu gec verdiler hastaneden 28 deydi randevu ,,neyse sabah bi iskenceyle siseyi doldurup goturduk 2 gune sonucu senin ev doktoruna gonderecez dediler ,,bugun sonucu ogrenmek icin doktoru aradim ,,aman sekreter beni sinir ettii ,,yok 12 temuzda zaten randevum varmis o zaman gelince sorarmisim sonucu ,,,manyaaakkozamana kadar catlarim bee mecburmuyum ozamana kadar beklemeye ala ala ben sonucumu istiyorum karismaya hakki yokki ,,neyse sonra kapisinca doktoruna mail attim dedi sana tel a 2 gune kadar doner dedi ,,2 gun cok yogunmuss pisss
Senin kadar kıvılcım oluşturmamıştır eminim herkes senmi yatak kirsin
neyiimmmm yatak kirsin ne yaapardon o kismi anlamadim ama kotu bisi kokuyo sankim
Kivirrrrr kivirrrrr aşağıdan yukardan hobaaaaa tey teteyyyy
Yandan ha anam ha ha haaaa
He koktu valla kivirirken mı kaçırdın kikiii:)))))
Kız ne güzel iste övün kim kırmış yatak burda.....
hayalimsin canım google da erken dönem gebelik belirtileri akıntı yazınca bi dünya çıkıo.. baktımki hepsi mor hepsine girip okumuşum demekki:)
kiz once gercekten anlamadim yaziyi, bi geriye git bakalim mesaji duzelttim jeton dusuncee ...ayyy nerden hemen anliyim unuttum gitti ..sizin gibi dedikoducular unutmamis halaaaalti ustu yatagin bi ayagi gittii beaaa
Benim uykum var iyi geceler dualarınızda olmak ümidiyle
kiz once gercekten anlamadim yaziyi, bi geriye git bakalim mesaji duzelttim jeton dusuncee ...ayyy nerden hemen anliyim unuttum gitti ..sizin gibi dedikoducular unutmamis halaaaalti ustu yatagin bi ayagi gittii beaaa
ben yatayımda sabah kalkıp güzel bi kahvaltı hazırlayayım kocişe.. gözüne giriim bu ay çok işim var:)
oooo yatak kırdın demekki vayy vayyyyy:) kız bana esin kaynağı oldun valla bu ayki saldırı planımda bunu kullanayım ya benkocişe derim milletler o kadann ateşliki yatak kırıo sende bi ateşini yolla bana bakim derim. o arada bi sürtünme bi kıvlcım pehhhhh ....ne çarpışma ama test bile yapmam kesin hamiş olurum heralde bu sefer dayanamaz benim adam ne var ne yok bünyede bırakır
yaw bende netten dustum ,bi kolumdan tutanda olmadi pehhh
iyi geceler iyi uykular kızlar vede nohut
Heee bide sakarlığın çıktı basımıza.... Dusmeeee
periiimmmm bi ara eger hatirliyorsan pozi sayfasi kactii ,,su YDBUGEYE gosterelim hazir hepsini uygulamaya gececekken istaha gelmiskenn onlardanda yapsin he
neyse haydin herkezee iyi gecelerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?