Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bak gidiodum döndüm :) pozi sayfası derken hamilelik pozisyonlarımııı evet evett öğrenmeliyim

şuan bikaç araştırmam var bu konuda engin bilgilerinizle aydınlatın benii:)

bide hayalimsin ovulasyon testi adı ver bana hangisi iyi başlıcam bu ay

öptüm siziii

İyiiii gecelerde bugeeeeee kiki gitti yada düştü sakar şey
Yarın anlatirrrr o usta bu konudaaaa.... Ben kactimmmm optummmmmm çıktım hadeeee

Son düzenleme:
perim hamile misiiiin ayyyy çok sevindim canım yaaa:81: hoşgeldin sen ve bebeğinnn

günaydın kızlar. bugün sabah 5'ten beri gözüme uyku girmiyor:26:evi temizledim ya sabah sabah. Allah hayır etsin. Acaba bu da hamilelik belirtisi mi

canım olabilir bu da bir belirti. bize herşey belirti zaten

senin kaç gün kaldı?

benim bu ay pek ümidim yok. şu kansızlık iğne filan moralimi bozdu :93:

canım olabilir bu da bir belirti. bize herşey belirti zaten

senin kaç gün kaldı?

benim bu ay pek ümidim yok. şu kansızlık iğne filan moralimi bozdu :93:

kız hemencene de bozma moralini diyom ama diyene baaak sabaha kadar stresten öyle kötü uyudum ki:26:

kız hemencene de bozma moralini diyom ama diyene baaak sabaha kadar stresten öyle kötü uyudum ki:26:

ayy az kalmış ne güzel. rahat ol canım. peki denemeler devam ediyor mu. onun da son günü oluyor mu? ben iki aydır beceremeyenlerdenim ya merak işte.

ayy az kalmış ne güzel. rahat ol canım. peki denemeler devam ediyor mu. onun da son günü oluyor mu? ben iki aydır beceremeyenlerdenim ya merak işte.

ben de beceremeyenlerden olduğumdan tam adamına sormuş kabul ediyorum valla bıktım artık çalışmalar devam etmiyor. kocamdan kaçmak için türlü bahane buluyom. bu ay her sabah ateşimi ölçtüm çatladığımı görene kadar gün aşırı ilişki oldu canım. inşallah tutmıştur.

selam elabebeğim umarım iyisindir. ben kaçıyorum. işe gideceğim. herkese güzel bir gün diliyorum

bizde de bıkınca tam tersi kocam kaçıyor

adama göre amaç için olmayacakmış o iş, normal zamanda güzel düşünce ama şimdi bir amaç var

inşallah tutmuştur canım. benim 13.gün devam edeceğim bakalım bir yandan b12 iğnesi bir yandan....

sana iyi mesailer canım görüşürüz.

kızlar ben de iğne yaptırmaya gideceğim de bugun ilk iğnem. korkudan gidemiyorum.

oleeeeey şu adının altına eklesene bir koca göbek içinde görelim fındığı kaç günlük ne alemde neleri gelişiyor

ay bende çok istiyorum onlardan yapmayı ama be de bilmiyorum ki fasulyem kaç günlük....

benim gebeliğim biraz farklı en geç döllenme

sat :5 mayıs
bat:2 hazirandı
8 haziranda kan testi yaptırtık negatif çıktı, doktorum da yumurta takibi yapmak için adet söktürücü verdi ben bir güzel kullandım üstüne 5 gün geçti evdeki testleri bir yaptım ki pozitif doktora gittim geç döllenme olmuş dedi ultrasonda kısaca baktı keseyi gördü ama sanırım şu an 6 haftalık falan

gelecek kontrolde her şey netleşecek

hadi bakalım o zaman diğerinde tam belli olur o şekilde yaparsın. iyi bak fasulyene ayy ne güzel bir duygu, çok hoşşş.

ben de gidip iğnemi olayım, bebeğim gelecek diye düşüneyim de bari onun için dayanayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…