günaydınnnn kızlarrrrr .......
günaydın kızlar. bugün sabah 5'ten beri gözüme uyku girmiyor:26:evi temizledim ya sabah sabah. Allah hayır etsin. Acaba bu da hamilelik belirtisi mi
günaydınnnn kızlarrrrr .......
kiz erken donecektim ama gel gorki sinirimden ellerim titriyor hala,,,anca gelebildim
eltimin bir kizi var 6 yasinda ,benim kizdan 8 ay kucuk ,,, yani varyaaa allah evlat vereceksede biraz kafasi duzgun versin ,,bu ne yaaa kiz kiz degil resmen carsamba pazari delisi,,,sabah eltim buraya ugrayinca tutturdu herzamanki gibi sizde yatacam ,,tamam dedik ,,herzaman ayni seyy aksam 11 oldumu beni eve goturun diye zirliyor resmen ,,,bana soz vermistin aglamiyacaktin hanii ??? ben seni kandirmistim diyoooo,,goturemem arabada benzin kalmamis evin 7 km uzak deyincee alllaahimmm yer gok oynadi odada dagitmadik kirmicak oyuncak birakmadi ,, o kadar simarik uyuz bir kiz ki anlatamam sizee ,,sonunda bas edemeyip babasini aradik o gelip aldii ,,,her seferinde ayni seyyy once saatlerce yalvarir sonrada ortaligi inletir gece yarisi ,,ufff cok yazdim sinir seyyyy
2 saatir bu deliyl eugrasiyordum bu yuzden gec geldimm
kız anladık niyee kendini bu kadar hırpalıyon.... hadi geç gelmeni anladık da bize de öğretsene yatak kırma tekniklerini
slm kızlar iğne oldum geldim. gözümde çok büyütmüşüm çok çok az acıdı
ama ağrı yaptı şimdi... olsun eğer bebek olmasına yardımcı olacaksa dayanırımönce kendimizi tedavi etmek şart
bak gidiodum döndüm :) pozi sayfası derken hamilelik pozisyonlarımııı evet evett öğrenmeliyim
şuan bikaç araştırmam var bu konuda engin bilgilerinizle aydınlatın benii:)
bide hayalimsin ovulasyon testi adı ver bana hangisi iyi başlıcam bu ay
öptüm siziii
günaydın kızlar. bugün sabah 5'ten beri gözüme uyku girmiyor:26:evi temizledim ya sabah sabah. Allah hayır etsin. Acaba bu da hamilelik belirtisi mi
ay bende çok istiyorum onlardan yapmayı ama be de bilmiyorum ki fasulyem kaç günlük....
benim gebeliğim biraz farklı en geç döllenme
sat :5 mayıs
bat:2 hazirandı
8 haziranda kan testi yaptırtık negatif çıktı, doktorum da yumurta takibi yapmak için adet söktürücü verdi ben bir güzel kullandım üstüne 5 gün geçti evdeki testleri bir yaptım ki pozitif doktora gittim geç döllenme olmuş dedi ultrasonda kısaca baktı keseyi gördü ama sanırım şu an 6 haftalık falan
gelecek kontrolde her şey netleşecek
sağol canım:))))))))))))))))))))))))))))))
canım benimmmmmmm.... tatlı bercestemmm üzülme olurmu yaaa ağlamışsınn(((
bu umuda beraber başladık sen başlatın çok dua alıyosun billlll
yakında sendenn duyacagızz merak etme hep takipteyimmm sizleri... güzel Allahım senide bir an önce bebişine kavuşturacakkkkkkk inanıyom ben... canım güzel dostlarımm....
bercesteemmm nasılsın canımm???
ya dün gece hep seninle uğrastım tüp bebek işini kafaya taktım ya dün aksam
seninle birlikte tedavi asamasındayız sana destek olmaya çalısıyorum yardımcı olmaya çalısıyorum oturup seni düşünüyorum seni görmüyorum tabi hayırdır inşallah:44::44::44::44:
canımsın beni mi gördün rüyanda :))
ben de tayyip erdoğanı gördüm :)))
diyorumki tüp bebek için biraz yardımcı olun az izin veriyosunuz diyorum
valla senden öğreneceğim şeyler var tabiiki
sağol canım benim
seninki daha güzelmişyardım etse barii 3 çocuk istemeyi biliyor
bizde halı yıkadık annemle yeni oturduk sabahtan beri yaa..evi toparladık baya malum ağustosta tasınıcam simdiden halledelim dedik ramazanda hiiçç uğrasamam...
tatlı bercestemmmm deryoşummm
napıyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kızlarrr :)))))))))))))))
ayyybi geçmişi okur gelirim diyodum ki sen yoksun... maşşaallaahhh kızlar da destan yazmışlar oku oku neyseee günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?