Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

günaydın kızlar. bugün sabah 5'ten beri gözüme uyku girmiyor:26:evi temizledim ya sabah sabah. Allah hayır etsin. Acaba bu da hamilelik belirtisi mi

Canım benim eğer hamile olabileceğini hissediyosan şimdi en çok dikkat etmen zaman.sakın temizlik falan yapma,çok eğilip kalkma.Bu dönemde çok çabuk düşebiliyomus.Ben aynı şeyi yaşadım geçen ay

kız anladık niyee kendini bu kadar hırpalıyon.... hadi geç gelmeni anladık da bize de öğretsene yatak kırma tekniklerini

slm kızlar iğne oldum geldim. gözümde çok büyütmüşüm çok çok az acıdı

ama ağrı yaptı şimdi... olsun eğer bebek olmasına yardımcı olacaksa dayanırım önce kendimizi tedavi etmek şart

kız anladık niyee kendini bu kadar hırpalıyon.... hadi geç gelmeni anladık da bize de öğretsene yatak kırma tekniklerini

kiz tovbeee tovbeeee kac zaman olduuu ,perim geldi dedikodularim basladi benimm,,,

niye be yatakmi kirmak istiyorsun senn
tarif su kocisin dolabin ustune ciksin sen yatakta catallarini ac bekle ,,hopp ustune ucsun ozman yatak kirilir kikikiki tovbe tovbee ala alaa yaa
allahim kuru iftiradan saklasin yaww ahhh perimm

sabah kalktim banyoya girecektim sampuani almak icin dolabi actigimda testle goz goze gelince dayanamayip bir hafta erken yaptim ve negatif beni alt ust etti ,,ayyy ben ne manyagim yaaa.moralimi bozmak icin ugrastim resmen ....ne isin var gir dusunu al

bide soyle bir testi ilk kez bulup aldim ,,yumurtlama gununden hemen 10 gun sonra gosteriyormus,,,ve batta 1 hafta kala yaziyodu 99 diye uffff

cok gecmis olsun canim yaaa.......bebek icin nelere katlaniyoruz biz kadinlar ,,,dogduktan sonrada katlanmalar bitmiyor,,insanin kendi evladi kadar tatli bisey yokki su dunyadaa seve seve yapiyo insann

Son düzenleme:

ovulasyon testi ben CLEARBLUE digital olanindan kullaniyorum canimm tr dede varmis,,cok memnunum,, eczaneye gidersen cesit cokkk

günaydın kızlar. bugün sabah 5'ten beri gözüme uyku girmiyor:26:evi temizledim ya sabah sabah. Allah hayır etsin. Acaba bu da hamilelik belirtisi mi

niyee bee gunun yaklasiyo heyecandanmi acaba ?????? oda belirtidir olabilir insallah bebisin seninledir yaa,ben kendimden hic umitli degilim gecen ay umitli oldugum kadar

elabebegim senin kullandigin test (erken gebelik testimiydi )) battan kac gun once yaptin ??? hangi markaydi ??? lutfen yaz

bu soru PERIMEde gitsinnnn oda test yapmis bos cikmis,,,,cevap bekliyorum ikinizden benim rahatlamam lazim en hizlisindan

bercesteemmm nasılsın canımm???
ya dün gece hep seninle uğrastım tüp bebek işini kafaya taktım ya dün aksam
seninle birlikte tedavi asamasındayız sana destek olmaya çalısıyorum yardımcı olmaya çalısıyorum oturup seni düşünüyorum seni görmüyorum tabi hayırdır inşallah:44::44::44::44:

sağol canım
artık üzülmüyorum ki ilk şoku atlattım
şimdi neler yapmam lazım onları düşünüyorum canım
inşallah herkesin gönlüne göre versin Allahımmmm

canımsın beni mi gördün rüyanda :))
ben de tayyip erdoğanı gördüm :)))
diyorumki tüp bebek için biraz yardımcı olun az izin veriyosunuz diyorum
valla senden öğreneceğim şeyler var tabiiki
sağol canım benim

seninki daha güzelmiş yardım etse barii 3 çocuk istemeyi biliyor
bizde halı yıkadık annemle yeni oturduk sabahtan beri yaa..evi toparladık baya malum ağustosta tasınıcam simdiden halledelim dedik ramazanda hiiçç uğrasamam...

ayy sen niye yordun kendini yarın yada birgün transferin olmayacak mı senin
biraz dikkat et gönder halı yıkamaya ne uğraşıyosun ki
bu arada ben çok severim hlı yıkamayı ohh misss

tatlı bercestemmmm deryoşummm
napıyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kızlarrr :)))))))))))))))

iyiyiz periiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm neredesin kızzz gerçi affettik nohutla geldin yaa
yoksa kızacaktımmm tatil nasıldı canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…