elabebegim senin kullandigin test (erken gebelik testimiydi )) battan kac gun once yaptin ??? hangi markaydi ??? lutfen yaz
bu soru PERIMEde gitsinnnnoda test yapmis bos cikmis,,,,cevap bekliyorum ikinizden benim rahatlamam lazim en hizlisindan
sabah kalktim banyoya girecektim sampuani almak icin dolabi actigimda testle goz goze gelince dayanamayip bir hafta erken yaptim ve negatif beni alt ust etti ,,ayyy ben ne manyagim yaaa.moralimi bozmak icin ugrastim resmen ....ne isin var gir dusunu al
bide soyle bir testi ilk kez bulup aldim ,,yumurtlama gununden hemen 10 gun sonra gosteriyormus,,,ve batta 1 hafta kala yaziyodu 99 diye uffff
perim hamile misiiiin ayyyy çok sevindim canım yaaa:81: hoşgeldin sen ve bebeğinnn
iyiyiz periiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm neredesin kızzz gerçi affettik nohutla geldin yaa
yoksa kızacaktımmm tatil nasıldı canımmm
tatlı bercestemmmm deryoşummm
napıyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kızlarrr :)))))))))))))))
elabebegim senin kullandigin test (erken gebelik testimiydi )) battan kac gun once yaptin ??? hangi markaydi ??? lutfen yaz
bu soru PERIMEde gitsinnnnoda test yapmis bos cikmis,,,,cevap bekliyorum ikinizden benim rahatlamam lazim en hizlisindan
ayy sen niye yordun kendini yarın yada birgün transferin olmayacak mı senin
biraz dikkat et gönder halı yıkamaya ne uğraşıyosun ki
bu arada ben çok severim hlı yıkamayı ohh misss
hoossgeellddiinn taattllıımmm....annemle bişeyler atıstırdık geldim pc basına bir de baktım perriimm geellmmiişşş
nasılsın canım???
hoşbuldukkk sonsyyyyy:))))))))
yaaa tatil yapmadım ki bercestem ya((((((((((((( küsmeyinnnn ((((((((((
giremedimde zaten kayın validemde net yoktu ve zamannımda olmadı .2 görünce eşleri ve 2 şer çocukları kayınbabam kaynanam ev curcunaydı
sonra babama geçtim yengem hamile demiştim ya bi güzellll temizlik yaptım 3 gün sürdü cam pencere.... öle geçtiii... sonra buraya geldimm... erzurumda öğretmen beden eğitimi vardıya o geldi hememm misafirr... tatil matil yapmadımm kiiiii:)))))
hoossgeellddiinn taattllıımmm....annemle bişeyler atıstırdık geldim pc basına bir de baktım perriimm geellmmiişşş
nasılsın canım???
ayy sen niye yordun kendini yarın yada birgün transferin olmayacak mı senin
biraz dikkat et gönder halı yıkamaya ne uğraşıyosun ki
bu arada ben çok severim hlı yıkamayı ohh misss
hoşbuldukkk sonsyyyyy:))))))))
yaaa tatil yapmadım ki bercestem ya((((((((((((( küsmeyinnnn ((((((((((
giremedimde zaten kayın validemde net yoktu ve zamannımda olmadı .2 görünce eşleri ve 2 şer çocukları kayınbabam kaynanam ev curcunaydı
sonra babama geçtim yengem hamile demiştim ya bi güzellll temizlik yaptım 3 gün sürdü cam pencere.... öle geçtiii... sonra buraya geldimm... erzurumda öğretmen beden eğitimi vardıya o geldi hememm misafirr... tatil matil yapmadımm kiiiii:)))))
nasılsın canım???
nasılsın canım???
yok canım küsermiyim hiççç
bende giremedim işlerin yoğunluğundan
bende memlekete gidince çok yoruluyorum anlıyorum seni
hattaa okullar açılsında dinleneyim diyordum evlenince beklentiler artıyooo
eczanedenmi aldin ??? benimkide guya cok fiyakali bisey di
laboquick diye birtest üstünde ilişkiden 5 gün sonra bile yazıyodu valla ben adete 5 gün kala yaptımm
afiyettttt olsun deryoşummm iyiyim tatlım... sen nasılsın yarı gidiyomusun
transferden sonra bol bol dinlenirim canım yaa ağrılarım geçince yerimde duramadım anneme de kıyamıyorum o da ameliyat olmustu 9 ay önce kalça çıkığından.annemde bana kıyamıyor karsılıklı iştee
annemin içine sinmiyor halı yıkamaya verince kendisi yıkayacak illa foşş fooşşş
kendin yıkayınca temiz olduğunu hissediyosun vallaa
sağolasın canım benimm
bende iyiyim valla evle uğrasıyoruz işte annem geldi yanıma ev topluyoruz tüp bebek işiyle uğrasıyoruz...aksam üzeri ararlar sanırım embriyo gelişimine göre transfer günü belli olacak dediler.ya yarın ya da pers olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?