Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

yok canım benim ki normal gebelik testi hatta gg aldığım ucuzlardandı ama
canım benim ki geç döllenme ben bat dan 4 gün sonra yaptım negatifdi. hatta kanda bile çıkmamıştı

kız kikicim sen niye erkenden test yapıyosun
keşke beklesen biraz dahaaa
bozma moralini hemen erken dahaaa

perim hamile misiiiin ayyyy çok sevindim canım yaaa:81: hoşgeldin sen ve bebeğinnn

hoşbuldukkk sonsyyyyy:))))))))

iyiyiz periiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm neredesin kızzz gerçi affettik nohutla geldin yaa
yoksa kızacaktımmm tatil nasıldı canımmm

yaaa tatil yapmadım ki bercestem ya ((((((((((((( küsmeyinnnn ((((((((((
giremedimde zaten kayın validemde net yoktu ve zamannımda olmadı .2 görünce eşleri ve 2 şer çocukları kayınbabam kaynanam ev curcunaydı
sonra babama geçtim yengem hamile demiştim ya bi güzellll temizlik yaptım 3 gün sürdü cam pencere.... öle geçtiii... sonra buraya geldimm... erzurumda öğretmen beden eğitimi vardıya o geldi hememm misafirr... tatil matil yapmadımm kiiiii:)))))

laboquick diye birtest üstünde ilişkiden 5 gün sonra bile yazıyodu valla ben adete 5 gün kala yaptımm

ayy sen niye yordun kendini yarın yada birgün transferin olmayacak mı senin
biraz dikkat et gönder halı yıkamaya ne uğraşıyosun ki
bu arada ben çok severim hlı yıkamayı ohh misss

transferden sonra bol bol dinlenirim canım yaa ağrılarım geçince yerimde duramadım anneme de kıyamıyorum o da ameliyat olmustu 9 ay önce kalça çıkığından.annemde bana kıyamıyor karsılıklı iştee
annemin içine sinmiyor halı yıkamaya verince kendisi yıkayacak illa foşş fooşşş
kendin yıkayınca temiz olduğunu hissediyosun vallaa

yok canım küsermiyim hiççç
bende giremedim işlerin yoğunluğundan
bende memlekete gidince çok yoruluyorum anlıyorum seni
hattaa okullar açılsında dinleneyim diyordum evlenince beklentiler artıyooo

ayy sen niye yordun kendini yarın yada birgün transferin olmayacak mı senin
biraz dikkat et gönder halı yıkamaya ne uğraşıyosun ki
bu arada ben çok severim hlı yıkamayı ohh misss

transferden sonra bol bol dinlenirim canım yaa ağrılarım geçince yerimde duramadım anneme de kıyamıyorum o da ameliyat olmustu 9 ay önce kalça çıkığından.annemde bana kıyamıyor karsılıklı iştee
annemin içine sinmiyor halı yıkamaya verince kendisi yıkayacak illa foşş fooşşş
kendin yıkayınca temiz olduğunu hissediyosun vallaa

aynen öle bercestem ya büyükler bide nazlı oluyo artık yaş ilerledikçe memlekete gidince herkes ziyaret bekliyo haklı olarakk
hem onlar hem iş güçççç :)))) çıktımı yoruldum vallla

eczanedenmi aldin ??? benimkide guya cok fiyakali bisey di

ezcacı ya sordum o verdiii... yaaa idrarda beta belli olmayınca çıkmıyo kikiii belki geç dölleme oldu dur biiii
niye yaptın hemn demicem bende yaptımm... amannnn zaten bu ay olmıcam dedim attım sonraaa.............

afiyettttt olsun deryoşummm iyiyim tatlım... sen nasılsın yarı gidiyomusun

sağolasın canım benimm
bende iyiyim valla evle uğrasıyoruz işte annem geldi yanıma ev topluyoruz tüp bebek işiyle uğrasıyoruz...aksam üzeri ararlar sanırım embriyo gelişimine göre transfer günü belli olacak dediler.ya yarın ya da pers olacak inşallah

öyle de dikkat et kendineee
bu seferlikte içinize sinmeyiversin neyse artık olmuş olan
derya tüp bebeği sen diyarbakırda yaptırıyosun dimi
neler lazım şunu yap bunu yapma dediğin var mı canım
birde fiyatlar nasıl

kızlar merhaba bat 18 hazirandı ama olmadım 25 haziranda idrar testi yaptım pozitif çıktı hemen kan testi yaptım 21,79 çıktı iki gün sonra tekrar yaptım 88,39 çıktı sonra kendi doktoruma gittim ama yoktu başka bi doktora gittim meraktan bekleyemedim artık baktı falan gebelik var dedi ama şuan görünmez çok yeni dedi 10 gün sonra gel görürüz dedi sevindim bende dün doktoru mu arayıp böyle böyle dedim kan değerlerimi söyledim şüpeli dedi ( yarın bi daha yaptır kan testi yükselmişmi bakalım dediii böyle olupda yükselen varmı çok üzgünüm yaaa (

ayyyyy çok heycanlı yaaa.... kaç embriyo olacak biliyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…