Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ezcacı ya sordum o verdiii... yaaa idrarda beta belli olmayınca çıkmıyo kikiii belki geç dölleme oldu dur biiii
niye yaptın hemn demicem bende yaptımm... amannnn zaten bu ay olmıcam dedim attım sonraaa.............

ne biliyim yaa kedni ellerimle moralimi alt ust ettim ,,ustunde 99 dogru cikiyo yazinca inandim acikcasii hatta bi arkadasimda 6 gun erken gostermis bu test bence yok bisey yine,, bidahada eve test mest koymicam ,,

bence sakin ol üzülme inşallah değerlerin yükselir canım :26:

yumurta top. ve transferim diyarbakırda oluyor canım kontrollerim elazığda oldu.
ilaçlar dahil 4500 tl ödedim ben.transfer sonrasındaki kan sulandırıcı iğne, vajinal jel ve birkaç ıvır zıvır ilacı devlet karsılıyo zaten.
kendini rahat hissedebileceğin güvenebileceğin bir doktorda denemeni tavsiye ederim ankarada yaptıracağına göre senin alternatiflerin çok olur iyice arastırıp karar vermen senin için iyi olur.kimi doktor basarı için kimisi de sadece para için yapıyor.
ben o yönden sanslı olduğumu düşünüyorum doktorum basarı peşinde olan biri.buradan gideceğim için üst üste geldi tedaviler sadece sansımı denemek istiyorum tüp bebek de kesin çözüm değil sonuçta tutmayabilir nasibimde varsa doktorum vesilesi olur sadece...

ne biliyim yaa kedni ellerimle moralimi alt ust ettim ,,ustunde 99 dogru cikiyo yazinca inandim acikcasii hatta bi arkadasimda 6 gun erken gostermis bu test bence yok bisey yine,, bidahada eve test mest koymicam ,,

kız daha yedi gün varrrr... ana rahmine hada yeni ekildi desek ancaaaa......
iyide benim testede ilişkiden 5 gün sonra yazıyodu.... çıkmadııı........
bozma moralıı.......

neyse yaaa ben cikiyim evi biraz topliyim kafam dagilsinn,,

Hderyaa senin adina cok sevindim,,yuzdun yuzdun sonuna geldin canim hayirlisi olsunn...keske burdada izin verselerde tup bende yaptirabilsem

kıss kiki erken valla bakkk.... daha... beta geçmediyse idrara alet napsın afili mafili sonuçta insan üretmişşşş....

kız daha yedi gün varrrr... ana rahmine hada yeni ekildi desek ancaaaa......
iyide benim testede ilişkiden 5 gün sonra yazıyodu.... çıkmadııı........
bozma moralıı.......

Hderyaa senin adina cok sevindim,,yuzdun yuzdun sonuna geldin canim hayirlisi olsunn...keske burdada izin verselerde tup bende yaptirabilsem

kikiicim sen erkenden test yapıp hem de idrar testi yani niye moralini bozuyosun heeee
haydar ablacım sana hiiçç yakısıyomuu sen ki engin bilgilerinle arkadaslara neler öğrettin(ben öğrendim ama uygulayamadım o ayrı)
inşallah hayırlı olur tatlım yaa transferden sonra zaman nasıl geçer bilemiyorum su ana kadar çabuk geçti iğnelerle oyalanırken hala da uğrasıyorum ama bundan sonra razıyım yeterki hamiş olayım da

kız kikicim sen niye erkenden test yapıyosun
keşke beklesen biraz dahaaa
bozma moralini hemen erken dahaaa

aslinda su sebepten yaptim bercestem ,,,sabaha karsi uyanip tekrar kisa bir uykuya dalinca ,,ruya gordum ,,kalkiyorum test yapiyorum ve 2 degil hatta 3 tane koyu kirmizi cizgi gordum okadar mutlu oldumki ,,ve inan ruyayi gercek gibi gordum,,sonra uyandim ruya olduguna uzuldum ,,sonrada dus alayim dedim iste dolabi acinca testi gorunce dayanamadim acaba dedim

neyse cok uzattim sizleride sikmayim simdi ,,

kıss kiki erken valla bakkk.... daha... beta geçmediyse idrara alet napsın afili mafili sonuçta insan üretmişşşş....

ne mutlu banaki sizler gibi guzel dostlariim var ,,,hepinizi cokkk seviyorummm tesselileriniz icin ayrica tesekurediyorum ..iyiki varsiniz

ne mutlu banaki sizler gibi guzel dostlariim var ,,,hepinizi cokkk seviyorummm tesselileriniz icin ayrica tesekurediyorum ..iyiki varsiniz

sende iyiki varsın kikiciimmm birbirimize destek olarak umutsuzluğu üzerimizden atıyoruz canım benim.valla sizlerle konustukça neşe doluyorum..
bu ay gelecek inşallah bebişin merak etmeeee

oof kızlar yaaa ayın 8 i gibi regl olma zamanım gelecek.inşallah olmam daa!!!
regl ağrılarım hep ya 1 gün önceden başlar yada aynı gün. ama ben bu son 1 haftadır resmen regl olacakmışım gibi hissediyorum. aşırı bi gaz var ve kasıklarımda ağırlık var gibi. geçen hfta da bacakarımda ağrı vardı benim ama şimdi geçti. umutlanıyorum acaba bebek var mıdır diye?alt karnım da şiş şu anda. gazdan da olabilir tabi ,
bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi sizce?

telde eşim aradı.... öğlen kan alıp götürmüştü beta 2131 geldiii... İki gün önce 643... küsürdü ya ORKİDEE.... okursan bu mu bana bişey desen yaaa...

telde eşim aradı.... öğlen kan alıp götürmüştü beta 2131 geldiii... İki gün önce 643... küsürdü ya ORKİDEE.... okursan bu mu bana bişey desen yaaa...

ohhh süper bir haber bu canımm
değerlerinde yükselmiş ne güzellllll geriside gelir inşallahh
kalp atışlarınıda 10 gün sonra duyarız inşallahhhh
bana ne oluyosa duyarız dimi perim:26:

ah bu rüyalar bneid çok yıprattı
olacakmış gibi hissediyorsun sonra çıkmayınca garip oluyooo
daha var senin için bekliyoruz canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…