Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hadi inşallah hayırlısı canım
inşallah tutar :26::26: bende araştıracam bakalım bizi çok zorlayacak
yeni ev tadilat falan derken 190 bin gitti şimdide tüp çıktı
ablam sen takma fafaya ben veririm dedi sağolsun

hadi kızlar ben çıktım duş alcam ve yemek yapacam bizimki çok gergin şu sperm işini çok stres yaptı
hadi öptümmmm

korkma artık
inşallah sağsalim doğacak nohutumuz
dua et bol bol
biz de dua ederiz

amin inşallah bercestem... gene tel geldi geç yazdımm...
dua edmezmiyim... hem nohutuma hem arkadaşlarımaaa....
herşeyin hayırlısı olsunnn...
bu arada evi naptınnn... dolaplar felannn

slm kızlar. nasılsınız... kızlar biz elabebek ile komşu çıktık sormayınnn

Ankara yazınca nerde oturuyorsun diye sorudum özelde konuştuk da meğersem aynı semtteymişiz.

eee perim söyle bakalım böyle bekleyip bekleyip sonunda hamile kalmak nasıl bir duygu... artık denemeler,uğraşlar, ayakları havalara dikmeler bitti insan birden boşlukta gibi hisseder kendini, hani unv sınavına çalışırsın çalışırsın sonra sınav günü gelir herşey biter ya onun gibi

ahahahahaha bayıldım yorumuna

evet bende yoruma bayıldımm...:))))))))
asıl zor kısmi şimdi gibii... üniverstei kazan mak değil okumak derler yaaaaa:))))))))))))

ahahahahaha bayıldım yorumuna

ama öyle değil mi kız

şimdi ben de çok istiyorum hamile kalmayı ama hamile kalınca ne olcak
böyle uğraşmanın da ayrı bir zevki var tabi birkaç ay ancaaa zevklidir sonra üzüntü alır yerini..

bi yorum yapın nooooluuur yoksa boşa mı ümitlendiğimi düşünyorsunuuuuuzzz

bi yorum yapın nooooluuur yoksa boşa mı ümitlendiğimi düşünyorsunuuuuuzzz

benim de ilk ay böyle belirtiler olmuştu sonra erken kanamam geldi ben tutmaya çalıştı tutanamadı diye düşünmüştüm. biraz bekle stres yapma valla çok alakalı. olmazsa da diğer ay denersin dert etme.. ne kadar oldu denemeler

evet bende yoruma bayıldımm...:))))))))
asıl zor kısmi şimdi gibii... üniverstei kazan mak değil okumak derler yaaaaa:))))))))))))

ama çok eğlenceli di mi... alışverişlere başla artık. hamile kıyafetleri bebek kıyafetleri.. ben şimdiden bile bi kaç parça almıştım... bebek düşünmeye başlayınca

bu arada elabebekle gerçekten komşu çıktık aynı semti bırak mahalle de aynı. camdan bi bakıyım elabebeğe

ama öyle değil mi kız

şimdi ben de çok istiyorum hamile kalmayı ama hamile kalınca ne olcak
böyle uğraşmanın da ayrı bir zevki var tabi birkaç ay ancaaa zevklidir sonra üzüntü alır yerini..

aynen valla ama sonra yine buluruz uğraşacak bişiler biz.yok kız mı erkek mi, yok oram sızladı buram acıdı falan filan. aman olsun da onlarla da uğraşırız

almiştım zaten bir iki bişey:))))))))))))
küçük şetler emzik kabı... diş kaşıcıı ....
hangi semt merak ettim????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…