:)))))))))))) duyarıssss inşallahhh bercestemmm
yeni ya korkuyomm
yumurta top. ve transferim diyarbakırda oluyor canım kontrollerim elazığda oldu.
ilaçlar dahil 4500 tl ödedim ben.transfer sonrasındaki kan sulandırıcı iğne, vajinal jel ve birkaç ıvır zıvır ilacı devlet karsılıyo zaten.
kendini rahat hissedebileceğin güvenebileceğin bir doktorda denemeni tavsiye ederim ankarada yaptıracağına göre senin alternatiflerin çok olur iyice arastırıp karar vermen senin için iyi olur.kimi doktor basarı için kimisi de sadece para için yapıyor.
ben o yönden sanslı olduğumu düşünüyorum doktorum basarı peşinde olan biri.buradan gideceğim için üst üste geldi tedaviler sadece sansımı denemek istiyorum tüp bebek de kesin çözüm değil sonuçta tutmayabilir nasibimde varsa doktorum vesilesi olur sadece...
korkma artık
inşallah sağsalim doğacak nohutumuz
dua et bol bol
biz de dua ederiz
hadi kızlar ben çıktım duş alcam ve yemek yapacam bizimki çok gergin şu sperm işini çok stres yaptı
hadi öptümmmm
slm kızlar. nasılsınız... kızlar biz elabebek ile komşu çıktık sormayınnn
eee perim söyle bakalım böyle bekleyip bekleyip sonunda hamile kalmak nasıl bir duygu... artık denemeler,uğraşlar, ayakları havalara dikmeler bittiinsan birden boşlukta gibi hisseder kendini, hani unv sınavına çalışırsın çalışırsın sonra sınav günü gelir herşey biter ya onun gibi
eee perim söyle bakalım böyle bekleyip bekleyip sonunda hamile kalmak nasıl bir duygu... artık denemeler,uğraşlar, ayakları havalara dikmeler bittiinsan birden boşlukta gibi hisseder kendini, hani unv sınavına çalışırsın çalışırsın sonra sınav günü gelir herşey biter ya onun gibi
ahahahahaha bayıldım yorumuna
oof kızlar yaaa ayın 8 i gibi regl olma zamanım gelecek.inşallah olmam daa!!!
regl ağrılarım hep ya 1 gün önceden başlar yada aynı gün. ama ben bu son 1 haftadır resmen regl olacakmışım gibi hissediyorum. aşırı bi gaz var ve kasıklarımda ağırlık var gibi. geçen hfta da bacakarımda ağrı vardı benim ama şimdi geçti. umutlanıyorum acaba bebek var mıdır diye?alt karnım da şiş şu anda. gazdan da olabilir tabi,
bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi sizce?
bi yorum yapın nooooluuuryoksa boşa mı ümitlendiğimi düşünyorsunuuuuuzzz
evet bende yoruma bayıldımm...:))))))))
asıl zor kısmi şimdi gibii... üniverstei kazan mak değil okumak derler yaaaaa:))))))))))))
ama öyle değil mi kız
şimdi ben de çok istiyorum hamile kalmayı ama hamile kalınca ne olcak
böyle uğraşmanın da ayrı bir zevki var tabi birkaç ay ancaaa zevklidir sonra üzüntü alır yerini..
benim de ilk ay böyle belirtiler olmuştu sonra erken kanamam geldi ben tutmaya çalıştı tutanamadı diye düşünmüştüm. biraz bekle stres yapma valla çok alakalı. olmazsa da diğer ay denersin dert etme.. ne kadar oldu denemeler
ama çok eğlenceli di mi... alışverişlere başla artık. hamile kıyafetleri bebek kıyafetleri.. ben şimdiden bile bi kaç parça almıştım... bebek düşünmeye başlayınca
bu arada elabebekle gerçekten komşu çıktık aynı semti bırak mahalle de aynı. camdan bi bakıyım elabebeğe
canım bu 3. ay.
almiştım zaten bir iki bişey:))))))))))))
küçük şetler emzik kabı... diş kaşıcıı ....
hangi semt merak ettim????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?