Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kızlar yarın kandil berat kandili şimdi bir yazıda okudum "Allahü teâlâ, ezelde, hiçbir şey yaratmadan önce, herşeyi takdîr etti, diledi. Bunlardan, bir yıl içinde olacak her şeyi, bu gece meleklere bildirir." yazıyor inşallah Rabbim bizim için hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder canlarım inşallah yüzümüzü güldürür mevlam

Âişe vâlidemiz, Peygamber efendimizin Berât gecesinde, sabaha kadar ibâdet ettiğini görünce sordu:
- Yâ Resûlallah, Allahü teâlânın en sevgili kulusun! Buna rağmen niçin bu kadar kendini yoruyorsun?
Peygamber efendimiz şöyle cevap verdi:
- Ey Âişe, ben şükredici kul olmıyayım mı? Ey Âişe, sen bu gecede, ne olduğunu bilir misin?
Âişe vâlidemiz tekrar sordu:
- Bu gecenin diğer gecelerden üstünlüğü nedir yâ Resûlallah?
Peygamber efendimiz şöyle cevap verdi:
- Bu sene içinde doğacak her çocuk, bu gece deftere geçirilir. Bu sene içinde öleceklerin isimleri bu gece özel deftere yazılır. Bu gece herkesin rızkı tertip edilir. Bu gece herkesin ameli ve işleri Allahü teâlâya arz olunur.

ayyyyy tüylerim diken diken oldu ağlıcağım geldi

ben de onu dicektim şimdi perime geçen sene yazılmış inşallah yarın gece de bize yazılır amiiiiiiiiinnnnnnnnn

ayyyyy benim aklım başımda değil ya sanırım beynime oksijen gitmiyor

komşumu da buldum tamam artık sırtım yere gelmez

ayyyyy benim aklım başımda değil ya sanırım beynime oksijen gitmiyor

komşumu da buldum tamam artık sırtım yere gelmez

canım bir ihtiyacın olursa söyle hemen koşa koşa gelirim yeni hamişsin sen sana bakmak lazım. ya da ben de hamiş olayım da hemen.. gezeriz beraber

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn viole umutluyum kıss senden şu koçişle yanyana geldiniz yaaa :)))))))))))))))))))))
inşalahhhh

valla ben de umutluyum kendimden tuhaf bi şekilde bakalım hakkımızda hayırlısı perim siz başı çektiniz biz de kuyruğunuzdan bi yerden yakalarız inşallah sizi

elini çabuk tut lütfen bana da hamile arkadaş lazım...

bebişe arkadaş lazım

inşallah canım inşallahhh... dur ben de perim gibi bi tatile gidip hamile döneyim pazar günü gidiyorum 20 gün yokum. bu arada espiri yapıyorduk camdan bakıyım diye sanırım gerçek oldu nerdeyse camdan bakıp görücem seni.

ya kızlar kendimi hamile gördüm böle suyum falan gelmişti..ne kadar mutluydum.o sırada eşim aradı kalk artık yeter dye (8

bende cuma akşamı çıkıyorum kuzum ne zaman döneceğim belli değil:)

kızlar merhaba.konyaya geldim.sizlerde ne var ne yok.pek giremiyorum nete artık.adetim gecikti.bugün 33.gün.sabah test yaptım sonuç negatif.hayırlısı artık.Allahım hayırlısıyla hamile kalsam....

ben geldimmm oohooo ben evin altini ustune getirdim temizledim siz hala burdasiniz ne guzell,,,

elabebek neguzel kiz kiskandim senii heee hem hamis kaldin hemde burnun dibinde komsu buldun massalah kiz ohhh keske banada bi komsu ciksa yaa nerdeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…