aynıyız canım dert etme. hem bak sende belirti de var ben de hiçbişey yokperiminde 3aydan sonra oldu. bizde bu ay olmazsa diğer ay hamileyiz merak etme.
aynıyız canım dert etme. hem bak sende belirti de var ben de hiçbişey yokperiminde 3aydan sonra oldu. bizde bu ay olmazsa diğer ay hamileyiz merak etme.
ayy ne güzel al al
eryaman canımcım
ben de onu dicektim şimdi perime geçen sene yazılmış inşallah yarın gece de bize yazılır amiiiiiiiiinnnnnnnnn
ayyyyy benim aklım başımda değil ya sanırım beynime oksijen gitmiyor
komşumu da buldum tamam artık sırtım yere gelmez
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn viole umutluyum kıss senden şu koçişle yanyana geldiniz yaaa :)))))))))))))))))))))
inşalahhhh
canım bir ihtiyacın olursa söyle hemen koşa koşa gelirimyeni hamişsin sen sana bakmak lazım. ya da ben de hamiş olayım da hemen.. gezeriz beraber
canım bir ihtiyacın olursa söyle hemen koşa koşa gelirimyeni hamişsin sen sana bakmak lazım. ya da ben de hamiş olayım da hemen.. gezeriz beraber
elini çabuk tut lütfen bana da hamile arkadaş lazım...
bebişe arkadaş lazım
inşallah canım inşallahhh... dur ben de perim gibi bi tatile gidip hamile döneyimpazar günü gidiyorum 20 gün yokum. bu arada espiri yapıyorduk camdan bakıyım diye sanırım gerçek oldu nerdeyse camdan bakıp görücem seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?