bastın bastın begenlere veee hoşgeldin kikiii
ben geldimmmoohooo ben evin altini ustun egetirdim temizledim siz hala burdasiniz ne guzell,,,
elabebek neguzel kiz kiskandim seniiheeehem hamis kaldin hemde burnun dibinde komsu buldun massalah kiz ohhh keske banada bi komsu ciksa yaa nerdeee
kiki hoşgeldin ne işler yaptın kız ben daha yemek yapıcam birazdan kociş gelir :18:
hosbuldum perimimm nohutummmmvidi vidiii ayyy yerim ben o nohutuuu yerimm degerin baya yuksek cikmis cok sevindim
evde artık bir prenses varoturuyom gariiiii
koçişim gelicek benimdee.. zatenn...
moral nasıl oldu kikicim kesin kendine gelmişindir..... temizlik hastası bacımmm...:)))))))))))
ikiz olurmi ki :26:
fena degil yaa duzeldim biraz ,,,sonrada biraz disari cikip tur attimi biseyim kalmaz herhalde hava guzel bugun,,,varya benim kendi salakligimdi hee
bak bartek nasil akili cikti test i hala yapmiyor orkidemde oyle ,,,deliyim iste ben birazz
selam kızlar nasılsınız
birçok sebeplerden dolayı giremedim en sonunda evdeyim
bugün doktora gittim ve doktor bekledik olmadı dedi ve tüp bebek dedi
biraz kötüyüm ben yaaa
ha şunu bileydinnn :))))
çok erken canım benimm....
bartekte erken yaptı ve gelmedi daha dimi bende öle yapmıştım... Allahım yazdıysa olucak inşallah.... şimdi çıkmaması çok normal....
doktara pazartesiii gidicem ne bilim biraz fazla yükselmi 2 günde aklıma geldi yok sülalede kolomende yok ama yaş 30 ya o etkenn:))))))ayy bilememki:26: klomen kullanmismiydin sen yooo:26: sulalede varmi ikiz ?? insalah kiz
doktora nezaman gidecen sen ?????kontrolle
ağzına bal cicim inşallahhhh allah isteyen herkese versin
kızlar merhaba.konyaya geldim.sizlerde ne var ne yok.pek giremiyorum nete artık.adetim gecikti.bugün 33.gün.sabah test yaptım sonuç negatif.hayırlısı artık.Allahım hayırlısıyla hamile kalsam....
herkese selamm ben bugunnnn cokk gerginimmmmmmmmm
evde bütün işler duruyrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bişey sorcam carpışma sonunda eşinizden gelen meni sizden geri geliyr mu
herkese selamm ben bugunnnn cokk gerginimmmmmmmmm
evde bütün işler duruyrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bişey sorcam carpışma sonunda eşinizden gelen meni sizden geri geliyr mu
hosbuldum canim ...temizlik yaptim deli gibi ne yapcam ,,bunaldigimda boyle seylerle ugrasir hincimi alirim benn,,,yemegede birazdanda yemege girisicem ama ne yapacagima henuz karar vermedimsen nasilsin canim ???
kaç gün sonra çıkıyor kızlar
allah seni cok yasa emi guldurtun beni allahta seni guldursunn ,,,gerginligin neden canimm ???
evet bi kismi geri cikiyor ,,obur kismi nerde tur atiyo bilmiyorumkikikikiiiki
doktara pazartesiii gidicem ne bilim biraz fazla yükselmi 2 günde aklıma geldi yok sülalede kolomende yok ama yaş 30 ya o etkenn:))))))
sadece merak benim ki
yas 30 olunca ne oluyomussikizmi oluyomuss ????? yani olma olasiligimi varmiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?