hoşgeldin hemşom ben fethettim konya ankara döndüm bile nemli yuvamakan testi yaptırsana canım benimde çok silik bir çizgiydi en iyisi kan testi kaç gün geciktin ki bence 5. günü bekle sonra kan testine .......
allah seni cok yasa emi guldurtun beni allahta seni guldursunn ,,,gerginligin neden canimm ???
evet bi kismi geri cikiyor ,,obur kismi nerde tur atiyo bilmiyorumkikikikiiiki
doktara pazartesiii gidicem ne bilim biraz fazla yükselmi 2 günde aklıma geldi yok sülalede kolomende yok ama yaş 30 ya o etkenn:))))))
sadece merak benim ki
yas 30 olunca ne oluyomussikizmi oluyomuss ????? yani olma olasiligimi varmiss
evttt öleymişşşş.... oku netten bakkk.....
doktara pazartesiii gidicem ne bilim biraz fazla yükselmi 2 günde aklıma geldi yok sülalede kolomende yok ama yaş 30 ya o etkenn:))))))
sadece merak benim ki
yas 30 olunca ne oluyomussikizmi oluyomuss ????? yani olma olasiligimi varmiss
yok değerler yüksek çıkıyormuş sanırım. di mi perim. ee ben de 30um. yaş otuz iş bitoz
dün sabah namazına klaktım evin tavanında akrep gördüm eşim pc başında oturmuş bi forumda fink atıyordu ilacı al öldür dedim ilacı bıraktım namaza gittim kıldım gledimhalen benimherif pc başında oturyur dellendimm ya kacıyor sanki pc,,,sabah ta mahallde biri ağac mı kesiyrdu ne motor sesi uykum bölüne bölüne bi hal oldum yatmakta istemyrum eve dokunmakta istemyrummmmmmmm of offfffffffff
neeeee ikiz miben istemem ikiz
eheh ben de öyle yaparım kendimi işe vururum moralim bozulunca ama senin moralini bozmana gerek yokkiki daha çok erken test için yok test afillimiş de bilmem ne test afilli olsa kaç yazar senin asaletin yeter kikim bekle azcık elbet gelir minik kuşun hem sen ne kadar şanslısın ki bi prensesin var 1-0 öndesin yani bunları düşün rahatla canım benim üzme kendini sen bizim neşe kaynağımızsın burda
orasi oyle violecimm allahima binlerce sukurler olsunn ,,allah herkeze annelik duygusunu yasatsin insallah ,,herzaman derim allahim once hic olmayanlara ver diyee
ne biliyim kizim 2-3 gunde bir sorar anne kardesim nezaman gelecek diyee ,,en cokta onun icin istiyorum,,hayirisi artik beklicezz
ya öle okudum nette ne bilim
istiyom ben ondan gönlüm umdu işte.1:
tavanda akrepin ne işi var kızzzzzzzz korkmadın mı
dün sabah namazına klaktım evin tavanında akrep gördüm eşim pc başında oturmuş bi forumda fink atıyordu ilacı al öldür dedim ilacı bıraktım namaza gittim kıldım gledimhalen benimherif pc başında oturyur dellendimm ya kacıyor sanki pc,,,sabah ta mahallde biri ağac mı kesiyrdu ne motor sesi uykum bölüne bölüne bi hal oldum yatmakta istemyrum eve dokunmakta istemyrummmmmmmm of offfffffffff
hani nerde hangi nettkacinci sayfa amannn sayfanin ismi nee ????
3-4 gün geciktim hemşerim.
ne akrep ii beaaaaaa ayyyyyy:18::18: kiz oldumuuu pekiiioldumuuu
he öldüüü ilacı bastıkkk üstüne...
kızlar ilişkiye girerken kendinizi kasarsanz ağrı yapar mı bugun ben öyle bişey yaşadım da sol tarafa bi ağrı girdi cok can yakıcı değildi ama sorayım dedim
hayalim sen yengene sorsana bi o üçüzü nasıl yapmış ki acaba marifet yani :128::111:
bizde annemler dayımlara kızınca derdi ki avratlarınız doğursun ikiz bi kı... dönsün bi başınız
perim kullanıcısından alıntı mı
beta daha çok yüksek olmazsa ilk başta testte çıkmaya bilir inşallah hamilesindir canım, ben ilk korunmayı bıraktığımda 3 gün geciktim sonra kırmızı kart o yüzden 5 gün falan bekleme taraftarıyım hem daha garanti olur ama sana kalmış kesin kan testine baktır ama güzel haberlerini bekliyoruz ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?