Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hayalim sen yengene sorsana bi o üçüzü nasıl yapmış ki acaba marifet yani :128::111:

allah seni cok yasa emi guldurtun beni allahta seni guldursunn ,,,gerginligin neden canimm ???

evet bi kismi geri cikiyor ,,obur kismi nerde tur atiyo bilmiyorum kikikikiiiki

dün sabah namazına klaktım evin tavanında akrep gördüm eşim pc başında oturmuş bi forumda fink atıyordu ilacı al öldür dedim ilacı bıraktım namaza gittim kıldım gledimhalen benimherif pc başında oturyur dellendimm ya kacıyor sanki pc,,,sabah ta mahallde biri ağac mı kesiyrdu ne motor sesi uykum bölüne bölüne bi hal oldum yatmakta istemyrum eve dokunmakta istemyrummmmmmmm of offfffffffff

tavanda akrepin ne işi var kızzzzzzzz korkmadın mı

ne akrep ii beaaaaaa ayyyyyy:18::18: kiz oldumuuu pekiii oldumuuu

3-4 gün geciktim hemşerim.

beta daha çok yüksek olmazsa ilk başta testte çıkmaya bilir inşallah hamilesindir canım, ben ilk korunmayı bıraktığımda 3 gün geciktim sonra kırmızı kart o yüzden 5 gün falan bekleme taraftarıyım hem daha garanti olur ama sana kalmış kesin kan testine baktır ama güzel haberlerini bekliyoruz ....

hayalim sen yengene sorsana bi o üçüzü nasıl yapmış ki acaba marifet yani :128::111:

kiz sormazmiyim tarifi simdiye 100 kere istedim ,,,anam kadin yalap sap 5 dakikada perim gibi hizli yapip kivilcim cikarmis,,sonrada oyle uzanmamis 5 dk sonra kalkmis yataktan sigara felan icmis ,,gezmis sonra banyoya gitmiss ,,,ben yatiyorumda yatiyorum 1-2 saat 1 ni bile tuturamadik pehh

inşaallah hemşerim.bende 35 günü geçirme taraftarıyım.zaten adet gelmezse doktora giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…