Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bizim bi arkadaşta var biri kız diğeri erkek. bi seferde halletmiş
oyyyy işte hayalim benim böyle ikiz olsun biri kız biri erkek tadından yenmez

vay beee geçen biz de yaptık öle alel acele kıvılcımlı hemen kalktım belki bizim de olur o zaman ben de yatıyorum kaç saat aayakları havaya dikiyorum kociş yarılıyo gülmekten

evinin olduğu yerler kayalık olduğu için akrep olur sanırım anneannemlerde de çok vardı bi ara onların evi de kayalık önünde...
kendini kastığın için olmustur canım ben sürekli yasadığım için iyi bilirim o ağrıları..o anlık oluyo sonra geçiyo zaten

kiz sen simdi akrepli bir evdemi yasiyorsun ayyyyy:18: :18: ya aksam yatagina gelir sokarsaaa bi tarafinaa:18:

kayalığın önünde bizim ev..alt katta da cıkmıştı bi iki tane ama bizim eve yuvamı neyaptı bilemidm ne yapcağımı bilemyrm böyle yaşayıp gitcez yada en sonunda birimizi sokunca evden taşıncaz herhalde..hemşommmmmmmm canımmmmmmm cokk gerginimmmmmmmm yaaa yatsam yatamıyorum kalksam işyapamyrmm off offffffffff o ağrılar coğunlukla oluyr hele bazen sanki icerde bişeye dokunuyor canımı yakıyr o an zaten herşey bitiyr

cok sağoll hayalimm icimi bi rahatlattın anlatamam sana...anam bende meraklı değilm ama ne yaptıysam fayda yokk

ayyy kiki niyetim o degildiii ,,,senin icin endiselendim bi an,,,korktumm ,,dikatt et yani ,,evi sik sik ilacla heryerinii..ben kendim cok korkarim birak akrebi orumcekten bile sicrarim kiki kiki biraz korkaktir laf aramizda

kızlar ben de çıkıyorum. görüşürüz. kendinize ve yeni bebişlerinize iyi bakınn. perimmm

uykunu alamamıssın ya ondan gerginsiinnnn bitanecikk hemsooomm kendine güzel bi kahve yapp bi güzelll iiççççç işler dursun beaaaa yarın yaparsınnn boossvvveeerrrrr salllaa gitsiinnnn
haydi horonnaa kalmaz bişeyciğiinnnnn
ben 2 yıldır neler çekiyorum aahh aahhh isteksiz olduğum zaman kesinlikle ilişki olmuyordu acıdan ama ben istediğimde her sey rahatt

ayyy kiki niyetim o degildiii ,,,senin icin endiselendim bi an,,,korktumm ,,dikatt et yani ,,evi sik sik ilacla heryerinii..ben kendim cok korkarim birak akrebi orumcekten bile sicrarim kiki kiki biraz korkaktir laf aramizda

kız ben senden daha tırsağımdr ama herhalde göre göre bi alışma gibi bşiey oldu herhalde.........kikkkkkiiiiiiii
napıynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn of halen gecmediiiiiiiiiiiiiii gerginliğim,,,,,,kucağımda pc sizinle dertleşiyrum kızlarr ben evlenirken gelinlik giyymediğiydim ama fotoğraf cektirmek icin gelinlik gyicemmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…