- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
inşaallah hemşerim.bende 35 günü geçirme taraftarıyım.zaten adet gelmezse doktora giderim
oyyyy işte hayalim benim böyle ikiz olsun biri kız biri erkek tadından yenmezbizim bi arkadaşta var biri kız diğeri erkek. bi seferde halletmiş
kiz sormazmiyim tarifi simdiye 100 kere istedim ,,,anam kadin yalap sap 5 dakikada perim gibi hizli yapip kivilcim cikarmis,,sonrada oyle uzanmamis 5 dk sonra kalkmis yataktan sigara felan icmis ,,gezmis sonra banyoya gitmiss ,,,ben yatiyorumda yatiyorum 1-2 saat 1 ni bile tuturamadik pehh
he öldüüü ilacı bastıkkk üstüne...
kızlar ilişkiye girerken kendinizi kasarsanz ağrı yapar mı bugun ben öyle bişey yaşadım da sol tarafa bi ağrı girdi cok can yakıcı değildi ama sorayım dedim
kızlar ben çıkıyım koçişim geldi gelecek...........
insallah bebisin seninledir canimm,,,,mutlu habirini aliriz bizdee
güle güle canım
kızlar ben çıkıyım koçişim geldi gelecek...........
evinin olduğu yerler kayalık olduğu için akrep olur sanırım anneannemlerde de çok vardı bi ara onların evi de kayalık önünde...
kendini kastığın için olmustur canım ben sürekli yasadığım için iyi bilirim o ağrıları..o anlık oluyo sonra geçiyo zaten
kiz sen simdi akrepli bir evdemi yasiyorsun ayyyyy:18: :18: ya aksam yatagina gelir sokarsaaa bi tarafinaa:18:
gulu gulucanim ,,,bende birazdan cikiyorum zaten yemege basladim sonrada disari cikicamm byee
cok sağoll hayalimm icimi bi rahatlattın anlatamam sana...anam bende meraklı değilm ama ne yaptıysam fayda yokk
kayalığın önünde bizim ev..alt katta da cıkmıştı bi iki tane ama bizim eve yuvamı neyaptı bilemidm ne yapcağımı bilemyrm böyle yaşayıp gitcez yada en sonunda birimizi sokunca evden taşıncaz herhalde..hemşommmmmmmm canımmmmmmm cokk gerginimmmmmmmm yaaa yatsam yatamıyorum kalksam işyapamyrmm off offffffffff o ağrılar coğunlukla oluyr hele bazen sanki icerde bişeye dokunuyor canımı yakıyr o an zaten herşey bitiyr
güle güle viole valla burda iki değilsin yamur yagacak kız burdaaaaa .)))))))))))
ayyy kikiniyetim o degildiii ,,,senin icin endiselendim bi an,,,korktumm ,,dikatt et yani ,,evi sik sik ilacla heryerinii..ben kendim cok korkarim birak akrebi orumcekten bile sicrarim kiki kiki biraz korkaktir laf aramizda
kizlar bende ciktim ,,yemek yapiyorumm aksam gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?