uykunu alamamıssın ya ondan gerginsiinnnn bitanecikk hemsooomm kendine güzel bi kahve yapp bi güzelll iiççççç işler dursun beaaaa yarın yaparsınnn boossvvveeerrrrr salllaa gitsiinnnn
haydi horonnaa kalmaz bişeyciğiinnnnn
ben 2 yıldır neler çekiyorum aahh aahhh isteksiz olduğum zaman kesinlikle ilişki olmuyordu acıdan ama ben istediğimde her sey rahatt
kizlarrrrrrrrrrrrrrr kan sonucum 199 cikmis
hadi gözün aydınnn sweetimmmmmmmm
Allah razi olsun cnm darisi basina ins
bu ay da pas gecicek sanırsam karnım şiş sinirliyim agresifimm ...olsun hayırlısı neyse o olur..türk kahvesi yapayımmı sana prensesiimiz icer mi
ayyy cnm sutlu olursa hayir demem
selam kizlar.....nasilsiniz.bende calisma gununu heyecanla bekliyorum sweet arkadasim guzelim senin adina coooooookkkkkkkk sevindim.RABBIM kucagina almayi koklamayi nasib etsin insallah.burdaki tum arkadaslariminda gobuslerini doldursun insallah
rumeysa bzm tefriciye ne oldu baslanmadi mi?
selam kizlar.....nasilsiniz.bende calisma gununu heyecanla bekliyorum sweet arkadasim guzelim senin adina coooooookkkkkkkk sevindim.RABBIM kucagina almayi koklamayi nasib etsin insallah.burdaki tum arkadaslariminda gobuslerini doldursun insallah
slm cnm hosgeldin. biz iyiyz seni sormali. duana da cani gonulden aminnnnnnn
berceste müsait olamadı o yüzden başlatamadık ben de bilmyrum nasıl başlanır bitince nasıl dua edilir sen biliyrsan başlatsan olurmu
canim ben cok sukur iyiyim.bu aralar fazla giremiyorum.kizim masallah cokkkkkkkkkk yaramaz.butun gun pesindeyim.artik yetisemiyorum. birde utanmadan 2 bebis istiyorum.arsizim ben
hoşgeldinnnnnnnnn topiğimizin müzisyeniiiiiiiiiii haydi cal bize bi şarkı
ozel bisey yok cnm niyet edip baslanicak sadece. isterseniz baslayalim bugun hemen
trt 1 de süper dadı diye bi proğram var aslında onu biraz takip etsen yaramazlıklarını engelyeblirsindiye düşünyrumm ufak nacizane bi fikir
canim benimyaaaaaaaaaaa nasilsin guzelimmmmmmmmm
hhmmmmm oylemi....:44::44::44:bence benim kiza o dadi bile yetisemezzzzzz
öğlen cokk gergindimmmmmmmmm ama sizinle konuştukca böyle az daha iyiyim....aslında hayatımın tatiline cıkmaya niyet ettk aşkımla en sevdğim yerde tatil yapmak kocacığımla kısmet olcakk inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?