Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

olabilir akşam bisikletle gezmeye gitcez dedi kocacığım işlerin hepsi duruyr yemekte yok banane dursunlarr zaten gelenimde yok gidenimdeee hey heyyyyyyyyy halaya girekk barimm bide türk kahvesi yapaym kenidme hemşomun sözünü dinleyyeiym

selam kizlar.....nasilsiniz.bende calisma gununu heyecanla bekliyorumsweet arkadasim guzelim senin adina coooooookkkkkkkk sevindim.RABBIM kucagina almayi koklamayi nasib etsin insallah.burdaki tum arkadaslariminda gobuslerini doldursun insallah

selam kizlar.....nasilsiniz.bende calisma gununu heyecanla bekliyorumsweet arkadasim guzelim senin adina coooooookkkkkkkk sevindim.RABBIM kucagina almayi koklamayi nasib etsin insallah.burdaki tum arkadaslariminda gobuslerini doldursun insallah

slm cnm hosgeldin. biz iyiyz seni sormali. duana da cani gonulden aminnnnnnn

hoşgeldinnnnnnnnn topiğimizin müzisyeniiiiiiiiiii haydi cal bize bi şarkı

slm cnm hosgeldin. biz iyiyz seni sormali. duana da cani gonulden aminnnnnnn

canim ben cok sukur iyiyim.bu aralar fazla giremiyorum.kizim masallah cokkkkkkkkkk yaramaz.butun gun pesindeyim.artik yetisemiyorum.birde utanmadan 2 bebis istiyorum.arsizim ben

canim ben cok sukur iyiyim.bu aralar fazla giremiyorum.kizim masallah cokkkkkkkkkk yaramaz.butun gun pesindeyim.artik yetisemiyorum.birde utanmadan 2 bebis istiyorum.arsizim ben

trt 1 de süper dadı diye bi proğram var aslında onu biraz takip etsen yaramazlıklarını engelyeblirsindiye düşünyrumm ufak nacizane bi fikir

ozel bisey yok cnm niyet edip baslanicak sadece. isterseniz baslayalim bugun hemen

başlayalım canım bana uyar 500 tane bana yaz okuyunca sana özelden yazarım eklersin okudukca yazınca arada yazmadıklaın falan olabilir yani böyle paylaştırırsak daha iyi olur sanki
mesum diye bi arkdaşta beni de ekleyn demişti duaya

hhmmmmm oylemi....:44::44::44:bence benim kiza o dadi bile yetisemezzzzzz

yokkız öyle deme ben izliyrum ne yaramaz cocuklar var annesini dövenler küfredenler ikizler bi görsen ama 7 gunlük program sonunda düzelmeler var burda en önemli anne ve babanın kararlı olması falan yani senin kız kac yaşında billmyrum ama belki bi faydası olur ben izliyrum gayet eğlenceli

öğlen cokk gergindimmmmmmmmm ama sizinle konuştukca böyle az daha iyiyim....aslında hayatımın tatiline cıkmaya niyet ettk aşkımla en sevdğim yerde tatil yapmak kocacığımla kısmet olcakk inşallahhh

tatil cok iyi fikir.....bizimde cok ihtiyacimiz var.soyle 3 muz bas basa bir yere gide bilsek 3 gun yeter bizeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…