Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

yav anam azcık dikkat etsenee bu aylar cok dikkat etmen lazımm sana yardım etcek kimse yokmu

Sweet tebrik ederim. Adetinden kac gun gecti. Ben hala Dr.a gitmedim. Dr seni çağırımı. Oğlumda Dr gittiğimde 5 buçuk haftalikken kalp atışını duymuştuk. Simdi 6 yada 7. Haftada gitmeyi düşünüyorum .

Kizlaaar ya ben cam sildim ev temizledim. Cok yorgunum. İnşallah bebise bisey olmaz.

yok canimya benimki oyle diyil.hem daha kucuk benim prensesim 19 aylik olacak kismetse.yaptigi is cekmeceleri dagitmak sadece

tamam ins cnm basliyoruz. arada duyurusunu yapariz arkadaslara

saolasin cnm. bnm adet gecikmedei daha bugun yada yarindi normalde gunum.

nasilsin canim.keske yormasan kendini.ama bende hamis kalirsam senin gibi olacam.cunki ailem burda diyil.tek basima sil supur yemek yap.......

tatil cok iyi fikir.....bizimde cok ihtiyacimiz var.soyle 3 muz bas basa bir yere gide bilsek 3 gun yeter bizeeeeeeeeee

eğer bi aksilik olmassa 2 adet bisikletimiz var bide cadırımız var bisikletle cıkcaz yola giresundan ünyeye doğru yol alcaz ben ünyeye bayılırım inan 6 senedir orda 2 3 gun orda kalmak isterdimm inşallah bi aksilik cıkmaz da gidebilirizzz
bide ben gelinlik giyememiştim ftoğraf cektirmek icin giycem kendimiz cekcez fotoları sonra ben onları pc de fon atıcam bitane büyükk kocaman cerceve yaptırcamm

yüce rabbim seni ve bebeğini korusun amin

bi yorum yapın nooooluuur yoksa boşa mı ümitlendiğimi düşünyorsunuuuuuzzz

İnşallah bebisin seninledir canım bendede bu ay sabah uyandığımda adet sancısı gibi ağrım var hala regl de olmadım cuma gunü test yaptım negatifti tekrarlamaya korkuyorum

tamam ins cnm basliyoruz. arada duyurusunu yapariz arkadaslara

saolasin cnm. bnm adet gecikmedei daha bugun yada yarindi normalde gunum.

Hadi bakalım hayırlı olsun.tatlim ya Dr.bisey dedi mı canım. Gelmen konusunda.

nasilsin canim.keske yormasan kendini.ama bende hamis kalirsam senin gibi olacam.cunki ailem burda diyil.tek basima sil supur yemek yap.......

Sagol tatlim iyiyim. Su kasik agrilarim olmasa. Ay tatlim 1 senedir gelmiyorduk. Valla çamur olmuş resmen camlar. Ya ablamda yardım etti ama ev felaket olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…