Sweet tebrik ederim.Adetinden kac gun gecti. Ben hala Dr.a gitmedim. Dr seni çağırımı. Oğlumda Dr gittiğimde 5 buçuk haftalikken kalp atışını duymuştuk. Simdi 6 yada 7. Haftada gitmeyi düşünüyorum .
Kizlaaar ya ben cam sildim ev temizledim. Cok yorgunum. İnşallah bebise bisey olmaz.
yokkız öyle deme ben izliyrum ne yaramaz cocuklar var annesini dövenler küfredenler ikizler bi görsen ama 7 gunlük program sonunda düzelmeler var burda en önemli anne ve babanın kararlı olması falan yani senin kız kac yaşında billmyrum ama belki bi faydası olur ben izliyrum gayet eğlenceli
başlayalım canım bana uyar 500 tane bana yaz okuyunca sana özelden yazarım eklersin okudukca yazınca arada yazmadıklaın falan olabilir yani böyle paylaştırırsak daha iyi olur sanki
mesum diye bi arkdaşta beni de ekleyn demişti duaya
Sweet tebrik ederim.Adetinden kac gun gecti. Ben hala Dr.a gitmedim. Dr seni çağırımı. Oğlumda Dr gittiğimde 5 buçuk haftalikken kalp atışını duymuştuk. Simdi 6 yada 7. Haftada gitmeyi düşünüyorum .
Kizlaaar ya ben cam sildim ev temizledim. Cok yorgunum. İnşallah bebise bisey olmaz.
tatil cok iyi fikir.....bizimde cok ihtiyacimiz var.soyle 3 muz bas basa bir yere gide bilsek 3 gun yeter bizeeeeeeeeee
tamam ins cnm basliyoruz. arada duyurusunu yapariz arkadaslara
saolasin cnm. bnm adet gecikmedei dahabugun yada yarindi normalde gunum.
yok canimya benimki oyle diyil.hem daha kucuk benim prensesim 19 aylik olacak kismetse.yaptigi is cekmeceleri dagitmak sadece
tamam sayfada güncel tutarsak katılan arkdşlarımız bile olurr..aslında yarın kandil ya yarın niyetlenip başlasak
yüce rabbim seni ve bebeğini korusun aminSweet tebrik ederim.Adetinden kac gun gecti. Ben hala Dr.a gitmedim. Dr seni çağırımı. Oğlumda Dr gittiğimde 5 buçuk haftalikken kalp atışını duymuştuk. Simdi 6 yada 7. Haftada gitmeyi düşünüyorum .
ben biraz once niyetlendim ama isterseniz yarin baslayalim farketmez
tamam canım niyetlendiysen bozmayalmı daha 500 tane bende almak istyen arkdaşlarımız olursa bana yada sana yazarzz
İnşallah bebisin seninledir canım bendede bu ay sabah uyandığımda adet sancısı gibi ağrım var hala regl de olmadım cuma gunü test yaptım negatifti tekrarlamaya korkuyorum
bi yorum yapın nooooluuuryoksa boşa mı ümitlendiğimi düşünyorsunuuuuuzzz
bartek ne durumdasin gelen giden yoktur ins
tamam ins cnm basliyoruz. arada duyurusunu yapariz arkadaslara
saolasin cnm. bnm adet gecikmedei dahabugun yada yarindi normalde gunum.
nasilsin canim.keske yormasan kendini.ama bende hamis kalirsam senin gibi olacam.cunki ailem burda diyil.tek basima sil supur yemek yap.......
bartek hoşgeldin durumlar nasıl
Hoş bulduk rumeysa durumumu yazdım yorumlarınızı bekliyorum sen nasılsın bat a az kaldi
Yok çok şükür canımda ya bı şey sorucam ne adet belirtisi var nede gebelik belirtisi akıntımda yok bugün noluyo bana Aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?