Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Var tatlim ama ev felaketi. 1 senedir gelmedik. Bı yandan ablamda yardım etti ama camları ancak ben silersem icim rahat ederdi vallaPekte sevmem cam silmeyi ama. Sen nasılsın canım iyi misin

iyyim allaha şükür bat a az kaldı ama düşünmemeye calışıyurm kendimi hazırlamaya calşıyorumm olmadğına falan karnım böyle 2 aylık hamiş gibi şiş

herkeste aynı belirtiyi araamamak gerektiğini burda öğrendim ...bendende sanırsam bu ay pas geccek karnım şiş adetten önce böyle olurum cünkü hayırlısı kısmet böyleymşş

İns gelmez pis eeee kırmızılar yarın kandil bol bol dua edelim ins yarına kadar adet olmazsam oruç tutucam ins

Yok çok şükür canımda ya bı şey sorucam ne adet belirtisi var nede gebelik belirtisi akıntımda yok bugün noluyo bana Aceba

cnm cesaretini topla bi daha yap test. baya gecti cunku senin

cnm biz tasinicaz baska bir sehre o yuzden ben rica ettim erken bakmasi icin. normalde 7 haftada bakiolar ultrasonla. ayin 13 unde gitcem ins ben. bide kan testini tekrarlatiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…