Var tatlim ama ev felaketi. 1 senedir gelmedik. Bı yandan ablamda yardım etti ama camları ancak ben silersem icim rahat ederdi vallaPekte sevmem cam silmeyi ama. Sen nasılsın canım iyi misin
Geliyor galiba bebisherkesin aynı belirtisi olmaz ki
yav anam azcık dikkat etsenee bu aylar cok dikkat etmen lazımm sana yardım etcek kimse yokmu
İnşallah canım İnan kafayı yiycem cuma gunü test yaptım negatifti korkuyorum yapmaya da
İns gelmez pis eeee kırmızılar yarın kandil bol bol dua edelim ins yarına kadar adet olmazsam oruç tutucam ins
herkeste aynı belirtiyi araamamak gerektiğini burda öğrendim ...bendende sanırsam bu ay pas geccek karnım şiş adetten önce böyle olurum cünkü hayırlısı kısmet böyleymşş
Yok çok şükür canımda ya bı şey sorucam ne adet belirtisi var nede gebelik belirtisi akıntımda yok bugün noluyo bana Aceba
Hadi bakalım hayırlı olsun.tatlim ya Dr.bisey dedi mı canım. Gelmen konusunda.
Sagol tatlim iyiyim. Su kasik agrilarim olmasa. Ay tatlim 1 senedir gelmiyorduk. Valla çamur olmuş resmen camlar. Ya ablamda yardım etti ama ev felaket olmuş.
.Bebis vardır o gobuste insallaaaaah
iyyim allaha şükür bat a az kaldı ama düşünmemeye calışıyurm kendimi hazırlamaya calşıyorumm olmadğına falan karnım böyle 2 aylık hamiş gibi şiş
Korkuyorum test yapmaya test yapmamak için tuvalete girip çıkmam bir oluyo kendimi zor tutuyorum
E tekrar et . Ne duruyorsun. Ama farklı bı test al. Bence hemen dene ve bize söyle.
yarim saate gelirim kizlar. bugunku meryem suremi okucam. gorusuruz
inşallah gelmezzzzz seninkilerde güzel haberlerini alırızz...bat a 10 gunm kaldı...
yarim saate gelirim kizlar. bugunku meryem suremi okucam. gorusuruz
.
elimi belime koyuyorum bazen böyle hamiş hamiş iş yapmakta zormuş diyorum kendimle kafa yapyorumm
Kızlar ütü yapicam çok ayaktada durmak istemiyorum napiym yaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?