kolayı varrr yerde yapcan eskiden ütü masası mı vardıiyi espir iyaptım ama dimi
Supersin sen rümoş gülmekten karnım ağrıdı dehşet espiri yapıyorsun ha ha haaaa
Hadi hayırlısı canım ins hep birlikte bu ay son bulur hasretimiz
evet cnm ben de okuyorum. hem anneme hemde kayinvalideme verdim onlarda okuyolar. temmuzun 28nde bitcek ins
evet cnm ben de okuyorum. hem anneme hemde kayinvalideme verdim onlarda okuyolar. temmuzun 28nde bitcek ins
nasıl niyetlendin meryem suresine
seninkini de insİyi maşallah Allah kabul etsin
slm arkadaşlar... nasılsınız.. :)
Ben bismillah deyip ütüye başlıym sonrada kuranımı okuyum sonra gelirim opuldunuz dualarınızı eksik etmeyin canlar
hoşgelidn canımm bizler iyyiz sen nasılsınn
iyiyim sanırım.. 5-6 gündür giremiyordum nee olup bitti merak ettim.. kayınvalidemgildeyim.. :) 2 gün sonra annemlere geçecem.. adetime 1 hafta kaldı.. çok heyecanlıyım.. süreklide akıntım oluyor süt beyazı.. anlamadım gitti.. :)
1 hafta var daha reglime. beklemesi ne kadar da zor. en ufak belirtiyi değerlendirir oldum. karnım hala ağrımaya devam ediyor ve aşırı yorgunluk var üstümde... 1 hafta önce test yapsam noolur ki?
1 hafta var daha reglime. beklemesi ne kadar da zor. en ufak belirtiyi değerlendirir oldum. karnım hala ağrımaya devam ediyor ve aşırı yorgunluk var üstümde... 1 hafta önce test yapsam noolur ki?
bende çok merak ediyorum.. senle aynıyız.. sabırsızlanıyorum ama tutuyorum kendimi test yapmamak için.. :)) 1 hafta önceden idrarda çıkmaz sanırım.. negatif çıkarsada moralim bozulur..
kizlarrrrrrrrrrrrrrr kan sonucum 199 cikmis
amin inşallah bercestem... gene tel geldi geç yazdımm...
dua edmezmiyim... hem nohutuma hem arkadaşlarımaaa....
herşeyin hayırlısı olsunnn...
bu arada evi naptınnn... dolaplar felannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?