Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Ben bismillah deyip ütüye başlıym sonrada kuranımı okuyum sonra gelirim opuldunuz dualarınızı eksik etmeyin canlar

1 hafta var daha reglime. beklemesi ne kadar da zor. en ufak belirtiyi değerlendirir oldum. karnım hala ağrımaya devam ediyor ve aşırı yorgunluk var üstümde... 1 hafta önce test yapsam noolur ki?

benimde bata 10 gün kaldı az kaldı sabrediyuz...benim akıntımda 8 gün sürmüştü..yanlış hatırlamyrsam yumrtlama döneminden sonra östrajen salgılanmaya devam ederse vucud akıntılar olabilirmiş

1 hafta var daha reglime. beklemesi ne kadar da zor. en ufak belirtiyi değerlendirir oldum. karnım hala ağrımaya devam ediyor ve aşırı yorgunluk var üstümde... 1 hafta önce test yapsam noolur ki?

ne olur cıkmayabilir ,,,seni oyalayabilcek bişeyler bulsan bulabirsen iyi olur...her ayrıntıyı değerlendirirse eğer bebek yoksa cok cok cok üzülürsün o yüzden belirtileri düşnümememeye calış..zaten düşündükce pskilojik olarak belitrtiler artabilir

bende çok merak ediyorum.. senle aynıyız.. sabırsızlanıyorum ama tutuyorum kendimi test yapmamak için.. :)) 1 hafta önceden idrarda çıkmaz sanırım.. negatif çıkarsada moralim bozulur..

bende çok merak ediyorum.. senle aynıyız.. sabırsızlanıyorum ama tutuyorum kendimi test yapmamak için.. :)) 1 hafta önceden idrarda çıkmaz sanırım.. negatif çıkarsada moralim bozulur..

evet batlarımız yakın ama ilk önce hayalimin batı geliyr 10 temmuzdu sanırsam inşalah hepimizin güzel haberlerini alabilirz,
düşünmemeye claşmak lazım ama sonucta insan düşünmedende edemiyr anam benim şimdi karnım şiş 2 aylık hamiş gibiyim elime belime koyuyurum geziyrum kendimle kafa yapıyorum ay ay hamiş hamiş gezmekte zormuş bea diye

amin inşallah bercestem... gene tel geldi geç yazdımm...
dua edmezmiyim... hem nohutuma hem arkadaşlarımaaa....
herşeyin hayırlısı olsunnn...
bu arada evi naptınnn... dolaplar felannn

sen geç yazdın bende şimdi gördüm
kiracım çıktı çook şükür
dolapları beğendim zaten mutfak dolabı vestiyer kiler hepsini çizdik
zaten iç mimarla çalışıyoruz valla benim görmediklerimi görüyo
banyo ve tuvalet tasarımınıda yaptık artık herşey onlarda
bakalım iki aya yaparız dedi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…