Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hadi hayırlısıyla biranöce biter evine taşınırısnn.

hemşomm ictim seni dinledim güzelbi türk kahvesi yaptımmm sweetime de yaptımm...
bu arada salatı tefriciye duasına başladık ben 500 tane aldım okuyunca sweete yazcam

afiyet bal şeker olsun tatlımmm
ne zamana kadar okuyorsunuz bende baslamayı düşünüyordum da transferden sonra.size katkıda bulunayım sonra kendime baslayayım o zaman 500de ben alayım okurum inşallah kısa sürede

bi zaman koymadık sweet e sorarız glesin 1 haftaya bitirriz sanrsam diye düşünyürum sayfada güncel tutarsak katılımda olur

canım yaa hayırlı olsun...görmeyi çok isterim aammmmaaaa..... fotolarını gösterirsin olur mu canım

canım yaa hayırlı olsun...görmeyi çok isterim aammmmaaaa..... fotolarını gösterirsin olur mu canım

taamam hele içine gireyimde inşallah çekerim ama sonra kızlar bana görmemiş derse
özellikle hayalimden çekiniyorum bi makaraya alırsa yandım bennnnnn

rahim filmi ve sperm ölçümünü çorumda yaptırırsam yanılma olur mu sence
eşimde benim doktora kızıyo daha önce istemediği için
bende senin dediklerini söyledim ankarada bi doktora gidelim diyo iyi bir doktora sence gitmelimiyim
yardımmmmmmmmmm lütfennn

taamam hele içine gireyimde inşallah çekerim ama sonra kızlar bana görmemiş derse
özellikle hayalimden çekiniyorum bi makaraya alırsa yandım bennnnnn

inşallah hayırlısıyla bitsin evine taşın sonra bi ara gösterirsin bizlere
görmemişin evi olmus hesabına döner mi diyosun yooookk yyyoookkk olmaz öyle seyler bizim kızlarda ama kiki buu takılmadan durmaz biliyosunnnn

ayy benimde karnım şiş teyzesi... :)

kızlarr transferim yarınnnnnnn........
çok heyecanlıyım yaa 8 embriyo bugünkü sınavı da geçti yarına kaç tane kalacak bakalımmm:18::18:
2 gün olamıcam malum diyarbakıra gidicem o yüzden 1 gece kalırım ertesi gün öğleden sonra eşim bizi almaya gelecek annemle gidicez yarın eşim izin alamadığı içinn..
yarın aksam kandil dualarınızda beni eksik etmeyin noluurr canlarıımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…