kızlarr transferim yarınnnnnnn........
çok heyecanlıyım yaa 8 embriyo bugünkü sınavı da geçti yarına kaç tane kalacak bakalımmm:18::18:
2 gün olamıcam malum diyarbakıra gidicem o yüzden 1 gece kalırım ertesi gün öğleden sonra eşim bizi almaya gelecek annemle gidicez yarın eşim izin alamadığı içinn..
yarın aksam kandil dualarınızda beni eksik etmeyin noluurr canlarıımmm
çok heyecanlıyım yaa 8 embriyo bugünkü sınavı da geçti yarına kaç tane kalacak bakalımmm:18::18:
2 gün olamıcam malum diyarbakıra gidicem o yüzden 1 gece kalırım ertesi gün öğleden sonra eşim bizi almaya gelecek annemle gidicez yarın eşim izin alamadığı içinn..
biara buraya resim ekleyeyem benim evden manzarayı memleketinide görmüş olursun termosa cay koycaz orda iccezhemşomm ünyeye tatile gidcez kamp kurcaz sende gelsene
cidden çok özledim beee kurban bayramında geldim en son tedavi yüzünden hiçbir yere kımıldayamadım tatillerde
yakında çayları kahveleri birlikte içecez dostummmm
ne zaman gidiyosunuz kııızzz ne çılgınsınız siiizzzz dellüüüülleerrrrr
kiz tovbeee tovbeeee kac zaman olduuu ,perim geldi dedikodularim basladi benimm,,,
niye beyatakmi kirmak istiyorsun senn
tarif su kocisin dolabin ustune ciksin sen yatakta catallarini ac bekle ,,hopp ustune ucsun ozman yatak kirilirkikikiki tovbe tovbee ala alaa yaa
allahim kuru iftiradan saklasin yaww ahhh perimm
ayy hadi hayırlısı
inşallah güzel haberlerle git gel bence sen orada salatı tefriciyeye başlaaaaaa
bizde burada okuyacaz hep birlikte birbirimize dua edecez inşallah hamiş geleceksin buralaraaaaa
:13:
buarada kızlar sakın şaşırmayın topiği ararkennnnnn
he ya azcık delülük var bizde....hemde bisikletle gitcez inşallah bi aksilik cıkmaz yav cok istiyrum inan 6 yıldır hep istemişimdir ünyede tatil yapmayı hemde kocamla beraber yapcazzzzzzzzzzz yuppiiiiiiiiiiiiii
canım bende öyle düşünüyordum yarın orda yatarken okurum inşallah..yarın aksama bitrmeye çalısırım 500 taneyi..
inşallah bebişler sıkıca tutunur annelerinee aayyyy yazmak bile heyecanlandırdı beniiii
anlamadım şekerim niye topği arıcaz niye şaşırcaz
inşalalahhhhhhhhhh tutunurrrrrrrrrrrrrrr hemde 3 dene birdennnnnn
cnm bnm saolasin. insyakin zamanda:)gözün aydın sweetcim artık hamiş listesine geçis yapabilirsiinnnnnnn
darısı basımıza inşaalllaahhhhh
oo bende varım o zaman bende 500 tane alayım sonra tekrar ALIRIM
ekliyorum sizide insafiyet bal şeker olsun tatlımmm
ne zamana kadar okuyorsunuz bende baslamayı düşünüyordum da transferden sonra.size katkıda bulunayım sonra kendime baslayayım o zaman 500de ben alayım okurum inşallah kısa sürede
hazirandan temmuza geçirdim dee
cnm bnm saolasin. insyakin zamanda:)
ekliyorum sizide ins
aksam bir fetih okuycam ins senin icin. hic strese girme cok guzel olacak ins hersey.birde bunlari oku bol bol. Arapcasindan daha guzel olur. embriolar konurken annen bir taraftan okusun.[FONT=Helvetica Neue, Helvetica, Arial, sans-serif]Hac suresi 5. ayet ve muminun suresi 12-14[/FONT]
kızlar ankarada bir doktora gidecem ve tavsiye istiyorum araştırdım
ama kafam çok karışık önce beni muayene etmesini istiyorum
artık oyalanmaktan sıkıldım işinin ehli olsun biraz araştırdım serdar oğuz diye isim çıktı kadınlar kulübünde
ama ben hemen atlamak istemiyorum
canım benim rahim filmi için farketmeyebilir belki ama sperm ölçümünde tecrübeli gözler önemli. sonucu yanlış okuyup spermleri kalitesiz, az sayıda söyleyebilirler. merkezden merkeze benzer zamanlarda yapılmış testler arasında önemli farklılıklar çıkabiliyor. tecrübeli birileri varsa çorumda olabilir ama yoksa ankara bence.rahim filmi ve sperm ölçümünü çorumda yaptırırsam yanılma olur mu sence
eşimde benim doktora kızıyo daha önce istemediği için
bende senin dediklerini söyledim ankarada bi doktora gidelim diyo iyi bir doktora sence gitmelimiyim
yardımmmmmmmmmm lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?