Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

stresss yokk dualarımız seninle kuzumm

ayy hadi hayırlısı
inşallah güzel haberlerle git gel bence sen orada salatı tefriciyeye başlaaaaaa
bizde burada okuyacaz hep birlikte birbirimize dua edecez inşallah hamiş geleceksin buralaraaaaa
:13:

biara buraya resim ekleyeyem benim evden manzarayı memleketinide görmüş olursun termosa cay koycaz orda iccez hemşomm ünyeye tatile gidcez kamp kurcaz sende gelsene

cidden çok özledim beee kurban bayramında geldim en son tedavi yüzünden hiçbir yere kımıldayamadım tatillerde
yakında çayları kahveleri birlikte içecez dostummmm
ne zaman gidiyosunuz kııızzz ne çılgınsınız siiizzzz dellüüüülleerrrrr

he ya azcık delülük var bizde....hemde bisikletle gitcez inşallah bi aksilik cıkmaz yav cok istiyrum inan 6 yıldır hep istemişimdir ünyede tatil yapmayı hemde kocamla beraber yapcazzzzzzzzzzz yuppiiiiiiiiiiiiii

azgın karı adam delip geçsin demiyoz heralde:90::90:

ayy hadi hayırlısı
inşallah güzel haberlerle git gel bence sen orada salatı tefriciyeye başlaaaaaa
bizde burada okuyacaz hep birlikte birbirimize dua edecez inşallah hamiş geleceksin buralaraaaaa
:13:

canım bende öyle düşünüyordum yarın orda yatarken okurum inşallah..yarın aksama bitrmeye çalısırım 500 taneyi..
inşallah bebişler sıkıca tutunur annelerinee aayyyy yazmak bile heyecanlandırdı beniiii

he ya azcık delülük var bizde....hemde bisikletle gitcez inşallah bi aksilik cıkmaz yav cok istiyrum inan 6 yıldır hep istemişimdir ünyede tatil yapmayı hemde kocamla beraber yapcazzzzzzzzzzz yuppiiiiiiiiiiiiii

ne zamana düşünüyosunuz peki???süper fikir yaaa....inşallah hayırlısıyla gidip gelirsiniz canım..
bu arada tv de güneşi gördüm filmi var

gözün aydın sweetcim artık hamiş listesine geçis yapabilirsiinnnnnnn
darısı basımıza inşaalllaahhhhh
cnm bnm saolasin. insyakin zamanda:)

oo bende varım o zaman bende 500 tane alayım sonra tekrar ALIRIM

ekliyorum sizide ins

aksam bir fetih okuycam ins senin icin. hic strese girme cok guzel olacak ins hersey.birde bunlari oku bol bol. Arapcasindan daha guzel olur. embriolar konurken annen bir taraftan okusun.[FONT=Helvetica Neue, Helvetica, Arial, sans-serif]Hac suresi 5. ayet ve muminun suresi 12-14[/FONT]

tatlımmm herşey gönlünce olsun inşallah hepsi sıkı sıkı tutunur sana. güzel haberlerini bekliyoruz. yine destan yazılmış yetişemiyom hızınıza. çıkmam lazım öptüm

Allah razı olsun canım düşünmen bile yetti bana çok sağol..

kızlar ankarada bir doktora gidecem ve tavsiye istiyorum araştırdım
ama kafam çok karışık önce beni muayene etmesini istiyorum
artık oyalanmaktan sıkıldım işinin ehli olsun biraz araştırdım serdar oğuz diye isim çıktı kadınlar kulübünde
ama ben hemen atlamak istemiyorum

bizim arkadaş bayındır da halime hanımdı galiba çok memnun olduğunu söylüyordu adını yinede sorarım tekrar , kendimin gittiği de iyiydi ama mecburi hizmet için ayrılmış ankaraya gittiğimde bende gidecektim gidemedim

canım benim rahim filmi için farketmeyebilir belki ama sperm ölçümünde tecrübeli gözler önemli. sonucu yanlış okuyup spermleri kalitesiz, az sayıda söyleyebilirler. merkezden merkeze benzer zamanlarda yapılmış testler arasında önemli farklılıklar çıkabiliyor. tecrübeli birileri varsa çorumda olabilir ama yoksa ankara bence.

hadi hayırlısı olsun. dualarım seninle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…