kızlarr transferim yarınnnnnnn........
çok heyecanlıyım yaa 8 embriyo bugünkü sınavı da geçti yarına kaç tane kalacak bakalımmm:18::18:
2 gün olamıcam malum diyarbakıra gidicem o yüzden 1 gece kalırım ertesi gün öğleden sonra eşim bizi almaya gelecek annemle gidicez yarın eşim izin alamadığı içinn..
yarın aksam kandil dualarınızda beni eksik etmeyin noluurr canlarıımmm
kız kiki bacım ne diyeyim. daha tam belli olmaz ki erkenden yapmışın.hem olmasa bile canımız sağolsun.ovulasyon testi ben CLEARBLUE digital olanindan kullaniyorum canimm tr dede varmis,,cok memnunum,, eczaneye gidersen cesit cokkk
niyee bee gunun yaklasiyo heyecandanmi acaba ?????? oda belirtidir olabilirinsallah bebisin seninledir yaa ,ben kendimden hic umitli degilim gecen ay umitli oldugum kadar
hayırlı olsun endişelenme canım güzel artmış değerinkızlar merhaba bat 18 hazirandı ama olmadım 25 haziranda idrar testi yaptım pozitif çıktı hemen kan testi yaptım 21,79 çıktı iki gün sonra tekrar yaptım 88,39 çıktı sonra kendi doktoruma gittim ama yoktu başka bi doktora gittim meraktan bekleyemedim artık baktı falan gebelik var dedi ama şuan görünmez çok yeni dedi 10 gün sonra gel görürüz dedi sevindim bende dün doktoru mu arayıp böyle böyle dedim kan değerlerimi söyledim şüpeli dedi( yarın bi daha yaptır kan testi yükselmişmi bakalım dediii böyle olupda yükselen varmı çok üzgünüm yaaa (
kız perim 2 katından fazla artmış. ikiz olmasıntelde eşim aradı.... öğlen kan alıp götürmüştü beta 2131 geldiii... İki gün önce 643... küsürdü ya ORKİDEE.... okursan bu mu bana bişey desen yaaa...
kızlarr transferim yarınnnnnnn........
çok heyecanlıyım yaa 8 embriyo bugünkü sınavı da geçti yarına kaç tane kalacak bakalımmm:18::18:
2 gün olamıcam malum diyarbakıra gidicem o yüzden 1 gece kalırım ertesi gün öğleden sonra eşim bizi almaya gelecek annemle gidicez yarın eşim izin alamadığı içinn..
yarın aksam kandil dualarınızda beni eksik etmeyin noluurr canlarıımmm
oo bende varım o zaman bende 500 tane alayım sonra tekrar ALIRIM
200 tanede ben okurum kizlar Allah kabul etsin
sabah kalktim banyoya girecektim sampuani almak icin dolabi actigimda testle goz goze gelince dayanamayip bir hafta erken yaptim ve negatif beni alt ust etti ,,ayyy ben ne manyagim yaaa.moralimi bozmak icin ugrastim resmen ....ne isin var gir dusunu al
bide soyle bir testi ilk kez bulup aldim ,,yumurtlama gununden hemen 10 gun sonra gosteriyormus,,,ve batta 1 hafta kala yaziyodu 99 diye uffff
bartek kac gun gecti senin gunun?
Bugün 3. Gun canım hiç adet belirtimde kalmadı akıntımda yok
cok da degilmis. yumurtladin zamani bilion mu peki. gec olabir mi acaba
Sweet belirtilerin ne canım kafayı siyiracam
kizlarrrrrrrrrrrrrrr kan sonucum 199 cikmis
Perim okudun mü yine test yaptım
sweetttt tatlımmmmm ne güzel haber buuuu
Allahım inşallah kucagına almayı nasip eder.....
4 sene oldu benim ümidim her gecen gun azalıyor hakkımıza hayırlısı Buda benim imtihanım
cnm bnm saol. seninkide firlamis bayaa
cnm yaa yipratma kendini bole.benm 20 ayim hep acabayla gecti. adet oldugumda bile test yaptigimi biliyorum yaa. Rabbim ol deyince oluyor. dua edicez ins bol bol. bnm suan kasik agrim ve batmalar var. bide gogsum acio. ins yakin bi zamanda sana sorcaz belirtin ne die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?