Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

evettt...
sweetim inşallah tamamına ereriz kuzum yaaa... geçen ay çok gergindi bak duaların kabul oldu.. canımmmmmmmmmmmm benim çok sevindim çokkkkkk :))))))))))))))))))))))))))))))
Amin cnm amin ins. saglikli sihatli aliriz ins kucaklarimiza sen iki de alabilirsin

Yok artık bitti tahlil test falan hiç bı şey yapmiycam

yaa bartek sen evde test yaptın sadece dimiii....
ya geç döllenme olmasın bakkkk benim 2 gün geçti çok silik çıkmıştııı çok çok silik.....
seninde daha 2 gün geçmişşş... geç döllenme olduysaaa.........

17,18, 19 da cift cizgi gormus ama oyle dedi biraz once. hayirlisi ins

kikikiiiii
kiki kiii ko ko ko gulu gulu gulu vak vak vakkk :)))))))))))))
kız kiki napıyonnn dolaştın mı akşammmm

hayalim perim ben cikiyorum kizlar. mucver yapmistim yag kokuyorum banyo yapayimda ciksin su koku.gorusurz

kikikiiiii
kiki kiii ko ko ko gulu gulu gulu vak vak vakkk :)))))))))))))
kız kiki napıyonnn dolaştın mı akşammmm

gelldimmm evet yeni geldim eve ,,benim kiz hala ayaktaa,,,daha yeni hava karariyo burda yaz aylari aksam 11 den asagi hava karamiyor burdaa,,,,,

ohhhhh temiz hava iyi geldi valla bi kac komsu parkta cay keyfi yaptik sonra tur atik oyle oh iyi geldi valla bana.

gecmise yarim yamalak baktim bi gelisme varmi ,,tuhhh barteki de kacirdim ...o nasil bi test kullanmis acaba bide bat an kac gun once bakmiz acaba????

sen nasilsin ne yaptin ????

sweet hamilee yaaaa :)))))))))))
ben napım yemek yedik ...... oturuyom hiç bişey yaptığım yok...
bartek üzgün yaaa(((

sweet hamilee yaaaa :)))))))))))
ben napım yemek yedik ...... oturuyom hiç bişey yaptığım yok...
bartek üzgün yaaa(((

kikiki sweet sen gelmeden once golu atmistii zaten ,,kocaman tebrik etmistim ben onu hemde ilk tebrik edenlerdenim pehhh sana

bende konuşamadım kiki geçmişi okuyodummm... geldim gitti ne testi yaptıııı ...
evde yaptı galiba kan testi yaptırdedim artık bitttii yok felan dedi....
bat 1 temmuz gözüküyo başta 2 gün geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…