- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
17 18 19 Temmuz çift çizgiydi Dr da çatlamış demişti yumos icin
olabilir ben şimdi gördümmm sana pehhhhdeli karı gelir gelmez bi hava atmasan olmuyoooo
Kizlar dayanmadım test yaptım yine cevabımı aldım tekkkkkk cizgiiiiii
Kikicim canım benim gibi duramadın mı bak ben yine yaptım aldım cevabımı oturdum yerimeins senin vardır daha erken test icin
Kizlar iki gundur giremiyorum yaww sizleri ozledim. Nasilsiniz bakimm
Kizlar iki gundur giremiyorum yaww sizleri ozledim. Nasilsiniz bakimm
yarin gidiyormussunn,,canimmm,,,yolun acik sansin bol olsun bitanem 3 lu bebisle donersin insallah
taamam hele içine gireyimde inşallah çekerim ama sonra kızlar bana görmemiş derse
özellikle hayalimden çekiniyorum bi makaraya alırsa yandım bennnnnn
ozmn sen 15. de yumurtladin buyuk ihtimal. ayin kaciydi o?benimde 13 ve 14 cu gun cift cikti cizgiler koyu bi sekilde hatta 15 gunun sabahida vardi ogleden sonra kaybolduuben bu durumda gec dollenme felan olmaz sanirim:26:
ozmn sen 15. de yumurtladin buyuk ihtimal. ayin kaciydi o?
ohhhhhhhhhhhh sıhatler olsunnnnnnn
nasil yani cizgiler kaybolduktan sonrami yumurtlama oluyoo :26: anlamadim ben ,,,,kiz ikisi koyu cizgi ise o gun yumurtladin diye biliyorum bennnyanlismi simdii
nasil yani cizgiler kaybolduktan sonrami yumurtlama oluyoo :26: anlamadim ben ,,,,kiz ikisi koyu cizgi ise o gun yumurtladin diye biliyorum bennnyanlismi simdii
ayin 26 siydii 15 ci gunn,,,,,,ve carpismayi sonlandirdigim gundu artik cizgiler kayboldu diyeee,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?