Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Kizlar dayanmadım test yaptım yine cevabımı aldım tekkkkkk cizgiiiiii

aaaaa bende daha test yap dicektim,,yapmissin bugunn,,,,canim valla uzulme demicem sana insan gercekten uzuluyoo,,,bekle bakalim senin hikayen elabebeginkine donebilir ,,,,yani insallah

Kikicim canım benim gibi duramadın mı bak ben yine yaptım aldım cevabımı oturdum yerime ins senin vardır daha erken test icin

evet bende erkenden havami almak istedim ,,kasindim resmen

taamam hele içine gireyimde inşallah çekerim ama sonra kızlar bana görmemiş derse
özellikle hayalimden çekiniyorum bi makaraya alırsa yandım bennnnnn

ayy ask olsun ne makarasi kiz...yeni ev heyecanini cok iyi bilirim,,,bende okadar cok ev degistidimki al sat tekrar tasin felann,,,,insallah icinde mutlu huzurlu yasarsin ve bol bebisli bir ev olur

nasil yani cizgiler kaybolduktan sonrami yumurtlama oluyoo :26: anlamadim ben ,,,,kiz ikisi koyu cizgi ise o gun yumurtladin diye biliyorum bennn yanlismi simdii

iki çizgi koyu ise 24 ila 36 saat içinde yumurtlayacaksın demek ...
bu arada ne zaman ilişki oda koyuyu gördüğün andan itibaren yada 24 saat içinde olacakkk

nasil yani cizgiler kaybolduktan sonrami yumurtlama oluyoo :26: anlamadim ben ,,,,kiz ikisi koyu cizgi ise o gun yumurtladin diye biliyorum bennn yanlismi simdii

cnm bnde onceden ole saniyordum da cift cizgi onumuzdeki 24-36 saat sonra yumurtlucan demek oluyormus.

kızlarrrrrrrrrrrr süper bi akşam daha doğrusu gece yemeğinden döndükkk...kaleye cıktık kalenin surlarında yemek yedik cay ictik foto cektikkkkkkkkk süper di yaaa gecmişte önemli bişey vra mı özet gecebilcek var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…