Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hoşgeldinnnn ne güzellll... ben köstük gibi oturdum evde negüzel gezmişsin iyi yapmışın vallaa :))))))

iki çizgi koyu ise 24 ila 36 saat içinde yumurtlayacaksın demek ...
bu arada ne zaman ilişki oda koyuyu gördüğün andan itibaren yada 24 saat içinde olacakkk

ayyy benim buyuzden olsa gerek ,,hic umidimin olmamasi :26: iyide doktorum cizgiyi yakalayinca yap cizgi bitene kadar demistii:26:

simdi soylee calistim ben salak gibi erken basladim calismaya

15 8gun erken basladim cunki klomen erken yumurtlatabilir dusuncesiylen (gulmeyin ))
17 9 gun
19 10gun devam ettim cunki azdim birazzz kiki
21 11gun
23 12gun
24 13gun positif cift kirmizi
25 14gun positif cift koyu kirmizi
26 15gun sabah 12 ye kadar koyu kirmizi 14:00 kaybolduu ve son calismayi o gunde yaptimm

ben simdi 16 yida yapmam gerekiyodu dimii budami gol degil bee budami gol degill

fena degiliz canim ,,boyle erkenden test yapip moralimizi bozup sonra teselli ariyoruz kiki sen nasilsin ????

Canimya okudum yeni niye erkenden yapip uzuyorsun tatli canini.bekleyelim gun dogmadan neler olur sonucta allah yoktan var edendir bol bol dua et yarin aksam insallah guzel haberler alirsin. Hergun halime haberi aliyoruz bence herkes yavas yavas bu guzel hayale kavusacak insallah.

doktorun dediği doğruuu... çizgi çıkınca yapacaksın silik çıkana kadar....
bende erken başladım merak etme 16 güne gerek yok merak etme sen .... gayet güzelllllll son sorun yokk korkmaaaaaaaaaaaaaa

cnm bnde onceden ole saniyordum da cift cizgi onumuzdeki 24-36 saat sonra yumurtlucan demek oluyormus.

tamammm ama cift cizgiyi gordugun andan itibaren 24-36 saat icindee yumurtluyorsun ,,,zaten cift cizgide 2 gun cikiyo al bendede 2 bucuk gun ciktii zaten 24 -36 saat bitmis olmuyormu canimm ?? kafami karistirdin yafff

allah seni ne etmesinn kizz. bugun daha 8. gun yaaa. nerden ciksin testte. bnm 11 gun gectikten sonra bile cok cok hafif cizgiydi gecen aykinde

kikiki evet 8 gun oldu kikiki KIKI DELIDIR NE YAPSA YERIDIR

güzel bi tablo yapmışın ama sonuc olarak spermler senin icinde 3 gün yaşayabildini unutma

kız kiki bende 12. gün görüyom çizgiyi yanı 13 de olacam demek..
bende bu ay enson 15 inde bıraktım düşünnnn :))))))))))))

gollllllllll 15. gun cift cizgi gitmis o gunu degerlendirmissin iste daha nee. kalan kalmistir merak etme sen

hoşbuldukkk.........cok iyi geldii vallaa iyi stres atttık...kocişle beraber....cok manyak fotolar cektik yaaaaaa.sizde gezersinz bugün olmaz yarın olur şikerimmm

Biz de gidicez gezmeye ayin on altisinda esimin arkadaslariyla dun bendeydiler kararlastirdik gemiyle adalara gidicez super dimi heycanlaniyorum. Bisiklet te kiralayip gezicekmisiz. Dun onlarada hamile oldugum soyledim cok sevindiler is mis yaptirmadilar bana evimi guzel toplayip gittiler. Sagolsunlar

biraz deliyimdir ben hortensiam yaa ne biliyim ruyada gorunce 3 cizgiyi belki 2 cikar dedim kikiki
ya su an dada kasigimda batma tazrzi yani agirlikmi desem adet olucakmisim gibi oluyo tabi gun boyu degil ara ara gelip gidiyorr,,,gobusumde sisti goguslerde kabarmaya basladii hafiften ,,,ben acaba psikolojikmi hissediyorum tum bunlarii yaff :26:akintida cok yani kor degilim uff

hoşbuldukkk.........cok iyi geldii vallaa iyi stres atttık...kocişle beraber....cok manyak fotolar cektik yaaaaaa.sizde gezersinz bugün olmaz yarın olur şikerimmm

ohh tur atip geldin ne guzell.....ne tur manyak fotolar canim onlar :26:merak ettim yaa???

habire abdest almaktan fenalık geldi yakında saçlarım isyan edebilir duşumu aldım geldim

kikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen benim yazdığımı gördün müüüüüüüüüüüüüüü
bende 14.gün olay bitmişti.... 15. gün bile olmadı
yanii. 16. günün olmadıysa üzülme
Allah ol dedimi oluyooo merak etme :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…