ayin 26 siydii 15 ci gunn,,,,,,ve carpismayi sonlandirdigim gundu artik cizgiler kayboldu diyeee,,
kızlarrrrrrrrrrrr süper bi akşam daha doğrusu gece yemeğinden döndükkk...kaleye cıktık kalenin surlarında yemek yedik cay ictik foto cektikkkkkkkkk süper di yaaa gecmişte önemli bişey vra mı özet gecebilcek var mı
iki çizgi koyu ise 24 ila 36 saat içinde yumurtlayacaksın demek ...
bu arada ne zaman ilişki oda koyuyu gördüğün andan itibaren yada 24 saat içinde olacakkk
fena degiliz canim ,,boyle erkenden test yapip moralimizi bozup sonra teselli ariyoruz kikisen nasilsin ????
hoşgeldinnnn ne güzellll... ben köstük gibi oturdum evdenegüzel gezmişsin iyi yapmışın vallaa :))))))
ayyy benim buyuzden olsa gerek ,,hic umidimin olmamasi :26: iyide doktorum cizgiyi yakalayinca yap cizgi bitene kadar demistii:26:
simdi soylee calistim ben salak gibi erken basladim calismaya
15 8gun erken basladim cunki klomen erken yumurtlatabilir dusuncesiylen (gulmeyin ))
17 9 gun
19 10gun devam ettim cunki azdim birazzz kiki
21 11gun
23 12gun
24 13gun positif cift kirmizi
25 14gun positif cift koyu kirmizi
26 15gun sabah 12 ye kadar koyu kirmizi 14:00 kaybolduu ve son calismayi o gunde yaptimm
ben simdi 16 yida yapmam gerekiyodu dimiibudami gol degil bee budami gol degill
cnm bnde onceden ole saniyordum da cift cizgi onumuzdeki 24-36 saat sonra yumurtlucan demek oluyormus.
allah seni ne etmesinn kizz. bugun daha 8. gun yaaa. nerden ciksin testte. bnm 11 gun gectikten sonra bile cok cok hafif cizgiydi gecen aykinde
güzel bi tablo yapmışın ama sonuc olarak spermler senin icinde 3 gün yaşayabildini unutmaayyy benim buyuzden olsa gerek ,,hic umidimin olmamasi :26: iyide doktorum cizgiyi yakalayinca yap cizgi bitene kadar demistii:26:
15 8gun erken basladim cunki klomen erken yumurtlatabilir dusuncesiylen (gulmeyin ))
17 9 gun
21 11gun
23 12gun
26 15gun sabah 12 ye kadar koyu kirmizi 14:00 kaybolduu ve son calismayi o gunde yaptimm
ayyy benim buyuzden olsa gerek ,,hic umidimin olmamasi :26: iyide doktorum cizgiyi yakalayinca yap cizgi bitene kadar demistii:26:
17 9 gun
21 11gun
23 12gun
hoşgeldinnnnnnnn hoşbuldumTam kadro burdasiniz kizlar hos geldiniz, hos buldum
hoşbuldukkk.........cok iyi geldii vallaa iyi stres atttık...kocişle beraber....cok manyak fotolar cektik yaaaaaa.sizde gezersinz bugün olmaz yarın olur şikerimmm
hoşbuldukkk.........cok iyi geldii vallaa iyi stres atttık...kocişle beraber....cok manyak fotolar cektik yaaaaaa.sizde gezersinz bugün olmaz yarın olur şikerimmm
Canimya okudum yeni niye erkenden yapip uzuyorsun tatli canini.bekleyelim gun dogmadan neler olur sonucta allah yoktan var edendir bol bol dua et yarin aksam insallah guzel haberler alirsin. Hergun halime haberi aliyoruz bence herkes yavas yavas bu guzel hayale kavusacak insallah.
nabersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?