habire abdest almaktan fenalık geldi yakında saçlarım isyan edebilir duşumu aldım geldim
Biz de gidicez gezmeye ayin on altisinda esimin arkadaslariyla dun bendeydiler kararlastirdik gemiyle adalara gidicez super dimi heycanlaniyorum. Bisiklet te kiralayip gezicekmisiz. Dun onlarada hamile oldugum soyledim cok sevindiler is mis yaptirmadilar bana evimi guzel toplayip gittiler. Sagolsunlar
gollllllllll15. gun cift cizgi gitmis o gunu degerlendirmissin iste daha nee. kalan kalmistir merak etme sen
nabersiniz ?
Biz de gidicez gezmeye ayin on altisinda esimin arkadaslariyla dun bendeydiler kararlastirdik gemiyle adalara gidicez super dimi heycanlaniyorum. Bisiklet te kiralayip gezicekmisiz. Dun onlarada hamile oldugum soyledim cok sevindiler is mis yaptirmadilar bana evimi guzel toplayip gittiler. Sagolsunlar
gollllllllll15. gun cift cizgi gitmis o gunu degerlendirmissin iste daha nee. kalan kalmistir merak etme sen
nabersiniz ?
biraz deliyimdir ben hortensiam yaa ne biliyim ruyada gorunce 3 cizgiyi belki 2 cikar dedimkikiki
ya su an dada kasigimda batma tazrzi yani agirlikmi desem adet olucakmisim gibi oluyo tabi gun boyu degil ara ara gelip gidiyorr,,,gobusumde sisti goguslerde kabarmaya basladii hafiften ,,,ben acaba psikolojikmi hissediyorum tum bunlarii yaff :26:akintida cok yani kor degilim uff
ohh tur atip geldin ne guzell.....ne tur manyak fotolar canim onlar :26:merak ettim yaa???
İyiz tatlim sen nasilsin?
carpismaktan mi
biraz deliyimdir ben hortensiam yaa ne biliyim ruyada gorunce 3 cizgiyi belki 2 cikar dedimkikiki
ya su an dada kasigimda batma tazrzi yani agirlikmi desem adet olucakmisim gibi oluyo tabi gun boyu degil ara ara gelip gidiyorr,,,gobusumde sisti goguslerde kabarmaya basladii hafiften ,,,ben acaba psikolojikmi hissediyorum tum bunlarii yaff :26:akintida cok yani kor degilim uff
ohh tur atip geldin ne guzell.....ne tur manyak fotolar canim onlar :26:merak ettim yaa???
iyyim canım yemekti mutfağı toplamaktı derken bi gün daha bitti işte geldim sizinle muhabbete
eheh hem çarpışmaktan hem çarpışmasakta kociş habire dibimde oynaşmak istiyo habire abdesimi bozuyo öğlenleri bile evde iş yeri yakın eve yemeğe geliyo ondan yani günde kaç defa duşa giriyorum saçlarım hep nemli geziyorumneyse yarın yaklaşmaz oruçluyum diye bari
insallah canim yaaa insallah
hosgeldin canimm
ayyy kiz ben ilk defa gecen sene agustosta istanbula 1 hafta gezmeye gelmistim esimle ,,hotelimiz taksimdeydi ama 1 gun buyuk adada kaldik cok begendim ben orayii cok sirin bi yerrr....istanbulada ayrica bayildim valla ,,,ayyy burnumda tutuyo turkiye yaa,,bu sene kaldik burda ekim ayinda tatile cikicaz bu gidisle havalar soguyacak ozamana kadar
siz nekadarlık evlisiniz kız habire nemli geziyosun sacların
Canim kendini oyaliyacak biseyler bul eglendirki aklina gelmesin. İnsan cok etkileniyor geriliyor cok iyi anliyprum seni ama be yapiyosak kendi kendimize yapiyoruz iste. Opeyim soyle kocaman kocamanda belki ise yararmisevinirmisi. 
anladım şekerimmcanım 2,5 yıllık evliyiz ama 4 aydır ayrıydık kocişle ondan hasret gideriyoruz şimdi 2 ay sonra gene gitcem günleri iyi değerlendirme derdindeyiz
Kiz bizde hollandanin adasina gidicez zati ya. Belki eylulde bende ucuz bilet bulursam yanliz kacicam turkiyeye anamin kokusunu ozledim heleki su hamile oluktan sonra bi baska oldum hergun anami arayip duruyorum. Pek seneye kadar bekleyemiyecegim gibi geliyor.
hamiş hamiş bisiklete mi binceksin kız bi sakıncası yoktur dimi..yaptırmayacaklar zaten ne olcaktı bide seni mi calışıtırcaklardı kızoh oh ne güzel gez gez tadını cıkar hamişlğinnnnn hangi adaya gitcesksnzz
Bende cekiniyorum birazda doktor bi sakincasi yok demisti sepetli aliroz bizde sepete otururum cocuklar ici. Oyle alicaklar bizde oyle aliriz artik. Esin tasi benihollandanin adasina gidicez cok guzelmis orasida.
kikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen benim yazdığımı gördün müüüüüüüüüüüüüüü
bende 14.gün olay bitmişti.... 15. gün bile olmadı
yanii. 16. günün olmadıysa üzülme
Allah ol dedimi oluyooo merak etme :))))))))))))
sevinmez olurmuyum hepinizi cok seviyorum ben bana en buyuk moral sizlersiniz valla ,,,konustukca rahatliyorumm,,bende opuyorum kocamannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?