Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hamiş hamiş bisiklete mi binceksin kız bi sakıncası yoktur dimi..yaptırmayacaklar zaten ne olcaktı bide seni mi calışıtırcaklardı kız oh oh ne güzel gez gez tadını cıkar hamişlğinnnnn hangi adaya gitcesksnzz

gollllllllll 15. gun cift cizgi gitmis o gunu degerlendirmissin iste daha nee. kalan kalmistir merak etme sen

insallah canim yaaa insallah

hosgeldin canimm

ayyy kiz ben ilk defa gecen sene agustosta istanbula 1 hafta gezmeye gelmistim esimle ,,hotelimiz taksimdeydi ama 1 gun buyuk adada kaldik cok begendim ben orayii cok sirin bi yerrr....istanbulada ayrica bayildim valla ,,,ayyy burnumda tutuyo turkiye yaa,,bu sene kaldik burda ekim ayinda tatile cikicaz bu gidisle havalar soguyacak ozamana kadar

hamiş hamiş bisiklete mi binceksin kız bi sakıncası yoktur dimi..yaptırmayacaklar zaten ne olcaktı bide seni mi calışıtırcaklardı kız oh oh ne güzel gez gez tadını cıkar hamişlğinnnnn hangi adaya gitcesksnzz

gollllllllll 15. gun cift cizgi gitmis o gunu degerlendirmissin iste daha nee. kalan kalmistir merak etme sen

insallah canim yaaa insallah

hosgeldin canimm

ayyy kiz ben ilk defa gecen sene agustosta istanbula 1 hafta gezmeye gelmistim esimle ,,hotelimiz taksimdeydi ama 1 gun buyuk adada kaldik cok begendim ben orayii cok sirin bi yerrr....istanbulada ayrica bayildim valla ,,,ayyy burnumda tutuyo turkiye yaa,,bu sene kaldik burda ekim ayinda tatile cikicaz bu gidisle havalar soguyacak ozamana kadar

Canim kendini oyaliyacak biseyler bul eglendirki aklina gelmesin. İnsan cok etkileniyor geriliyor cok iyi anliyprum seni ama be yapiyosak kendi kendimize yapiyoruz iste. Opeyim soyle kocaman kocamanda belki ise yararmi sevinirmisi. 💋💋💋💋💋💋💋

İyiz tatlim sen nasilsin?

iyyim canım yemekti mutfağı toplamaktı derken bi gün daha bitti işte geldim sizinle muhabbete

eheh hem çarpışmaktan hem çarpışmasakta kociş habire dibimde oynaşmak istiyo habire abdesimi bozuyo öğlenleri bile evde iş yeri yakın eve yemeğe geliyo ondan yani günde kaç defa duşa giriyorum saçlarım hep nemli geziyorum neyse yarın yaklaşmaz oruçluyum diye bari

manzara fotoları..surların üstünden manyak giresun manzaraları..bide cok güzel dolunay vardı dolunayı böyle elimle tutmuş gibi resim cektikk ,,senin aklına ne geldi kkkikk

siz nekadarlık evlisiniz kız habire nemli geziyosun sacların

Kiz bizde hollandanin adasina gidicez zati ya. Belki eylulde bende ucuz bilet bulursam yanliz kacicam turkiyeye anamin kokusunu ozledim heleki su hamile oluktan sonra bi baska oldum hergun anami arayip duruyorum. Pek seneye kadar bekleyemiyecegim gibi geliyor.

sevinmez olurmuyum hepinizi cok seviyorum ben bana en buyuk moral sizlersiniz valla ,,,konustukca rahatliyorumm,,bende opuyorum kocamannn

ayyyy kiki ben seni bi an istanbulda sandim yaafff orasi diye anladimm HOLLANDA CIKIP GITMIS AKLIMDAN kusura bakma kikik

Bende cekiniyorum birazda doktor bi sakincasi yok demisti sepetli aliroz bizde sepete otururum cocuklar ici. Oyle alicaklar bizde oyle aliriz artik. Esin tasi benihollandanin adasina gidicez cok guzelmis orasida.

hangi yaziydi canim oo benim kafam iyice karisti bugun hee kime ne yazdim kim kaldi yetistiremedim bi an

evet canim 15 ci gunu degerlendirdim,,sperm uzun yasarmismis herhalde o gunede yetisir :26:gerci ben uzun yasma meselesine pek inanmiyorum sahsende yinede insallah ..
peki sen ovu testi kullanmiyorsun hangi gun yumurtladigini kacinci gun oldugunu anliyabildinmiiki ,,,bide senin adet uzunlugun nekadar ??? benim 28 bazende 29 canim

bisey daha benim bu ay ilk kez akintim hic olmadi yumurtlama donemindee :26lmamasi normalmidir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…