öyle yaptım zaten rahatlıyorum sıcak su ile sağolasın
rica ederim tatlim iyi ol yeterki buarada ovulasyn testimle ilgili kimse bilgi sahibi degl herhalf
Transferim yapildi 2tane 1.kalite embriyo konuldu hayirlisi bakalim
kandiliniz mubarek olsun canlarim.
Tefriciyeyi bitiqmek uzereyim.hastanedeyim su an optum herkesi
rica ederim tatlim iyi ol yeterki buarada ovulasyn testimle ilgili kimse bilgi sahibi degl herhalf
ah cnm bnm hadi hayirli olur ins bu guzel gunde. seninde kandilin mubarek olsun. kendine dikkat et
soru neydi:97: ben kullandim
kizlar yardimn ovulasyn testm 12. Gunde 2. Cizgi silikti daha sonra° c yavas y aa vas koylasti dun yaptim bugun c cizgisin ee daha yakin birkoyulukta bu aksam yapsammi yarin aksammi yapsam bilemedim daha dunyaptk yardimm
ah cnm bnm hadi hayirli olur ins bu guzel gunde. seninde kandilin mubarek olsun. kendine dikkat et
soru neydi:97: ben kullandim
beraber olduktan kac gun sonra vermisti testi esin . bildigim kadariyla en az 3 en fazla 5 gun bisey olmamasi lazim.
canim calisma 26 sinda bitti 28 dede sabah 7 de testi uygulayip hastaneye yolladik,,pek bir zaman girmedi araya anliyacaginn,,,,SIK iliski meniyi azaltirki zaten
ben bilgii sahibiyimde ,,,iste yardimcida olmaya calisiyorum ama, ya sen yazdiklarimi anlamiyorsun yada ben anlatamiyorum canim sana
hadi hayirlisi canimmmm cok sevindim
ALLAH bu mubarek gunde dualarini kabul eylesin canim,,,hepimizin dualari seninle ,bundan emin olll
kizlar yardimn ovulasyn testm 12. Gunde 2. Cizgi silikti daha sonra° c yavas y aa vas koylasti dun yaptim bugun c cizgisin ee daha yakin birkoyulukta bu aksam yapsammi yarin aksammi yapsam bilemedim daha dunyaptk yardimm
tabiki yapicaksinnnihhhh iki cizgi birbirine yakin koyulukta yapiyorsun,,gitikce iki cizgi dahada koyu oldumu heleki o gunu hic kacirma yine yapiyorsun,,,ve iki koyu oldugu gunun ertesi gunude negatifte olsa o gunude degerlendireceksinn,,,,,,yanoi bugun yapmalisin ve yarindaa
SENİN de kasığında ağrı vvardı ya kovaya sıcak su doldurdum ayaklarımı orda tuttum iyi geldi istersen sende dene belki sende rahatlarsın
canim calisma 26 sinda bitti 28 dede sabah 7 de testi uygulayip hastaneye yolladik,,pek bir zaman girmedi araya anliyacaginn,,,,SIK iliski meniyi azaltirki zaten
bize doktor en az 3 gun once birakcaksiniz beraber olmayi demisti. sizde iki gun bile olmamis ara
sweet salatı tefriciye duamız icin bi süre belirledik mi berceste 500 tane aldıydı okuyunca yine alırım demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?