Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Transferim yapildi 2tane 1.kalite embriyo konuldu hayirlisi bakalim
kandiliniz mubarek olsun canlarim.
Tefriciyeyi bitiqmek uzereyim.hastanedeyim su an optum herkesi

Transferim yapildi 2tane 1.kalite embriyo konuldu hayirlisi bakalim
kandiliniz mubarek olsun canlarim.
Tefriciyeyi bitiqmek uzereyim.hastanedeyim su an optum herkesi

ah cnm bnm hadi hayirli olur ins bu guzel gunde. seninde kandilin mubarek olsun. kendine dikkat et

rica ederim tatlim iyi ol yeterki buarada ovulasyn testimle ilgili kimse bilgi sahibi degl herhalf

soru neydi:97: ben kullandim

kizlar yardimn ovulasyn testm 12. Gunde 2. Cizgi silikti daha sonra° c yavas y aa vas koylasti dun yaptim bugun c cizgisin ee daha yakin birkoyulukta bu aksam yapsammi yarin aksammi yapsam bilemedim daha dunyaptk yardimm

ah cnm bnm hadi hayirli olur ins bu guzel gunde. seninde kandilin mubarek olsun. kendine dikkat et

soru neydi:97: ben kullandim

tatlim yazdm simdi 15. Gunumdym diger gunlere gore dahakoyu bir cizgi cqgvi dun aksam yaptm bu aksam yapsam mi yarin dahada koyulasirmi beklyimmi kaybolv$a bif kararv veremedm

meleklerin iki bayramından biri olan bu mübarek gecede berat gecesinde yüce rabbim hayırlısıyla bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip eder inşallah...herkesin berat kandili mübarek olsun.amin

SENİN de kasığında ağrı vvardı ya kovaya sıcak su doldurdum ayaklarımı orda tuttum iyi geldi istersen sende dene belki sende rahatlarsın

SENİN de kasığında ağrı vvardı ya kovaya sıcak su doldurdum ayaklarımı orda tuttum iyi geldi istersen sende dene belki sende rahatlarsın

saol canim ,,,benim agrim sol kasikta batma oluyo bazen dunden berii deminde sag da olduu,,,usutmuste olabilirimm ,,evet sicak su iyi gelebilir denicemm,,,tipik adet sancisida hep vardi zatenn,,tessekurederim askim

kizlar yardimn ovulasyn testm 12. Gunde 2. Cizgi silikti daha sonra° c yavas y aa vas koylasti dun yaptim bugun c cizgisin ee daha yakin birkoyulukta bu aksam yapsammi yarin aksammi yapsam bilemedim daha dunyaptk yardimm

bence biraz gec yumurtluosun. yapmaya devam et testi iyice koyulastiginda 24-36 saat sonra yumurtlucaksin. ama her ihtimale karsi sen hergun yap bence.

canim calisma 26 sinda bitti 28 dede sabah 7 de testi uygulayip hastaneye yolladik,,pek bir zaman girmedi araya anliyacaginn,,,,SIK iliski meniyi azaltirki zaten

bize doktor en az 3 gun once birakcaksiniz beraber olmayi demisti. sizde iki gun bile olmamis ara

bize doktor en az 3 gun once birakcaksiniz beraber olmayi demisti. sizde iki gun bile olmamis ara[/QUOTE]

e yani bize kimse bisey demediki tamda calisma donemine vermislerdi randevuyu ,,hepsini ben harcadim anlicagin kiki
ya esimde oncedende vardi zaten meni azligi 4 sene once tr de kontrole gitti sorun yok dediler spermler haraketli demislerdii
ee bende kullaninca iyice azaldi anlicagin

bize doktor en az 3 gun once birakcaksiniz beraber olmayi demisti. sizde iki gun bile olmamis ara

e yani bize kimse bisey demediki tamda calisma donemine vermislerdi randevuyu ,,hepsini ben harcadim anlicagin kiki
ya esimde oncedende vardi zaten meni azligi 4 sene once tr de kontrole gitti sorun yok dediler spermler haraketli demislerdii
ee bende kullaninca iyice azaldi anlicagin [/QUOTE]

sana lazim olanini kullandiysa bosver soyledimi degerleri?

sweet salatı tefriciye duamız icin bi süre belirledik mi berceste 500 tane aldıydı okuyunca yine alırım demişti

bir haftada bitirelim olur mu?

rumeysa 500
berceste 500
derya 500
batek 200
bn de 100 okudum simdilik

katilmak isteyen arkadaslarimizi bekliyoruz. bebegi olmayan arkadaslarimizin hayirlisiyla olmasi olan arkadaslariminda saglikli bir sekilde kucaklarina almasi icin niyet ettim

sana lazim olanini kullandiysa bosver soyledimi degerleri?[/QUOTE]

hayir canim sadece spermler iyi durumda ama meni az oldugu icin testi tekrar yapicaz yarin gel siseyi al dedi ,,meninin miktarinada bakiyorlarmis en az 2m olmasi gerekiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…