bir haftada bitirelim olur mu?
rumeysa 500
berceste 500
derya 500
batek 200
bn de 100 okudum simdilik
katilmak isteyen arkadaslarimizi bekliyoruz. bebegi olmayan arkadaslarimizin hayirlisiyla olmasi olan arkadaslariminda saglikli bir sekilde kucaklarina almasi icin niyet ettim
hayir canim sadece spermler iyi durumda ama meni az oldugu icin testi tekrar yapicaz yarin gel siseyi al dedi ,,meninin miktarinada bakiyorlarmis en az 2m olmasi gerekiyormus
bu sefer 3 gun bekleyin artik
beklicez artik ins ozamana kadar 10 temuzcukta hamis olurumdabutun bu sacmaliklara gerek kalmaz ufff
[SUB]kızlar ovulasyon testini yeniledim 2. çizgi ilk çizgiden koyu çıktı resmen dün akşam yapmıştık ama bu sonuca göre bu akşamda yapmak süşer dimiiiiiiiiii
yap kiz yap hem bugun hem yarin hemde garanti olsun ertesi gunde yap[SUB]kızlar ovulasyon testini yeniledim 2. çizgi ilk çizgiden koyu çıktı resmen dün akşam yapmıştık ama bu sonuca göre bu akşamda yapmak süşer dimiiiiiiiiii
ayyy chaaallkkkkkiki yada 3 sayfa gecmise git oku senin icin bisey ler yaziyo ordaaa,,,,,,senin yumurtan catliyo benide beraberinde catlattin heee
dur bakıcam yeni işten geldim cepten yazıyrdm size sen çatlama kız okadar çok mu boğdummmmmm
ayyy chaaallkkkkkiki yada 3 sayfa gecmise git oku senin icin bisey ler yaziyo ordaaa,,,,,,senin yumurtan catliyo benide beraberinde catlattin heee
Transferim yapildi 2tane 1.kalite embriyo konuldu hayirlisi bakalim
kandiliniz mubarek olsun canlarim.
Tefriciyeyi bitiqmek uzereyim.hastanedeyim su an optum herkesi
niye kimse konusmuyo beaa
ben sicak suyu yaptim iyi geldi zaten disarda usumustu ayaklarim iyi geldi ama gel gorki busefer ince belim agriyorrr ,,ufff kiz varya eger butun bunlar da piskolojik cikarsa artik benim diyecek sozum yoktur bundan gayriiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?