Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

tamam canım ...............

ya senin bat gelmeden once yumurtaliklarinda batma oluyomuydu bi anlik sanci yanii ??? bebis belirtisi olabilirmiki :26:

yarin orkidemin bat gunu 5 temuzz ,,,insallah kirmizilari gelmez yaa insallah,,,bebisi gelir insallah

[SUB]kızlar ovulasyon testini yeniledim 2. çizgi ilk çizgiden koyu çıktı resmen dün akşam yapmıştık ama bu sonuca göre bu akşamda yapmak süşer dimiiiiiiiiii

[SUB]kızlar ovulasyon testini yeniledim 2. çizgi ilk çizgiden koyu çıktı resmen dün akşam yapmıştık ama bu sonuca göre bu akşamda yapmak süşer dimiiiiiiiiii

ayyy chaaallkkkkk iki yada 3 sayfa gecmise git oku senin icin bisey ler yaziyo ordaaa,,,,,,senin yumurtan catliyo benide beraberinde catlattin heee

yap kiz yap hem bugun hem yarin hemde garanti olsun ertesi gunde yap

ben sicak suyu yaptim iyi geldi zaten disarda usumustu ayaklarim iyi geldi ama gel gorki busefer ince belim agriyorrr ,,ufff kiz varya eger butun bunlar da piskolojik cikarsa artik benim diyecek sozum yoktur bundan gayriiiiiii

ben sicak suyu yaptim iyi geldi zaten disarda usumustu ayaklarim iyi geldi ama gel gorki busefer ince belim agriyorrr ,,ufff kiz varya eger butun bunlar da piskolojik cikarsa artik benim diyecek sozum yoktur bundan gayriiiiiii

ayyy chaaallkkkkk iki yada 3 sayfa gecmise git oku senin icin bisey ler yaziyo ordaaa,,,,,,senin yumurtan catliyo benide beraberinde catlattin heee

çok saol canım benm cepten yazıyorum biryandan işteyim ameliyathane hemşiresiyim ben sürekli bişiler yapmam gerekiyor o arada derede karışmış sabrına sağlık güzelim çok saol

Transferim yapildi 2tane 1.kalite embriyo konuldu hayirlisi bakalim
kandiliniz mubarek olsun canlarim.
Tefriciyeyi bitiqmek uzereyim.hastanedeyim su an optum herkesi

Allahhhım tamamına erdirsin inşallahhh... hayırlı haberi alırızzzzzz....
Allah dualarını kabul etsin deryoşummm......

rumeysaaaaaaa ne yapiyon kiz asagidaaa ,,perimmm yeter kiz begendigin gel artik,,,cikicam he kimse konusmuyo

şöyle yapak eğer bi şikayetimiz olursa buraya yazmayak kendi icimizde tutalım....böylece pskilojik olarak vucudumuza söz gecirmş olabiliriz burda konuşutkca artıyor sankim
bende herif dellendim geldim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…