kikimmm nasıl oldun kız gerçi okudum yazdıklarını ama.... inşallah yerleşme felandır kasık ağrıların....
şöyle yapak eğer bi şikayetimiz olursa buraya yazmayak kendi icimizde tutalım....böylece pskilojik olarak vucudumuza söz gecirmş olabiliriz burda konuşutkca artıyor sankim
bende herif dellendim geldim ya
ins canim sen olmadin dimi boylee?? ben dunde bugunde disarda parkta cok oturdum belki usutum diyorum gerci havada guzeldi ama:26:
ins canim sen olmadin dimi boylee?? ben dunde bugunde disarda parkta cok oturdum belki usutum diyorum gerci havada guzeldi ama:26:
bende 2 saat taşa oturduydum sanırsam ondan olduydu chlakk sağlson o dedi sıcak su yap diye rahatttı bayağı seininde düzelmene sevindim canım
yok geçen ay oldum..bende bebiş var diye umutlanıyodum...
ama şimdi var kasık ağrımm.....
olabilir üşütmüşte olabilirsin ama ben kötü bişey hissetmiyom niyeyse:)))))))
tamam :44: :44: :44: :44: :44:
rümüş seninde ağrın olmuş geçmiş ....inşallah bebiş habercisidirrrr... inşllllhhh
nazlma napıyon nasılsınn :))))))))
yok ???? gecen ay oldun bu ay olmadinmi demek istiyorsun pek anlamadim yaa:44: benim sorum battan bikacgun oncee
insallah dogru hissediyorsundur ,,,kuvetlimi kiz senin hisslerinn hee ???????
yasin süresini okyurdum internetten türkce meali ile gecen herifle evrim teorisikonusunda konuşyrduk kuranda bi ayetten bahsetti o ayete benzer ayeti görünce herife söylim dedim.söyledim herif aldı konuyu evrim teorisi diger ayetler konuyu actıkca actı diyorumki sureyi bitireyim konuşruz diyrum sonra bitirrisn diyo tamam dedim onu dinlermiş gibi yapıyorum ama aklım bi surede bi onun konuştuklarında oda anladı onu dinlemediği kızdı gittihaksızmıyım siz söylen şimdi
selam kizlar nasilsiniz.ben cok yorgunum bugun. parka gittik.gezdik.evleri topladim yine batti simdide kizima yarin icin sutlu brokoli corbasi yapiyorum. yarin kizimi krese yazdirmak icin gidecez.3 yasinda gidecek insallah.simdiden yazdiriyoruzki sonra yer kalmiyor. bidigim buyumusde krese gidecekmis.insallah hepimize nasib olur bebis.kizlar size dua ediyorum canlarim.gunluk ne yapdigimi yazdim.yazmasam sanki en muhum seyi yapmamis oluyorum
inşallah diyelim ama dün gece 2 saat taşın üstünde oturdum o yüzden oldu sanrsam yada hayalimin sıkıntısını bende paylaştım..benim adet dönemimde karnım feci halde şişer şu anda 2 aylk hamile gibi şiş karnım yani bebiş yok gibi geliyr bana ama yinede bilemeyiz
haklisin canim senin kocisin 8 aylik mi dogduki :44: ne var beklese
sagol canim iyiyim.sen nasilsin.bizim minik nohut nasil...ben size gunluk rapor veriyordum.uzun surdu,
tabi canım bilemesin dende adet sancısı çekiyorum şuan... arada aha olacam galiba ... diye bile tedirgin oluyorum....
neyse geçmiş olsun..... kötü bşey olmasında amannnn
dimi kız yazmayınca bi eksiklik oluyr sanki...bugun ağrım oldgnuda kimse yoktu sayfada birileri gelsede konuşsam diye 4 dönüyrdum hoşgeldin nazlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?