Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ins canim sen olmadin dimi boylee?? ben dunde bugunde disarda parkta cok oturdum belki usutum diyorum gerci havada guzeldi ama:26:

yok geçen ay oldum..bende bebiş var diye umutlanıyodum...
ama şimdi var kasık ağrımm.....
olabilir üşütmüşte olabilirsin ama ben kötü bişey hissetmiyom niyeyse:)))))))

yok geçen ay oldum..bende bebiş var diye umutlanıyodum...
ama şimdi var kasık ağrımm.....
olabilir üşütmüşte olabilirsin ama ben kötü bişey hissetmiyom niyeyse:)))))))

yok ???? gecen ay oldun bu ay olmadinmi demek istiyorsun pek anlamadim yaa:44: benim sorum battan bikacgun oncee

insallah dogru hissediyorsundur ,,,kuvetlimi kiz senin hisslerinn hee ???????

tamam :44: :44: :44: :44: :44:

yasin süresini okyurdum internetten türkce meali ile gecen herifle evrim teorisikonusunda konuşyrduk kuranda bi ayetten bahsetti o ayete benzer ayeti görünce herife söylim dedim.söyledim herif aldı konuyu evrim teorisi diger ayetler konuyu actıkca actı diyorumki sureyi bitireyim konuşruz diyrum sonra bitirrisn diyo tamam dedim onu dinlermiş gibi yapıyorum ama aklım bi surede bi onun konuştuklarında oda anladı onu dinlemediği kızdı gitti haksızmıyım siz söylen şimdi

selam kizlar nasilsiniz.ben cok yorgunum bugun.parka gittik.gezdik.evleri topladim yine battisimdide kizima yarin icin sutlu brokoli corbasi yapiyorum.yarin kizimi krese yazdirmak icin gidecez.3 yasinda gidecek insallah.simdiden yazdiriyoruzki sonra yer kalmiyor.bidigim buyumusde krese gidecekmis.insallah hepimize nasib olur bebis.kizlar size dua ediyorumcanlarim.gunluk ne yapdigimi yazdim.yazmasam sanki en muhum seyi yapmamis oluyorum

rümüş seninde ağrın olmuş geçmiş ....inşallah bebiş habercisidirrrr... inşllllhhh

inşallah diyelim ama dün gece 2 saat taşın üstünde oturdum o yüzden oldu sanrsam yada hayalimin sıkıntısını bende paylaştım..benim adet dönemimde karnım feci halde şişer şu anda 2 aylk hamile gibi şiş karnım yani bebiş yok gibi geliyr bana ama yinede bilemeyiz

yok ???? gecen ay oldun bu ay olmadinmi demek istiyorsun pek anlamadim yaa:44: benim sorum battan bikacgun oncee

insallah dogru hissediyorsundur ,,,kuvetlimi kiz senin hisslerinn hee ???????

evet geçen ay olmuştu bu ay olmadı...
battan bir kaç gün önce adet olacakmışım gibi agrı oluyoodu o kadar......
ama bat'tan sonra ara ara batmalar oluyooo....
hissiyatım kuvetlidir... .)))))))))) en azından kist yokkkkk.... :))

haklisin canim senin kocisin 8 aylik mi dogduki :44: ne var beklese

dimi kız yazmayınca bi eksiklik oluyr sanki...bugun ağrım oldgnuda kimse yoktu sayfada birileri gelsede konuşsam diye 4 dönüyrdum hoşgeldin nazlım

tabi canım bilemesin dende adet sancısı çekiyorum şuan... arada aha olacam galiba ... diye bile tedirgin oluyorum....
neyse geçmiş olsun..... kötü bşey olmasında amannnn

sagol canim iyiyim.sen nasilsin.bizim minik nohut nasil...ben size gunluk rapor veriyordum.uzun surdu,

nohut iyidir inşallahhh:)))))))
pazartesi gidicem... bakalım ....
o zaman rahatlarım... arada sol kasıgıma ağrı giriyoo...
kalp atışlarını duymadan rahat yok bize....
mol gebelik.... felan bir sürü riskler varmiş nette baktım....hamilelik de ayrı bi sıkıntı dimi sen bilirsinnn....

tabi canım bilemesin dende adet sancısı çekiyorum şuan... arada aha olacam galiba ... diye bile tedirgin oluyorum....
neyse geçmiş olsun..... kötü bşey olmasında amannnn

yüce rabbim seni ve bebişiini korusunnn inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın bizde teyzecikleri olarak mutlu oluruz

dimi kız yazmayınca bi eksiklik oluyr sanki...bugun ağrım oldgnuda kimse yoktu sayfada birileri gelsede konuşsam diye 4 dönüyrdum hoşgeldin nazlım

canim ne oldu gecmis olsun.benim kizimda cok agrilarim olmusdu,kasik bel agrisi.o ne agrilardi oylecok gotuydu.bu ayda oldu hamisim sandim.....ben her ay oyle agrim olmuyorsonrada bu ay kanamam cok fazlaydi.dusukmu yapdim acabaaaaaa:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…