nohut iyidir inşallahhh:)))))))
pazartesi gidicem... bakalım ....
o zaman rahatlarım... arada sol kasıgıma ağrı giriyoo...
kalp atışlarını duymadan rahat yok bize....
mol gebelik.... felan bir sürü riskler varmiş nette baktım....hamilelik de ayrı bi sıkıntı dimi sen bilirsinnn....
tabi canım bilemesin dende adet sancısı çekiyorum şuan... arada aha olacam galiba ... diye bile tedirgin oluyorum....
neyse geçmiş olsun..... kötü bşey olmasında amannnn
yüce rabbim seni ve bebişiini korusunnn inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın bizde teyzecikleri olarak mutlu oluruz
nohut iyidir inşallahhh:)))))))
pazartesi gidicem... bakalım ....
o zaman rahatlarım... arada sol kasıgıma ağrı giriyoo...
kalp atışlarını duymadan rahat yok bize....
mol gebelik.... felan bir sürü riskler varmiş nette baktım....hamilelik de ayrı bi sıkıntı dimi sen bilirsinnn....
canim benim bundan sonra sende olur bu agri cekilmeler batmalar felan , hatta olmasi normal heleki ilk gebelikte ,ve bende kizimda 4 ayliga kadar devam etti ,,yer yapiyo kendine nohutcukk ,,acisliyosun, ondan cok olur daha
yav yapman şu riskleri gebe olarak araştırma iyi düşün güzel düşün hayırlısını düşün...yapman yavv siz yaptıkca riskleri araştırdıkca ben kötü olyurum yav
canim benim bundan sonra sende olur bu agri cekilmeler batmalar felan , hatta olmasi normal heleki ilk gebelikte ,ve bende kizimda 4 ayliga kadar devam etti ,,yer yapiyo kendine nohutcukk ,,acisliyosun, ondan cok olur daha
kiz kiki hayirdir.benle muhattab olmuyorsun kiki seni pis kikiiiiii
canim sakin oyle seyler dusunmeben o kadar sacma seyler dusunuyordumki.uyku uyuyamiyordum.lutfen sen boyle olma.uzme nohutumuzu
başka bi sayfaya göz attım hanımefendinn 2 kızı varmış 3.üye gebeymş oda kız imiş..hanımefendi bitmiş tükenmiş cok üzülürmüş cok şey söylemek gledi icimden ama sonra vazgectim allahım ıslah etsin
kiz olurmu oyle seyy hayyyyy hitlerrrr kikikii ,,,kiz kafam agrilardada hala jeton gec dustu
tememmmmmmmmmmmm :))))))))))))))
üzmem nazlma ..... ama bir görimde varmı kese... bide kalp atışı inşşşşş o zaman biraz daha rahat olucamm
hitlermiALLAH seni ne etmesin rumeysayla ayni gun. kim bulastirdi once:44::44:
ben baslattim benden bulasti sanirimm
az kaldi canim sabr et.yakinda onuda goruceksin insallah. biz kocisimle diyorduk eve bir ultrason cihazi alalim ozledikce bakariz
oyle hayaller etme kiz SIK ultrasyona girmek iyi degil radyasyon carpar bebisi bee, hele burda dk daki doktorlar sirf buyuzden fazla kontrol olmuyo daha cok ellerle
çalıyon bari oynayım
:118: :118: :118:
oyle hayaller etme kiz SIK ultrasyona girmek iyi degil radyasyon carpar bebisi bee, hele burda dk daki doktorlar sirf buyuzden fazla kontrol olmuyo daha cok ellerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?