Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

yav yapman şu riskleri gebe olarak araştırma iyi düşün güzel düşün hayırlısını düşün...yapman yavv siz yaptıkca riskleri araştırdıkca ben kötü olyurum yav

tabi canım bilemesin dende adet sancısı çekiyorum şuan... arada aha olacam galiba ... diye bile tedirgin oluyorum....
neyse geçmiş olsun..... kötü bşey olmasında amannnn

canim benim bundan sonra sende olur bu agri cekilmeler batmalar felan , hatta olmasi normal heleki ilk gebelikte ,ve bende kizimda 4 ayliga kadar devam etti ,,yer yapiyo kendine nohutcukk ,,acisliyosun, ondan cok olur daha

canim sakin oyle seyler dusunmeben o kadar sacma seyler dusunuyordumki.uyku uyuyamiyordum.lutfen sen boyle olma.uzme nohutumuzu

canim benim bundan sonra sende olur bu agri cekilmeler batmalar felan , hatta olmasi normal heleki ilk gebelikte ,ve bende kizimda 4 ayliga kadar devam etti ,,yer yapiyo kendine nohutcukk ,,acisliyosun, ondan cok olur daha

kiz kiki hayirdir.benle muhattab olmuyorsunkiki seni pis kikiiiiii

başka bi sayfaya göz attım hanımefendinn 2 kızı varmış 3.üye gebeymş oda kız imiş..hanımefendi bitmiş tükenmiş cok üzülürmüş cok şey söylemek gledi icimden ama sonra vazgectim allahım ıslah etsin

yav yapman şu riskleri gebe olarak araştırma iyi düşün güzel düşün hayırlısını düşün...yapman yavv siz yaptıkca riskleri araştırdıkca ben kötü olyurum yav

araştırma yapmasamda biliyom rümüş ilk üç ay önemliii...
napımmm.....((
bakadan duramıyommm....

yapsın yapsınnn..... seninkide gelsin biran önce

canim sakin oyle seyler dusunmeben o kadar sacma seyler dusunuyordumki.uyku uyuyamiyordum.lutfen sen boyle olma.uzme nohutumuzu

tememmmmmmmmmmmm :))))))))))))))
üzmem nazlma ..... ama bir görimde varmı kese... bide kalp atışı inşşşşş o zaman biraz daha rahat olucamm

neeeeeeeeeeenasil insanlar var yaakeske yine kizim olsa.o nasil laf ya .RABBIM saglikli sihhatli evlat versin once

yapsın yapsınnn..... seninkide gelsin biran önce [/QUOTE]

cidden bak ,,rahat ol ,,hic korkma ,,,4 ayliga kadar hep adet olucakmisim gibi oldum bazen biraz daha siddetli,,korktum doktora gittim ,,aciliyosun ondan dediydi

kiz olurmu oyle seyy hayyyyy hitlerrrr kikikii ,,,kiz kafam agrilardada hala jeton gec dustu

hitlermiALLAH seni ne etmesinrumeysayla ayni gun.kim bulastirdi once:44::44:

tememmmmmmmmmmmm :))))))))))))))
üzmem nazlma ..... ama bir görimde varmı kese... bide kalp atışı inşşşşş o zaman biraz daha rahat olucamm

az kaldi canim sabr et.yakinda onuda goruceksin insallah.biz kocisimle diyorduk eve bir ultrason cihazi alalim ozledikce bakariz

hitlermiALLAH seni ne etmesinrumeysayla ayni gun.kim bulastirdi once:44::44:

ben baslattim benden bulasti sanirimm

az kaldi canim sabr et.yakinda onuda goruceksin insallah.biz kocisimle diyorduk eve bir ultrason cihazi alalim ozledikce bakariz

oyle hayaller etme kiz SIK ultrasyona girmek iyi degil radyasyon carpar bebisi bee, hele burda dk daki doktorlar sirf buyuzden fazla kontrol olmuyo daha cok ellerle

oyle hayaller etme kiz SIK ultrasyona girmek iyi degil radyasyon carpar bebisi bee, hele burda dk daki doktorlar sirf buyuzden fazla kontrol olmuyo daha cok ellerle

canim sorma ya.burda bana haftada bir ultrason yapdilar 4 aya kadar:44::44:ben hastanede kaldim.kusmam cokdu.ve bir ilac iciyordum.onun plasentaya zarari vardi.azcik.o yuzden haftada bir kontrol.bana ellede vajina ultrasondanda yapdilar.bir sey olmadi cok sukur.doktoruma sordum.zararlimi diye.cok fazla zararli diyilmis dedi:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…