amannn cok zıplama yavaş yavaş oynaaaa
o el ile kontrolde nasıl anlıyorlar bilmeyi cok isterdimm
canim sorma ya.burda bana haftada bir ultrason yapdilar 4 aya kadar:44::44:ben hastanede kaldim.kusmam cokdu.ve bir ilac iciyordum.onun plasentaya zarari vardi.azcik.o yuzden haftada bir kontrol.bana ellede vajina ultrasondanda yapdilar.bir sey olmadi cok sukur.doktoruma sordum.zararlimi diye.cok fazla zararli diyilmis dedi:44::44:
vallahi bende cok merak ediyorum ,,soyle zurna seklinde tahdadan onu dayiyo gobuse dinliyo sonra hmmm hersey yolunda diyoosonra elleriyle eliyo eliyo sonra hmmm tam 2 kilo diyooo boyle iste ultras yonada toplasan 9 ay boyunca 3-veya 4 defa giriyosunn
ydbuge gelll haydar ablan burda...
napıyon nasılsın:))))))))))) hoşgeldinn
nirelerdeydin kizz sennnasilsin
canim sorma ya.burda bana haftada bir ultrason yapdilar 4 aya kadar:44::44:ben hastanede kaldim.kusmam cokdu.ve bir ilac iciyordum.onun plasentaya zarari vardi.azcik.o yuzden haftada bir kontrol.bana ellede vajina ultrasondanda yapdilar.bir sey olmadi cok sukur.doktoruma sordum.zararlimi diye.cok fazla zararli diyilmis dedi:44::44:
doğru bi şey yapmış tebrik ederzzz eşiniayyyyyyyy dün kocişle ciddi bir konuşma yaptık bebek için .... o yüzden giremedim. benim adama bişiler oluyo kendini kampa aldı bebk için. artık saldırılara oyunlara ihtiyacım kalmadı çok şükürrr:)
ydbuge gelll haydar ablan burda...
napıyon nasılsın:))))))))))) hoşgeldinn
yav doktor yaptğı şeyi nasıl cok zararlı yada zararlı diyebilir ki şekerim
baldan tatlı bayanlarrrr cicekten güzel bayanlarrrrrrr hepinize kocammmmmmmmmannnnnnnnnnnn saygı ve sevgiler sunarak muhabbetinizden ayrılmak istiyrummm bana müsade kenndinize iyi davranın bebişinize nohutunuza dikkat edinnnşarkı söyleyerek gidiyrmmmmmmmmmmmmmm azcıkta oynayam
doğru bi şey yapmış tebrik ederzzz eşini
...............................:119: takıldı yaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyyyyy dün kocişle ciddi bir konuşma yaptık bebek için .... o yüzden giremedim. benim adama bişiler oluyo kendini kampa aldı bebk için. artık saldırılara oyunlara ihtiyacım kalmadı çok şükürrr:)
hoşbuldum nohutcuğun annişi:) çokkk iyiyim valla bugün . haydar ablamdan engin bilgilerinden faydalancam inşallah. bu ay sıkı çalışmaya başlıyoruz ::)
ayy geçmişi okuyayım dedim bitiremedim yafff bigünde anca okurum ben onları:)
sen dogru konusmuyon ondan sen takiliyosundur:44: belkimm:26:
:76: :82:
hadi bea ordansanki sen çok güzel konuşuyon... dilbilimci profosör seniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?