Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

o el ile kontrolde nasıl anlıyorlar bilmeyi cok isterdimm

vallahi bende cok merak ediyorum ,,soyle zurna seklinde tahdadan onu dayiyo gobuse dinliyo sonra hmmm hersey yolunda diyoo sonra elleriyle eliyo eliyo sonra hmmm tam 2 kilo diyooo boyle iste ultrasyonada toplasan 9 ay boyunca 3-veya 4 defa giriyosunn

yav doktor yaptğı şeyi nasıl cok zararlı yada zararlı diyebilir ki şekerim

yani ozman her ay girmemek lazım ultrosana vardır bir bildikleri sonucta doktorlar burda yapabilrsem kendimi tutabilrsem bende az gircem ultrosana tabi önce hamiş olmaklazım

baldan tatlı bayanlarrrr cicekten güzel bayanlarrrrrrr hepinize kocammmmmmmmmannnnnnnnnnnn saygı ve sevgiler sunarak muhabbetinizden ayrılmak istiyrummm bana müsade kenndinize iyi davranın bebişinize nohutunuza dikkat edinnn şarkı söyleyerek gidiyrmmmmmmmmmmmmmm azcıkta oynayam

canim senin o doktor aschloch muss kikiki var tabi zarari radyasyon acisindan iyi degil cok girmek

ydbuge gelll haydar ablan burda...
napıyon nasılsın:))))))))))) hoşgeldinn

hoşbuldum nohutcuğun annişi:) çokkk iyiyim valla bugün . haydar ablamdan engin bilgilerinden faydalancam inşallah. bu ay sıkı çalışmaya başlıyoruz ::)

ayy geçmişi okuyayım dedim bitiremedim yafff bigünde anca okurum ben onları:)

yav doktor yaptğı şeyi nasıl cok zararlı yada zararlı diyebilir ki şekerim

haklisin canim.ama almanyanin dokt.iyidir herhalde.cok zarari olsa yapmazlardi.:44::44:benim ilac cok agirdi.o yuzden mecbur bakiyorlardi.ben 10 11 kere girdim ultrasona.

gülü gülüüüüü

...............................:119: takıldı yaaaaaaaaaaaaaaa

sen dogru konusmuyon ondan sen takiliyosundur:44: belkimm:26:

gozun aydin canimmmm ,,,artik carpismaktan sesi bes olursun insallah boylesonrada bebis gelir

oooohhhhhh okudum çok iyi olmuşşşşş başalrın sabaha kadar neydi kıs kikiiin pembiştilkiiiinin deyimiii heee
sabaha kadar mococoooo
haydar ablan çok iyidir bu konuda :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…