canim senin o doktor aschloch muss kikikivar tabi zarari radyasyon acisindan iyi degil cok girmek
oooohhhhhh okudum çok iyi olmuşşşşş başalrın sabaha kadar neydi kıs kikiiin pembiştilkiiiinin deyimiii heee
sabaha kadar mococoooo
haydar ablan çok iyidir bu konuda :)))))))
gozun aydin canimmmm ,,,artik carpismaktansesi bes olursun insallah boyle sonrada bebis gelir
haydar ablamdan taktikleri alcam zaten başlıcam çarpışmaya:) sendende bir iki kıvılcım taktiği:):)
yarın ovulasyon testi almakla başlıorum olaya. adetimde bitio yarın. adamı fındık ceviz ne buldusam beslicemm sonra gün aşırı tepesindeyim
kiz benim doktorum pislikmi lannnnnnnnbak okuyun
GEBELİKTE (HAMİLELİKTE) ULTRASON BEBEĞE ZARARLI MIDIR?
amin amin inşallah:) sen test yapmışsın geçmişe bakmaya çalışıomda ama daha erken değilmi 10 u değilmiydi senin. boşuna moralini bozuosun
haydar ablamdan taktikleri alcam zaten başlıcam çarpışmaya:) sendende bir iki kıvılcım taktiği:):)
yarın ovulasyon testi almakla başlıorum olaya. adetimde bitio yarın. adamı fındık ceviz ne buldusam beslicemm sonra gün aşırı tepesindeyim
adet biter bitmez başlaaaa.....hemen yarın çarpışmaya..... keçiboynuz erkeklerde işe yarı yomuş bide ilişkiden 2 saat önce set bir kahve içir herife... ya ben yaptım mı yapmadımm ama... olmasaydım bu ayyyy yapacaktım.... ovulasyon kullanmak güzel bişey çok keyifliiiiii....
canim yazdiklarina guldum yaaaaaaabende findik ceviz aldim yediriyorum.cevizi onune koydum basladi gulmeye.bende niye guluyorsun dedim,
ay bide önümüzdeki hafta izmirden yatılı misafirim gelcek. yumurtlama günüme denk gelmesin valla misafir var demem yan odada iş görürüm haaaaa:) zaten adama bişiler olmuşken peşini bırakmamam lasım.
ilişkiden önce türk kahvesi severis zaten banada ii gelio sankim:) şimdi dahada zevkle yaparım kahvelerii:)
arkdaşlarrrrrrrr imdattt bana bişey söyleyin bağırın
az önce vc ye gittim ve miniminacık beyaz bi akıntı gelmişş
dün hayalimin ağrısını paylaştım
bugun sweetin akıntısını ne oluyr bana ya
burdakileri okudukca vucud aynısını yapıyor sanki :2:
ya kıslar ben bu hafta bi kadın doğuma gidicem. rahim ağzında yara vardı ilaç kullanmıştım bi baktırayım gebeliğe etkisi olurmu die korkmaya başladım. gerçi o zaman sorduğumda olmaz dedi dr ama... bide folik asit e başlamak gerekiomuş diolar.
ve en önemli sorum : şuan antidepresan kullanıyorum ama bırakma dönemine geçices. dr a sormuştum hamilelik olursa diye hamile olduğunu öğrenirsen kes bişiolmaz dedi ama. bide hamiş kalırsam ilacı bırakma döneminde denk gelcek. kafam buna takıldı şimdide ya...........pöffffffff
ne misafiri kıssss... haydaaaa..... neysen aldırma bari kaçırma adamı madem tam ikna olmuşş....
bencede pek keyifle yaparsın........ :))))ohhhh yarasınnn
sen içme ama :26: o kısmı bilmiyommm
ya kıslar ben bu hafta bi kadın doğuma gidicem. rahim ağzında yara vardı ilaç kullanmıştım bi baktırayım gebeliğe etkisi olurmu die korkmaya başladım. gerçi o zaman sorduğumda olmaz dedi dr ama... bide folik asit e başlamak gerekiomuş diolar.
ve en önemli sorum : şuan antidepresan kullanıyorum ama bırakma dönemine geçices. dr a sormuştum hamilelik olursa diye hamile olduğunu öğrenirsen kes bişiolmaz dedi ama. bide hamiş kalırsam ilacı bırakma döneminde denk gelcek. kafam buna takıldı şimdide ya...........pöffffffff
akıntının devam etmesi iyi bişeyyyy...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?