kuzenim gelcek aman onlar 2 gün kalır en fazla. haftaya gelcekler 15inde nişan var akrabanın. bana 14 ve 19 günleri arası lasımmmmmmmmmmmmmmmmmm yımırtlıcammm yahuuu:)
kahveyi bende içsem olmamı yafff bende ii etkiler yapıodu
arkdaşlarrrrrrrr imdattt bana bişey söyleyin bağırın
az önce vc ye gittim ve miniminacık beyaz bi akıntı gelmişş
dün hayalimin ağrısını paylaştım
bugun sweetin akıntısını ne oluyr bana ya
burdakileri okudukca vucud aynısını yapıyor sanki :2:
yaa iç istersen... ama ben cahve delisiyim pazardan beri azıma tek damla almadım düşük yapıyomuş bide gebelik planlıyanlar azaltmalı diye okudum... gerçi ben içtim ...
amannnnn kasmayaaaaa iç gitsin anasını satımmmm vallla rahat ol güzelce bi kahve iç eşinleeeee... ohhhhen iyisiiii relax
bende 1 sene tedavi görmüştüm yeşil receteli artı bi ilac daha kullanmıştm doktorum başka yere gidince başka doktora gitmemiş zaten ilacları bırakma dönemine girmiştim bende bi anda bıraktım..
şimdi cok az şeyler kaldı o dönemden ama bi anda bırakmış olmam sıkıntı yaratmadı bende hamile kalırsan o dönemde psikoloğa giderek yardım almayı deneyebilirsin bence onlar ilac kullanmıyorya ondan dedim
ay allah iyiligini versin sizinn kiz ne olucak minacik beyaz akindidan benim her ay adete yakin oluyo ondan,,bu ay biraz fazla okadar
ayyyYDBUGE de her akintiya hamisligi yapistiriveriyooo cok tatlisiniz yaww
sen boyle dusunuyorsan canim biraz dinlenmeye gec 3-4 gun topige girme bak bakalim kayboluyormu sayet olursa banada haber ver bende kucuk tatil yapayimm,,suanda bataniyeyi belime sarip sarmaladim ince belim koptu resmen adet oluyorum gibi ,,,,wc ye gittimsari akinti aaaaaa kikikikikii
ben pek anlatamadım galiba burdaki kızlar yaşaıdıkları belirtileri okuyunca bendede aynıları oluyr haydarrrrrrrrr ablaaa yardım etsene yavvv
kiz ben sabahlari bi koca fincan icmessem olurum yafff
yaa iç istersen... ama ben cahve delisiyim pazardan beri azıma tek damla almadım düşük yapıyomuş bide gebelik planlıyanlar azaltmalı diye okudum... gerçi ben içtim ...
amannnnn kasmayaaaaa iç gitsin anasını satımmmm vallla rahat ol güzelce bi kahve iç eşinleeeee... ohhhhen iyisiiii relax
sormaya hayattan keyif almıyommm yaaaaaaaaaaaaaaaaa((((((((((((((( kahve kokusuna bayılırımmm....
yafff o öyle bu böyle bisürü şey diolar benim kuzenim hamileyken çok canı kahve istiodu kendi içiodu bizimde telveleri içiodu parmakla yiyodu resmen :) şimdi bi oğlu var maşallahhh hem sağlıklı hemde zehir gibiii çok zeki bişi
ilk aylar düşük riski olduğu aylar zaten bide benim yengemde hamile doktor ona maydonoz yasak etmiş 3 ayy düşük yapıyomuşşşş....
aman ne bilim ydbuge açık dikkat ediyim ne olur ne olmaz.... aklımda kalmasında
ben pek anlatamadım galiba burdaki kızlar yaşaıdıkları belirtileri okuyunca bendede aynıları oluyr haydarrrrrrrrr ablaaa yardım etsene yavvv
ya ben bunu okumuştum. ama dizdirsek posizyonu hangi resim çözemedim. benim bildiğim halk arasında doggy denen 3. resimdeki nin dirsekleri dayamış hali . dizdirsek en kolay hamile kalınanmış diye çok duydum eeeee şimdi hangisi buuuu:)
3. resim çok saçma zaten... ilk yardım bilgisi gibi hastayı nasıl taşırsınız
dizdirsek 3 numarali pozisyon istee ,,biraz resim tuaf cizilmis ,,perim mekik cekicek koca sirtdayken,, sandiydi
3. resim çok saçma zaten... ilk yardım bilgisi gibi hastayı nasıl taşırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?