Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

yaa iç istersen... ama ben cahve delisiyim pazardan beri azıma tek damla almadım düşük yapıyomuş bide gebelik planlıyanlar azaltmalı diye okudum... gerçi ben içtim ...
amannnnn kasmayaaaaa iç gitsin anasını satımmmm vallla rahat ol güzelce bi kahve iç eşinleeeee... ohhhhen iyisiiii relax

ay allah iyiligini versin sizinn kiz ne olucak minacik beyaz akindidan benim her ay adete yakin oluyo ondan,,bu ay biraz fazla okadar

ayyy YDBUGE de her akintiya hamisligi yapistiriveriyooo cok tatlisiniz yaww

sen boyle dusunuyorsan canim biraz dinlenmeye gec 3-4 gun topige girme bak bakalim kayboluyormu sayet olursa banada haber ver bende kucuk tatil yapayimm,,suanda bataniyeyi belime sarip sarmaladim ince belim koptu resmen adet oluyorum gibi ,,,,wc ye gittim sari akinti aaaaaa kikikikikii

kiz ben sabahlari bi koca fincan icmessem olurum yafff

bi anda bırakmak biraz sıkıntı yaratabilio ama dr um seni pek etkiliceğini sanmıyorum dedi eğer hamilelik sebebiyle bırakırsan:) yinede ben kadın doğum ve psktrıma giderim aynı anda çalışmada yaparım bu ay . allahtan herşeyin hayırlısı inşallah sorun olmaz

şişeye sıcak su koyy beline koy öyle sarmala battaniyye rahatlatabilir..haklı olabilirsn ben biraz girmemeye calışayım ozaman kendinize iyi bakınnnnn

ben pek anlatamadım galiba burdaki kızlar yaşaıdıkları belirtileri okuyunca bendede aynıları oluyr haydarrrrrrrrr ablaaa yardım etsene yavvv

kız rümüşşş ben haydar ablan dilimmmmmm kiki haydar ablaaa
benim bennnn kıvılcım perim
yaaa bende öleydim habire kendini dinliyosun çünkü çok istediğin birşey buuuu.. anladın mı boşver takmamaya çalışşş ohhhhh be şimdide güzin abla oldumm

yafff o öyle bu böyle bisürü şey diolar benim kuzenim hamileyken çok canı kahve istiodu kendi içiodu bizimde telveleri içiodu parmakla yiyodu resmen :) şimdi bi oğlu var maşallahhh hem sağlıklı hemde zehir gibiii çok zeki bişi

sormaya hayattan keyif almıyommm yaaaaaaaaaaaaaaaaa ((((((((((((((( kahve kokusuna bayılırımmm....

bendeee türk kahvesi bol telveli orta şöyle ohhhhhmisssssssss...ben çok içiodumdie günde 1 fincana düşürdüm akşamları yemekten sonra karşılıklı içeris bitane. içmessem başım tutuyo yaff

ay bende bide cinsel isteği arttırıyo ya bu meret ne alakaysa

ilk aylar düşük riski olduğu aylar zaten bide benim yengemde hamile doktor ona maydonoz yasak etmiş 3 ayy düşük yapıyomuşşşş....
aman ne bilim ydbuge açık dikkat ediyim ne olur ne olmaz.... aklımda kalmasında

haklısın canım sen dikkat et yinede. bende maydonozu duymuştum. hatta nettede okumuştum düşük yapıomuş

ben pek anlatamadım galiba burdaki kızlar yaşaıdıkları belirtileri okuyunca bendede aynıları oluyr haydarrrrrrrrr ablaaa yardım etsene yavvv

kiz haydar abla kadar basina tas dussun dicem amaa kiyamiyorum sana kiki
kiz yok gitme be saka ettim ozlerik senii

yaw her akintiya ne kafa yoruyorsunuz ,bi ovu doneminde o sulu uzayani yakala gerisini sallayin gitsin yawww,,ben pek takilmiyorum sahsen akintiya kizima hamile kaldigim seneler o yaslarda yani,akintim neredeyse hic yoktu simdi ozmana gore baya fazlalastii ay bitene kadar bi beyaz bi sari bi suluu amaann onumu takcam simdi ayikla pirincin tasini pehh ,,,zaten bi yerde yaziyodu okudum adetten sonra once ara ara kuru olurmus ,,sonraa sulu uzayandan ovulasyon basladi demekmis ve daha sonra tulum peniri gibi kesik kesik parca halinde gelirmis ozaman ovu bitti yok demekmis pehh :120::120:

Son düzenleme:
haydar ablacımmm:) kikicimmm:) senin geçen gün deiğin pozisyonlar kaçıncı sayfadaydı:)) bilgilendirin beni yahu ilk ciddi denememolcam heyecanlıyım yaniii:)

[h=2]Hamile kalmak için en uygun pozisyonlar[/h]

Uzmanlar, spermin vajina içinde en uzun süre kaldığı pozisyonların hamile kalmak için en uygun pozisyonlar olduğunu belirtiyor. Ayrıca kadınların da cinsel ilişki sonrası alacakları önlemlerle gebe kalma olasılığını artırabilirler…
Misyoner pozisyonunda (erkeğin üstte olduğu) ilişki sırasında ve sonrasında 1 saat süre ile belinizin altına yastık koyarak rahim ağzınızın spermleri daha kolay ve daha uzun süre ile tutmasını sağlarsınız. Fakat yastığın aşırı kalın olmaması gerekmektedir.
Diz dirsek pozisyonundaki beraberlik hamile kalmak için en uygun şekildir. Bu şekildeki bir beraberlikten sonra da sırt üstü yatarken belinizin altına 1 saat süre ile uygun kalınlıkta bir yastık koyun.
Ayakta, oturarak veya kadının üstte olduğu pozisyonlar spermin vajina dışına akışını hızlandırdığı için gebe kalmak için uygun şekiller değildirler.
En alışılmış pozisyon; erkeğin üstte, kadınla yüz yüze olduğu pozisyondur. Kadınların çoğu bu pozisyonu yeğler. Bir çift, birleşmeye bu pozisyonla başlayabilir; erkeğin orgazmını geciktirmek amacıyla, birleşme sırasında pozisyon değiştirebilir ve daha sonra birlikte orgazm için en uygun pozisyon olan misyoner pozisyona dönülerek birleşmeye son verilebilir.
Gebe kalmak için en uygun pozisyonlar

Misyoner pozisyonu, öteki pozisyonların çoğundan daha elverişlidir. Birleşme daha az derin, uzun süreli ve duygusal ya da derin, kısa süreli ve sert olabilir.

Kadın, dizleriyle erkeğin omuzlarına dayanır. Bu, kilolu kadınlarda tam birleşmeye ve spermlerin rahim ağzının yakınında birikmesine yardım eder.
Diz çökmüş olarak yapılan arka yolla birleşme, eğer rahim retrovers (arkaya dönük) ise spermlerin rahim kanalına ulaşmasını sağlar.
Bebek sahibi olmak isteyen çiftlerin, yukarıdaki önerilere ek olarak Hamile kalmak için bunları yapın başlıklı yazımıza da göz atmalarını tavsiye ederiz.[h=3][/h]

Son düzenleme:
ya ben bunu okumuştum. ama dizdirsek posizyonu hangi resim çözemedim. benim bildiğim halk arasında doggy denen 3. resimdeki nin dirsekleri dayamış hali . dizdirsek en kolay hamile kalınanmış diye çok duydum eeeee şimdi hangisi buuuu:)

3. resim çok saçma zaten... ilk yardım bilgisi gibi hastayı nasıl taşırsınız

Son düzenleme:

dizdirsek 3 numarali pozisyon istee ,,biraz resim tuaf cizilmis ,,perim mekik cekicek koca sirtdayken,, sandiydi

3. resim çok saçma zaten... ilk yardım bilgisi gibi hastayı nasıl taşırsınız

bencede adamın bütün yükünü benmi taşıcam canım. 1 ve 2 mantıklı. bide köpek pozisyonu denildiğinden adını hiç sevmediğim pozisyonda direk fışkıranlar yolunu buluomuş:) kuzen öle dediydi:)

ben yarın ovulasyonumuda alimda kafam karıştı zaten bisürü şey okudum. inşallah beceririm doğru zamanı bulmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…