Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

becerirsin en az 7 adet alll ovulasyonu... 5 li yada tek satılıyo.... bide dijital var sen hangisini alıcan

ben çiziyimmm....
kıs kiki 2 iyi bak cidden rahimi aşaga vermiş oluyosunnn
bide herif hemen geri çekilmesin... ydbugee ok....

bencede 2 ama orda bel baya yuksekte olucak biraz oda zor yaww

neysem kiz perii sen normal dogummu yapacan sezaryanmi anam ???????

bencede 2 ama orda bel baya yuksekte olucak biraz oda zor yaww

neysem kiz perii sen normal dogummu yapacan sezaryanmi anam ???????
allta yastık koyyyyyyulursaa
normal istiyom ama şimdi dile kolay tabi karnım gerildikçe bakalım yaklaştıkça ne olacak bilmiyom... benim ağrı eşiğim yüksektirrr....

Son düzenleme:

ama oyle domalma pozisyonu (kopek pozisyonu)) 3 numara iste yumurtaliklar asagiya sarkiyoo ve spermlerin en hizli ulasabilecegi pozisyon ama

normal istiyom ama şimdi dile kolay tabi karnım gerildikçe bakalım yaklaştıkça ne olacak bilmiyom... benim ağrı eşiğim yüksektirrr....

bende hep normal istemişimdir ama şu sezaryanın yasaklanması beni ürküttü yaf. birden sezeyan olasım geldi korktumm:)

burda ben 280 danimarka kronuna aliyorum,,bu tl olarak 90 tl gibi bisey ama tabi digital olmayani biraz daha uygun

valla daha önce kullanmadığım için hiçbi fikrim yok. yarın gidip bakcam eczanede neler var. bi öneriniz varsa onu alayım bari

beşli ve tek tek satılandan aldım.... ikisinide kullandım...
tekli olanı begendim forunate miydi neydi.... ama en az 7 tane al 5li yetmedi bana... pekte anlamadım zaten predictorr dü adı onunda
zaten adetten hemen sonra bi kaç gün içinde başlıyosun... çift çizgiyi yakalasan bile devam ediyon yapmaya....

maddi durum iyiyse canimm,,,CLEARBLUE digital icinde 7 tane var ,,en iyi marka ,,tr dede var eczanelerde

yazdım bi köşeye eczaneye sorim varmı ondan.. burda bisürü eczane var zaten dolaşırım hepsini buldumun en iyisini alırım artık. ben yumurtlama günlerimi çok net anlıyorum zaten bide bende normalinden fazla yumurtlama durumu var hatta az yumurtlayım diye dr ilaç vermişti çok ağrı yapıodu

bencede 5 az gelir yaff. bende baktım netten 7li vardı öle bişi alırım bikaç tanede tekli depolarım :) hamile kaldını bile anlıomuşsn bu testlerle çift çıkıomuş adette hamileysen

canim bence normal dogum ,,neden dersen o ani yasiyorsun annelik duygusunu aliyorsun birrrr

dogumdan sonra icindeki butun biriken pislik gun gun bosaliyo wc de tam anlamiyla temizleniyorsun ikiiii

ve aldigin kilolari vermek ozelikle gobek kilolari daha hizli gidiyoo uccc

ve dogumdan en az 2 gun sonra hemen kendini toparliyabiliyorsun dortttt

benim kizima dogumum cok zordu 12 saat cektim ama olsun o gun sikayetciydim ama sonrasinda dogru karar mis dedimm,,,tabi herkezin dogumu zor olucak diye bisey yok benim eltim en fazla 2-3 satte firtlatiyoo

Son düzenleme:

ilk zor oluyomuş zaten... bende öle düşünüyorum herhangi bi sağlık problemi olmadığı sürece bide burda değilde ankarada dogumu düşündük eşimle tabi bunları çok hızlı hızlı kararsız kararsız konuşuyoruz daha yeni yaaa.. susu yoz hemen daha hiç bişey belli değil ya nazar değer gibi kapatıyoz konuyu... ama heycanlı o

dijital pahalı burda 300- 400 e kadar çıkıyo vallaa

ooohaaaa cussss miletimi soyuyolar orda pisslerr

canim bana adet uzunlugunu yazarmisin ???? ben doktoruma bikeresinde cok pahalilar diye sikayetlendim cunki o bana onermisti ,,bana dediki sadece bi ay kullan ve hangi iki gun koyu onu not et demistii ,,zaten daha sonraki aylar o gunlerde olur dedi almana gerek kalmaz dedi,,,tabi her ihtimale karsi 2 gun erken 2 gunde gec calisirsin eger rahat edemiyorsan dedi ozaman garantili olur dedi ,,,,sende oyle yap istersenn,,,,,ben birakamadim daha sonra cunki bende aliskanlik yaptii kikiki

ay alemsinnn:) inşallah bizde kolay yaparısda 2 3 saatte fırtlatırıs:)

normal doğum sağlık açısından çok daha iyiymiş herkes öyle dio. ben ne sancılar çektim onada dayanırım diorum ama hiç dourmadım tabi bilemiyorum:) sezeryan bi ameliyat ya zaten bide ömür billah kalıon o göbekle zor gidio. zaten kilo almaya çok müsaitim o bölgelerden . ay bende hamişoldum ya doumu seçmesi kaldııı:):) bugün hep hastane dr sezeryan vs fiyatları araştırdım durdum :)

burası çok sıkıntılı kiki ya doktor bulamadık daha eşim araştırıyo... bakalım 2 tane var bulduk eh işte onlarda .... ikisinide denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…