kikiki ayyy periimmm
yaww kadinin dizini birazcik daha bukmeyi unutmuslarr
bencede adamın bütün yükünü benmi taşıcam canım. 1 ve 2 mantıklı. bide köpek pozisyonu denildiğinden adını hiç sevmediğim pozisyonda direk fışkıranlar yolunu buluomuş:) kuzen öle dediydi:)
ben yarın ovulasyonumuda alimda kafam karıştı zaten bisürü şey okudum. inşallah beceririm doğru zamanı bulmayı.
ben çiziyimmm....
kıs kiki 2 iyi bak cidden rahimi aşaga vermiş oluyosunnn
bide herif hemen geri çekilmesin... ydbugee ok....
ben çiziyimmm....
kıs kiki 2 iyi bak cidden rahimi aşaga vermiş oluyosunnn
bide herif hemen geri çekilmesin... ydbugee ok....
allta yastık koyyyyyyulursaabencede 2 ama orda bel baya yuksekte olucak biraz oda zor yaww
neysem kiz perii sen normal dogummu yapacan sezaryanmi anam ???????
becerirsin en az 7 adet alll ovulasyonu... 5 li yada tek satılıyo.... bide dijital var sen hangisini alıcan
bencede adamın bütün yükünü benmi taşıcam canım. 1 ve 2 mantıklı. bide köpek pozisyonu denildiğinden adını hiç sevmediğim pozisyonda direk fışkıranlar yolunu buluomuş:) kuzen öle dediydi:)
ben yarın ovulasyonumuda alimda kafam karıştı zaten bisürü şey okudum. inşallah beceririm doğru zamanı bulmayı.
allta yastık koyyyyyyulursaa
normal istiyom ama şimdi dile kolay tabi karnım gerildikçe bakalım yaklaştıkça ne olacak bilmiyom... benim ağrı eşiğim yüksektirrr....
valla daha önce kullanmadığım için hiçbi fikrim yok. yarın gidip bakcam eczanede neler var. bi öneriniz varsa onu alayım bari
ama oyle domalma pozisyonu (kopek pozisyonu)) 3 numara iste yumurtaliklar asagiya sarkiyoo ve spermlerin en hizli ulasabilecegi pozisyon ama
valla daha önce kullanmadığım için hiçbi fikrim yok. yarın gidip bakcam eczanede neler var. bi öneriniz varsa onu alayım bari
maddi durum iyiyse canimm,,,CLEARBLUE digital icinde 7 tane var ,,en iyi marka ,,tr dede var eczanelerde
burda ben 280 danimarka kronuna aliyorum,,bu tl olarak 90 tl gibi bisey ama tabi digital olmayani biraz daha uygun
beşli ve tek tek satılandan aldım.... ikisinide kullandım...
tekli olanı begendim forunate miydi neydi.... ama en az 7 tane al 5li yetmedi bana... pekte anlamadım zaten predictorr dü adı onunda
zaten adetten hemen sonra bi kaç gün içinde başlıyosun... çift çizgiyi yakalasan bile devam ediyon yapmaya....
allta yastık koyyyyyyulursaa
normal istiyom ama şimdi dile kolay tabi karnım gerildikçe bakalım yaklaştıkça ne olacak bilmiyom... benim ağrı eşiğim yüksektirrr....
canim bence normal dogum ,,neden dersen o ani yasiyorsun annelik duygusunu aliyorsun birrrr
dogumdan sonra icindeki butun biriken pislik gun gun bosaliyo wc de tam anlamiyla temizleniyorsun ikiiii
ve aldigin kilolari vermek ozelikle gobek kilolari daha hizli gidiyoo uccc
ve dogumdan en az 2 gun sonra hemen kendini toparliyabiliyorsun dortttt
benim kizima dogumum cok zordu 12 saat cektim ama olsun o gun sikayetciydim ama sonrasinda dogru karar mis dedimm,,,tabi herkezin dogumu zor olucak diye bisey yok benim eltim en fazla 2-3 satte firtlatiyoo
dijital pahalı burda 300- 400 e kadar çıkıyo vallaa
yazdım bi köşeye eczaneye sorim varmı ondan.. burda bisürü eczane var zaten dolaşırım hepsini buldumun en iyisini alırım artık. ben yumurtlama günlerimi çok net anlıyorum zaten bide bende normalinden fazla yumurtlama durumu var hatta az yumurtlayım diye dr ilaç vermişti çok ağrı yapıodu
canim bence normal dogum ,,neden dersen o ani yasiyorsun annelik duygusunu aliyorsun birrrr
dogumdan sonra icindeki butun biriken pislik gun gun bosaliyo wc de tam anlamiyla temizleniyorsun ikiiii
ve aldigin kilolari vermek ozelikle gobek kilolari daha hizli gidiyoo uccc
ve dogumdan en az 2 gun sonra hemen kendini toparliyabiliyorsun dortttt
benim kizima dogumum cok zordu 12 saat cektim ama olsun o gun sikayetciydim ama sonrasinda dogru karar mis dedimm,,,tabi herkezin dogumu zor olucak diye bisey yok benim eltim en fazla 2-3 satte firtlatiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?