Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

32 gün canım benim

allahim o nohutcugumu nazarlardan koruyacaktir insallah hic birseycik olmayacak sen icini ferah tut yeter ,,

kiz gelirim haaa ne pinpiriksin be simdi psikolojik bebegide rahatsiz etcen haa dovcem senii at su kotu dusunceleri hergun cok rahat olmaya calis kafa olarak yanii ,,agir magir iste yapma oldururum hee

valla kiki evimi resmen b... götürüyo derlerya pazardan beri hiç bişey yapmıyom eşim kızıyo cumartesi kadın tutalım dedi benim evde ha maşşalahhh..... 2 gün temizliyemesinnn... burda evler büyük biraz...

aman boşver tut bi kadın yaff..yorma sen kendini vede nohutcuğu:) bizim burdada evler küçük yaf izmirde alışmışımkocaman eve daral gelio. bi çalışmaya başlasamda şu evi değiştirsek çok mutlu olcam. büyük bir mutfak ve balkon istiom artıkınnn

valla benim evi görsen at koştur haaa mutfak banyooo ooooo
ya yarın acık yaparım az az öle abartısız bide kadın gelir....

evettt hemde 2 tane bitane muhabbet kuşum var yeşil adı boncuk bitanede cennet papağanım var mavi adı şanslı:) ellerinden öperler teyzesiiii:))

benimde yeşil muhabet kuşum var adı mamoş memati varya kurtlar vadisindeki eşim takktı pis ama olsun ben mamoş diyom.... benim ki konuşuyo teyzesiii yerim ben onlarıı

Son düzenleme:
valla benim evi görsen at koştur haaa mutfak banyooo ooooo
ya yarın acık yaparım az az öle abartısız bide kadın gelir....

aman bırak kadına yapsın hepsini yaff. sen yorulma daha. bende bi at koştur büyüklüğünde eve geçmek istiom artıkın yaff. ama malum ist da evler pahalı uçmuş fiyatlar. çalışmam lasım onun için biyandan iş bakıom bi yandan bebiş yapmaya çalışıom. bende ne yaptımı bilmiom :) hayırlısı bakalım

istanbulda benim oturduğum gibi bi ev tutsan oooo mahvolursun... ama büyük ev rahat oluyo yaa.... burda ev kiraları ucuz yakıt pahalı o kadar ama istanbul kadar değillll....

benimde yeşil muhabet kuşum var adı mamoş memati varya kurtlar vadisindeki eşim takktı pis ama olsun ben mamoş diyom.... benim ki konuşuyo teyzesiii yerim ben onlarıı

benim muhabbette konuşcaktı ama iki tane kuşolunca olmuo. tam alıştırıodum ama papağanı diğer odaya koydum tek kaldı. benimde içim sızladı üvey anne gibi evlat ayırdım sanki o yalnız başına bu benle. dayanamadım amann konuşmassa ele gelmesse gelmesin dedim yan yana koydumkafeslerini. çokmutlular beraber bide salınca oturup onları izliom komik bunlar yaff:)

bende ilerde papağan alıcam.. vala eşim bizim mamoşa eş diyoda bem istemiyomm.. ne gatarım dimi ama biraz daha dursun sonraa...
mamoş ben nasıl konuşuyorum hayret bişey yaa diyo çok komik görsen.... piştttt bakbiiii napıyonnnn diyoooo....büşür şey aşkım vs....

istanbulda benim oturduğum gibi bi ev tutsan oooo mahvolursun... ama büyük ev rahat oluyo yaa.... burda ev kiraları ucuz yakıt pahalı o kadar ama istanbul kadar değillll....

ya burda uçuk rakamlar . benim istediğim gibi bi ev oda lüks değil yani öle eli yüzü düzgün bişi 290 000 den başlıo.üstüne borçlanmamıs lasım. ee adam tek başına nasıl yapsın canım. iş bulsam iyiydide çıkmadı hala bi kısmet bankacılık zor zaten tekrar istemiom amannn hayırlısı

kadin tut gitsin valla bosver kendini yorma ,,ben tr de yasadigim donem 4 sene valla ev dublex ti kocaman ufff bas edemiyordum bide calisiyordum eve gundelikci almistim valla ,,temizlik yemek yapiyodu ,,heleki bu hamislik durumdaa tatildeydin tozlandi her yer haliylen bi seferlige masus cagir bence ,,

tamam canım bende buarada oğullarımı izliorum:) muhabbetim papağanımın hareketlerini öğrenmiş taklit edio deli benim bu oğullarım yaaa canlarım benim gidip sıkıp sıkıştırcam şimdi:)

yaw askim sayfayi bi turlu bulamadim ,,topigi okadar karalamisizki amannnn,,,,,,31 gun adet olanlar 13 gunu baslamasi gerekiyo teste diye hatirliyorumm,,cunki 31 olan kadinlar 16 ci gunu felan yumurtluyolar biraz daha gec oluyo yanii,,kiz aldigin test lerin ustundede liste olmali zaten benimkinde var ben 11 ci gunu basliyorum teste 28 gun oldugum icin

eş olunca yabanileşiolar. bende papağanı başkasına veriyim bunu eğiteyim dedim kıyamadım yaff. ay ben yerim onu yaaaaaaaa laflara bak benimkide konuşsa keşke yaaaa. ama artık çok geç 1 yaşında oldu oğlum. papağanda cennet papağanı 5 kelime haznesi var sadece oda konuşmuyo. benimkilerin işi gücü oyun yaramazlık bağrınmak etrafı pisletmek:)

bakarım artıkın. benim 31 gündü normalde bu ay biraz geç gelince şaştı son 3 aylık ortalama 32 gün oldu.ben yedekte alırım başlarım 13. gün kaç gün giderse artık:) 14 ve 19 arası yumurtlucakmışım dio nette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…