ooohaaaacussss miletimi soyuyolar orda pisslerr
canim bana adet uzunlugunu yazarmisin ???? ben doktoruma bikeresinde cok pahalilar diye sikayetlendim cunki o bana onermisti ,,bana dediki sadece bi ay kullan ve hangi iki gun koyu onu not et demistii ,,zaten daha sonraki aylar o gunlerde olur dedi almana gerek kalmaz dedi,,,tabi her ihtimale karsi 2 gun erken 2 gunde gec calisirsin eger rahat edemiyorsan dedi ozaman garantili olur dedi ,,,,sende oyle yap istersenn,,,,,ben birakamadim daha sonra cunki bende aliskanlik yaptiikikiki
ooohaaaacussss miletimi soyuyolar orda pisslerr
CLEARBLUE OVULASYON MONİTÖRÜ + YEDEK ÇUBUK
2 Yıl Garantili. Orjinal ve Adınıza Kayıtlıdır.
499,90 TL
pardon 499 muş :))))hepsiburada.com dA.... valla 200 başlıyo kiki senin blue o yüzden bende tek tek aldımm
ilk zor oluyomuş zaten... bende öle düşünüyorum herhangi bi sağlık problemi olmadığı sürece bide burda değilde ankarada dogumu düşündük eşimle tabi bunları çok hızlı hızlı kararsız kararsız konuşuyoruz daha yeni yaaa.. susu yoz hemen daha hiç bişey belli değil ya nazar değer gibi kapatıyoz konuyu... ama heycanlı o
32 gün canım benim
allahim o nohutcugumu nazarlardankoruyacaktir insallah hic birseycik olmayacak sen icini ferah tut yeter ,,
kiz gelirim haaa ne pinpiriksin be simdi psikolojik bebegide rahatsiz etcen haadovcem senii at su kotu dusunceleri hergun cok rahat olmaya calis kafa olarak yanii ,,agir magir iste yapma oldururum hee
dur ben bi liste yapmistim hangi sayfa hatirlayamadim bulayim geliyorumm
valla kiki evimi resmen b... götürüyo derleryapazardan beri hiç bişey yapmıyom eşim kızıyo cumartesi kadın tutalım dedi benim evde ha maşşalahhh..... 2 gün temizliyemesinnn... burda evler büyük biraz...
tamam canım bende buarada oğullarımı izliorum:) muhabbetim papağanımın hareketlerini öğrenmiş taklit edio deli benim bu oğullarım yaaa canlarım benim gidip sıkıp sıkıştırcam şimdi:)
aman boşver tut bi kadın yaff..yorma sen kendini vede nohutcuğu:) bizim burdada evler küçük yaf izmirde alışmışımkocaman eve daral gelio. bi çalışmaya başlasamda şu evi değiştirsek çok mutlu olcam. büyük bir mutfak ve balkon istiom artıkınnn
kuşun mu var seninnnnnnnnnnnnnnn:)))))))))))))
evettt hemde 2 tane bitane muhabbet kuşum var yeşil adı boncuk bitanede cennet papağanım var mavi adı şanslı:) ellerinden öperler teyzesiiii:))
valla benim evi görsen at koştur haaamutfak banyooo ooooo
ya yarın acık yaparım az az öle abartısız bide kadın gelir....
aman bırak kadına yapsın hepsini yaff. sen yorulma daha. bende bi at koştur büyüklüğünde eve geçmek istiom artıkın yaff. ama malum ist da evler pahalı uçmuş fiyatlar. çalışmam lasım onun için biyandan iş bakıom bi yandan bebiş yapmaya çalışıom. bende ne yaptımı bilmiom :) hayırlısı bakalım
benimde yeşil muhabet kuşum var adı mamoş memati varya kurtlar vadisindeki eşim takktı pisama olsun ben mamoş diyom.... benim ki konuşuyo teyzesiii yerim ben onlarıı
benim muhabbette konuşcaktı ama iki tane kuşolunca olmuo. tam alıştırıodum ama papağanı diğer odaya koydum tek kaldı. benimde içim sızladı üvey anne gibi evlat ayırdım sanki o yalnız başına bu benle. dayanamadım amann konuşmassa ele gelmesse gelmesin dedim yan yana koydumkafeslerini. çokmutlular beraber bide salınca oturup onları izliom komik bunlar yaff:)
istanbulda benim oturduğum gibi bi ev tutsan oooo mahvolursun... ama büyük ev rahat oluyo yaa.... burda ev kiraları ucuz yakıt pahalı o kadar ama istanbul kadar değillll....
valla kiki evimi resmen b... götürüyo derleryapazardan beri hiç bişey yapmıyom eşim kızıyo cumartesi kadın tutalım dedi benim evde ha maşşalahhh..... 2 gün temizliyemesinnn... burda evler büyük biraz...
tamam canım bende buarada oğullarımı izliorum:) muhabbetim papağanımın hareketlerini öğrenmiş taklit edio deli benim bu oğullarım yaaa canlarım benim gidip sıkıp sıkıştırcam şimdi:)
bende ilerde papağan alıcam.. vala eşim bizim mamoşa eş diyoda bem istemiyomm.. ne gatarım dimi ama biraz daha dursun sonraa...
mamoş ben nasıl konuşuyorum hayret bişey yaa diyoçok komik görsen.... piştttt bakbiiii napıyonnnn diyoooo....büşür şey aşkım vs....
kadin tut gitsin valla bosver kendini yorma ,,ben tr de yasadigim donem 4 sene valla ev dublex ti kocaman ufff bas edemiyordum bide calisiyordum eve gundelikci almistim valla ,,temizlik yemek yapiyodu ,,heleki bu hamislik durumdaa tatildeydin tozlandi her yer haliylen bi seferlige masus cagir bence ,,
yaw askim sayfayi bi turlu bulamadim ,,topigi okadar karalamisizki amannnn,,,,,,31 gun adet olanlar 13 gunu baslamasi gerekiyo teste diye hatirliyorumm,,cunki 31 olan kadinlar 16 ci gunu felan yumurtluyolar biraz daha gec oluyo yanii,,kiz aldigin test lerin ustundede liste olmali zaten benimkinde var ben 11 ci gunu basliyorum teste 28 gun oldugum icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?