kadin tut gitsin valla bosver kendini yorma ,,ben tr de yasadigim donem 4 sene valla ev dublex ti kocaman ufff bas edemiyordum bide calisiyordum eve gundelikci almistim valla ,,temizlik yemek yapiyodu ,,heleki bu hamislik durumdaa tatildeydin tozlandi her yer haliylen bi seferlige masus cagir bence ,,
vala 2 kadın tutacak eşim ve ben sıgara kulanıyoz pıs benbıraktım ama biliyon mu çok mutsuzum ama bahane oldu.... eşim balkonda içiyo evi böle komple bi temizliyelim diyoz gerçi geçen ay ben cam pencere girmiştim ama olsun temizlik şart artıkkkkk......
bakarım artıkın. benim 31 gündü normalde bu ay biraz geç gelince şaştı son 3 aylık ortalama 32 gün oldu.ben yedekte alırım başlarım 13. gün kaç gün giderse artık:) 14 ve 19 arası yumurtlucakmışım dio nette.
13 gün başla sen teste erkenden
bencede zaten listede 13 gun yaziyodu baslamak icin 31 gunse dongun eger onu iyi hatirliyorumm,,ymurtlamayi hatirlamiyorum sadece 16-veya 17 gerceklesiyodu galibaa:26:
vala 2 kadın tutacak eşim ve ben sıgara kulanıyoz pıs benbıraktım ama biliyon mu çok mutsuzum ama bahane oldu.... eşim balkonda içiyo evi böle komple bi temizliyelim diyoz gerçi geçen ay ben cam pencere girmiştim ama olsun temizlik şart artıkkkkk......
perimcigimmm benim yazdigim listee ovulasyon testinde yaziyodu ordan kopyaladim netten degildi ,,kafami karistirdin heee,,,y d b u ge 13 gun basla anam bu konu kapanmistir
perimcigimmm benim yazdigim listee ovulasyon testinde yaziyodu ordan kopyaladim netten degildi ,,kafami karistirdin heee,,,y d b u ge 13 gun basla anam bu konu kapanmistir
iyi edersiniz canim..yaww bende sigra iciyorum yaaa,,topige oturdugumda az iciyorum istee ama heleki bi arkadas oldumu sohbet felan gidiyo valla,,,bazen diyorum acaba bu yuzdenmi bebis tutunamiyo diye :18: :18:ama birakamiyorum ya resmen titriyorum beaa:26: esim siparis etti soyle elektronik bisey nikotun cekiyosunn dumani var a,ma kokusu yok birakmak icin onu bekliyorum ins faydasi olurda bende birakirim su menetti yaff
yaw spermleri bile zayiflatiyomusmus oyle diyolarr,,,
neysem haydin bi cigara icelimkikiki
valla inşallah tiksinirsin. benim kuzen içiodu arada. dr günde 4 taneye izin vermişti. ama çok ya oda sakıncalı bence. arkadaşta hamilelikte içmedi dourdu 40ı çıktı günde 1 tane içmeye başlamış.hayatımızı alcak elimizden bu meret
evetttttttt zayıflatıomuş. bende kocayı fındık fıstık yan ürünlerle desteklicemde güçlensinler:) burcunu bile hesapladım :) bu ay olursa koç önümüzdeki ay olursa boğa....böle böle gidio:) boğa olsa iyi aslında ama bir ay daha bekleyemicem.
ayyy yakim bari bi cigara:)
sakıncalı tabiii... hiç bişey olmasa bile ilerde cocukta başlıyomuşşş belli bı yaşa geldiğinde yatkınlığı fazla oluyomuş.... bide çok çirkin ya karnı burnunda sıgara çekmek... offffffffff çok zorlanıyom ama napımmmmmmmmmm.... inşallah bidaha hiç almam gerçi ben çok keyif alan biriyim kahve sigara olayıııı
perim seninki balık burcu olcak kız haziranda hamişoldun. benim kocamın burcundan. uyusdur kendisi biraz ama sevimli oluolar:)
evetttttttt zayıflatıomuş. bende kocayı fındık fıstık yan ürünlerle desteklicemde güçlensinler:) burcunu bile hesapladım :) bu ay olursa koç önümüzdeki ay olursa boğa....böle böle gidio:) boğa olsa iyi aslında ama bir ay daha bekleyemicem.
ayyy yakim bari bi cigara:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?