- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
benim ki balık olacak kikiki inşallahhh Allah nasip ederse:))))))))
bende boga burcuyum ama bende beklemicem gelsin garii kocmu olur okuzmu fark etmez artik biktim ,,gecen sene balik burclu olsun diye mayista calismaya basladim sanki hemen tutcakmis gibi ,,kizimin hayalinden gittim ,,seneyi devirdik gecen mayistada olmadi artik benden gecti burc murc pehhh
evet canim bende hamileyken tiskinemedim birakamadim ,,doktorum bakti ben yapamiyorum bana soz ver dedi gunde 3 u gecme dediydi,,,bende zaten 3 ayliktan sonra biraz tiskindim ve 3 e hatta 1 -2 inmisti cok sukur ,,,busefer tam tiskiniriz insallah :120:
benim herifte balik iste bu yuzden bebis te balik olsun dediydik pehh olmadii
benim herifte balik iste bu yuzden bebis te balik olsun dediydik pehh olmadii
3 müzün koçişide balık mış
kız sen boğaydın dimi... boğaları pek severim bennn... deli oluyolarr
anammmmmmmm 3ümüzünde kocaları balıkmı yaaa . o zaman ben size göre daha yeni evli biri olarak sizden koca konusundada ders almalıyımmmm
iyi baba olurmu bundan çok merak ediom tutturdu ben çocuğu tutamam die:)
ee perim 3ümünde kocalar balık su grubundan gitmişiz. biz hayalimle toprak grubu sen hangi burçsun
kizlar benim bi arkadasim var bana 70 km uzakta oturuyoo o aradi bugun beni tel la ,,,kendisi 6 senedir bebegi olmuyodu ve tam tup bebek islemleri baslicaken 2 gun oncesi test yaptik beraber ve hamis kaldigini ogrendik cok mutlu olmustuu kendiliginden oldu diyee ,,cok sevinmistim ,,simdi 6 bucuk aylik oldu bebis ve onun doktoru yarin icin benim oturdugum sehirdeki hastanede randevu yapmis kontrol icin ..
kocasi calisacagi icin onu bana birakicak ben goturecem hastahaneye ve tercumanlikta yapacam cunki dil bilmiyoo,,,
anlicaginiz hic uykum yok sabah nasil kalkicam beee ,,benim uyku neden hic olmuyo anlamiyorum hicc :26::26:esim sen tam bi guguk kususun diyoo ,,gec yatmama rahmende erkenden ayaktayim yaww:44: da bunun randevusu cok erken biraz
3 müzün koçişide balık mış
kız sen boğaydın dimi... boğaları pek severim bennn... deli oluyolarr
çok iyi olur merak etme benim babamda balık :))))))
benim ki deli oluyo başkasının çocuguna bile 3 gündür suratında aptal bi ifade var gülümseme şaşkın şey ...
bide balık erkegi kalın kafalı benim kisi öle valla kızlar sizinkileri bilemem......
çok iyi olur merak etme benim babamda balık :))))))
benim ki deli oluyo başkasının çocuguna bile 3 gündür suratında aptal bi ifade var gülümseme şaşkın şey ...
bide balık erkegi kalın kafalı benim kisi öle valla kızlar sizinkileri bilemem......
ayy hakkaten öyle yaaa kalın kafa.....bide pek bi duygusal anam ..anasını özler danasına üzülürr..aman kimseyi üzmesinde o üzülsünnn..bi bana cins zaten uyus şeyyy:)
al al al aynı benimki......
evet bogayim 1 mayis dogum gunum deli olurlar evet bazende bi kukrerler banamisin demezler ,,inat o bicim kikikiama iyi biriyim yaff
ay ben senin boğa oldunu tahmin etmiştim:) muhabbetinden aynı kuzenim gibisin sana kuzi diyebilirmiyimmm:)) bende oğlak burcuyum iyi anlaşırım boğayla.
benim kocam ve kaynanammmm balık o yüzden ben bu ay tuttu die hem sevindim bian hemde üzüldüm allahım 3. bi balıkla naparım die:)
yokkkk artıkkk 1 mayısmııııııı:):):):):) kuziii senmisin kıssss yoksam:):):) benim kuzide 1 mayıs 79lu
aynen kalin kafanin onde gideni kikihep ben bilirim dogruyu pehh sonundada lafima doner
ama hic supheniz olmasin kizlar muthis baba oluyolar ,,benimki kizima tapiyo resmenn
ne mi yapardin ?? 3 baligi once unlar sonra tavada bi guzel kizartirdin kikikiki
kızlar burda horoz ötüyo horoz ötünce melek görürmüşş size dua edicem şimdi :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?