Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ay ben senin boğa oldunu tahmin etmiştim:) muhabbetinden aynı kuzenim gibisin sana kuzi diyebilirmiyimmm:)) bende oğlak burcuyum iyi anlaşırım boğayla.

benim kocam ve kaynanammmm balık o yüzden ben bu ay tuttu die hem sevindim bian hemde üzüldüm allahım 3. bi balıkla naparım die:)

benim herifte balik iste bu yuzden bebis te balik olsun dediydik pehh olmadii

anammmmmmmm 3ümüzünde kocaları balıkmı yaaa . o zaman ben size göre daha yeni evli biri olarak sizden koca konusundada ders almalıyımmmm

iyi baba olurmu bundan çok merak ediom tutturdu ben çocuğu tutamam die:)

kizlar benim bi arkadasim var bana 70 km uzakta oturuyoo o aradi bugun beni tel la ,,,kendisi 6 senedir bebegi olmuyodu ve tam tup bebek islemleri baslicaken 2 gun oncesi test yaptik beraber ve hamis kaldigini ogrendik cok mutlu olmustuu kendiliginden oldu diyee ,,cok sevinmistim ,,simdi 6 bucuk aylik oldu bebis ve onun doktoru yarin icin benim oturdugum sehirdeki hastanede randevu yapmis kontrol icin ..

kocasi calisacagi icin onu bana birakicak ben goturecem hastahaneye ve tercumanlikta yapacam cunki dil bilmiyoo,,,

anlicaginiz hic uykum yok sabah nasil kalkicam beee ,,benim uyku neden hic olmuyo anlamiyorum hicc :26::26:esim sen tam bi guguk kususun diyoo ,,gec yatmama rahmende erkenden ayaktayim yaww:44: da bunun randevusu cok erken biraz

Son düzenleme:
anammmmmmmm 3ümüzünde kocaları balıkmı yaaa . o zaman ben size göre daha yeni evli biri olarak sizden koca konusundada ders almalıyımmmm

iyi baba olurmu bundan çok merak ediom tutturdu ben çocuğu tutamam die:)

çok iyi olur merak etme benim babamda balık :))))))
benim ki deli oluyo başkasının çocuguna bile 3 gündür suratında aptal bi ifade var gülümseme şaşkın şey ...
bide balık erkegi kalın kafalı benim kisi öle valla kızlar sizinkileri bilemem......

valla bende gece kuşuyumdur koçişim erkenden yatar... bide gebe kadınım ben beni ne zman uyku bastırcak merak ediyom anam hiç bi belirtim yok

3 müzün koçişide balık mış
kız sen boğaydın dimi... boğaları pek severim bennn... deli oluyolarr

evet bogayim 1 mayis dogum gunum deli olurlar evet bazende bi kukrerler banamisin demezler ,,inat o bicim kikiki ama iyi biriyim yaff

Son düzenleme:

ayy hakkaten öyle yaaa kalın kafa.....bide pek bi duygusal anam ..anasını özler danasına üzülürr..aman kimseyi üzmesinde o üzülsünnn..bi bana cins zaten uyus şeyyy:)

hayalim bendede gece uykusu hiç yok. sabahta çok erken kalkmıom ama gündüz uyuyom yaf .bide çay kahve gece ayaktayım.aslında uykuyuda düzenlememizlasım erken yatmak lasım . anam çok işimiz var beee

aynen kalin kafanin onde gideni kiki hep ben bilirim dogruyu pehh sonundada lafima doner

ama hic supheniz olmasin kizlar muthis baba oluyolar ,,benimki kizima tapiyo resmenn

ne mi yapardin ?? 3 baligi once unlar sonra tavada bi guzel kizartirdin kikikiki

aynen kalin kafanin onde gideni kiki hep ben bilirim dogruyu pehh sonundada lafima doner

ama hic supheniz olmasin kizlar muthis baba oluyolar ,,benimki kizima tapiyo resmenn

ay inşallahhh. ay sizinkilerde böle başlarda bi ana baba sözü dinleyip sizi üzüolarmıydı yada onların lafına göre kendi hayatlarını kısıtlıyomuydu. benimkinin aslında çocuk istesede yapmama sebebinin altından babası çıktı gıcık oldum. anası bana anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi zaten ama bizimki anamda anam der. ne güsel fırsatları bile anası için tepio. anlamıom yani tek umudum çocuk olunca anasına düşkünlüğü azalsında tam olarak evine bana çocuğuna bağlansın gıcık kocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…