Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

off o konuya gelirsem sabaha kadar yazarımmm yalnız benim ki 2 senedir düzeldi.... biz baya büyük sorunlar yaşadık... şidi düşün yine ama o kadar belli etmiyoo... artık

yok benimkinin bi iyi huyu var annasini dinlemeyi hic sevmezzz sohbet bile dogru durust etmez nedensee,,ama kucuk kaynim cok dinlerr ,,,kiz firsati yok kendi tr de yasiyo ,,ki olsa benim canima okurdu valla caddi 3 ay geliyo ne yapacagini sasiyoo karii,,,benim sikayetlerimide gider kaynima yapar kocisime cesater etmez benimki biraz sert gorunumlu oldugundan kimse yanasmaz kikiki derdi olan once bana gelir muahhaha

off o konuya gelirsem sabaha kadar yazarımmm yalnız benim ki 2 senedir düzeldi.... biz baya büyük sorunlar yaşadık... şidi düşün yine ama o kadar belli etmiyoo... artık

valla hemde ne büyük sorunlar daha 3 aylık evliyken boşanıyoduk o kaynanatör yüzünden. hiç helal etmiom hakkımı hiçççççççç....valla anlatmakla bitmez...demekki bunların topu aynı. bizimkide düzeldi biraz ama hala düşkün.düşkün olsunda hayatımıza karışmasına izin vermesin canım.

tek umudum çocuktan sonra değişmesi valla. hayalim çocuktan sonra değişiomu kıs bu alıklarrr:):):)

ay bizimkiler ters desene:) benimde kaynım tınlamaz ama eşim ölür ölürrrr

ne biliyim kiz cocuga cok duskun olduda benimki bende perim gibi 2 senedir rahatladimm,,herkez farkli sekilerde yasiyo iste biseyler ,,zaman ve sabir gerektiriyo sadece ,,

perim senlede akraba cikcaz simdi hee bu kadar ortak yon olurmu yafff

kiz sen bosver o kaynatorleri ibnetorlerii felan kendine yazik hasta edersin kendini salla gitsin ,,sabirli ol gozu bir gun acilir esinin sen sadece esinin gozunde iyi olmaya calis kazanirsin
piss terminatorler kiki

Son düzenleme:

ben eşimi 2 sene önce terk ettim babama gitim 2 ay ve hiç tele çıkmadım onunda gün aşırı nöbetleri vardı... gelemedi sonra anlamıştı...
işte o gündür iyi artıkkk çok değişti.... ailesi yüzünden bide benimlki ailesi çok benciller....
ben evlendim bi ay içinde kaknonoşum geldi koçişiyle 3 ay kaldı bende ...hiç bi sebep yokken... hani eviii yok zor durum da yokk bizi kontrol etme işteee...
düğünüm onlar istediği şekilde oldu... içlerinde kalırmış ev düğünü olacakmışşş aman çok şey okulum vardı büşürü şeyyy okumamı istemediler felan filan

doğru diosun görmeye başladıda babasını görüo hep daha anasını görsede konduramıyo pis cadıyaaaaa:) benimkilerde şimdi dokunmuyo canım bana bişi diyen yok bi kere kovdum evden tuttumkollarından attım dışarı sakinleştiler:):) şimdi benden iyisi yok..ama ben yemem tabi bunları iyiden girip gene durmıcaklarda allahtan aklım başıma geldi artık kocama dır dır etmiom eskileride açmıom. pisssssssssss törtörler bizimkininde sülale boyu toplasan adam gibi adam yok yafff düşmüşüm çingenlerin içineee

ay bizimkiler ters desene:) benimde kaynım tınlamaz ama eşim ölür ölürrrr

evet tersmis hakkaten ,,alllahtan kaynator eltimi cok seviyo da dokunmuyo pek yoksa kaynim cok dinler onu ,,,benide hic sevmez sanki ben bayildiydim,,ve allahtan benim kocis oyle degil ve zaten kendisi benim kocisten cok korkar allahtan yanii yoksa beni parcalardii,,yaw birazda sevmemesinin sebebi benim annem rahmetli bunun gorumcesiydi yaa iyi anlasmiyorlarmis bu yuzden bende kiziyim gicik oluyo bana ,,ala ala benmi sana dedim gel dayimin haniminin ustune kac gel kuma diye annemde surat yapar tabi zilli seniiii kiiiikikikii

Son düzenleme:

hmmmm anladm benimkide birazcik farkli bende bi ayrilik donemi yasadim kisa ,,amann simdi uzun olur baska zaman anlatirim ,,,

kız bizim kocalar akrabamı ki:):) aileler aynııı..bunlarda çok bencil bu yaşa kadar bi baltaya sap olamamışlar çocuklarınada bişi aşılamamışlar nişan düğün olunca ceplerinden para çıkmaya başlayınca çıldırdılar ki kaynanam beni kucağına alırdı severdi. hep yalandanmış. bizimkilerde ben 10 günlük gelindim geldiler 2 gün kaldılar sonra her hafta habersiz gece 11 12lerde sülale boyu gelip kalmaya başladılar. bisürülaflar ben kaç aylık evliydim halaa neden bu koltukları aldınız bi çekyat yeterdi diolardı. sanki sen aldında benim altınlar ödedi bisürü borcu uyuslarrrrrrrrr. gelip gelip kalıolardı ya ben kocamla hiç cicim ayı değil günü bile yaşamadım. bayramda istediği gibi davranmamışım napmamı bekliosa evime geldi kavga çıkardı biz bu evliliği bitirdik bunu boşamassan analık hakkımı helal etmiom dedi kocama. allahtan ben kovunca kocamonlarla gitmedide kapıyı yüzlerine kapattı karı sonra sinirden hastanelik oldu

hmmmm anladm benimkide birazcik farkli bende bi ayrilik donemi yasadim kisa ,,amann simdi uzun olur baska zaman anlatirim ,,,

ne gicik şeyler kiki demi yurt dışında çiftler daha özgür dimiii sen daha iyi bilirsin kendi kararlarını kendileri alıyolar sanki bana öle geliyooo

anlamıyom ne varsa kalmalarda.... gel kal bi kaç gün tamam dimiii. bide yeni evlinin evinede kalınmaz bi sene yaaa.... valla bizimkilerde çekyat aldırdılardı .... kendileri kalacak yaa

kiz sen gece gece iyiden efkarlandin haa,,,dusunmemeye calis ya bosver ,,,inanki bu tipik hikaye neredeyse her ikinci ailede var ,,,tek sen degilsin ,,,mutlulugu yakalayabilmek icin zoru basarmak gerekiyo iste bi sekildee,,sabir en onemli seyy ve zaman ,,inanki gun gelecek ne aptalim bunlara kafa yordum diceksinn ,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…