ne mi yapardin ?? 3 baligi once unlar sonra tavada bi guzel kizartirdin kikikiki
ay inşallahhh. ay sizinkilerde böle başlarda bi ana baba sözü dinleyip sizi üzüolarmıydı yada onların lafına göre kendi hayatlarını kısıtlıyomuydu. benimkinin aslında çocuk istesede yapmama sebebinin altından babası çıktı gıcık oldum. anası bana anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi zaten ama bizimki anamda anam der. ne güsel fırsatları bile anası için tepio. anlamıom yani tek umudum çocuk olunca anasına düşkünlüğü azalsında tam olarak evine bana çocuğuna bağlansın gıcık kocam
kızlar burda horoz ötüyo horoz ötünce melek görürmüşş size dua edicem şimdi :))))))))))
ay inşallahhh. ay sizinkilerde böle başlarda bi ana baba sözü dinleyip sizi üzüolarmıydı yada onların lafına göre kendi hayatlarını kısıtlıyomuydu. benimkinin aslında çocuk istesede yapmama sebebinin altından babası çıktı gıcık oldum. anası bana anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi zaten ama bizimki anamda anam der. ne güsel fırsatları bile anası için tepio. anlamıom yani tek umudum çocuk olunca anasına düşkünlüğü azalsında tam olarak evine bana çocuğuna bağlansın gıcık kocam
haydaaa bi yasima daha girdimben otunce carpisacak hatun ariyolar diye bilirdim
kızlar beni balık tavaya sığmaz biz onu bugulama yapak ben fırınlarım büyük bi zevkle:))
off o konuya gelirsem sabaha kadar yazarımmm yalnız benim ki 2 senedir düzeldi.... biz baya büyük sorunlar yaşadık... şidi düşün yine ama o kadar belli etmiyoo... artık
yok benimkinin bi iyi huyu var annasini dinlemeyi hic sevmezzz sohbet bile dogru durust etmez nedensee,,ama kucuk kaynim cok dinlerr ,,,kiz firsati yok kendi tr de yasiyo ,,ki olsa benim canima okurdu valla caddi 3 ay geliyo ne yapacagini sasiyoo karii,,,benim sikayetlerimide gider kaynima yapar kocisime cesater etmez benimki biraz sert gorunumlu oldugundan kimse yanasmaz kikiki derdi olan once bana gelir muahhaha
valla hemde ne büyük sorunlar daha 3 aylık evliyken boşanıyoduk o kaynanatör yüzünden. hiç helal etmiom hakkımı hiçççççççç....valla anlatmakla bitmez...demekki bunların topu aynı. bizimkide düzeldi biraz ama hala düşkün.düşkün olsunda hayatımıza karışmasına izin vermesin canım.
tek umudum çocuktan sonra değişmesi valla. hayalim çocuktan sonra değişiomu kıs bu alıklarrr:):):)
ne biliyim kiz cocuga cok duskun olduda benimki bende perim gibi 2 senedir rahatladimm,,herkez farkli sekilerde yasiyo iste biseyler ,,zaman ve sabir gerektiriyo sadece ,,
perim senlede akraba cikcaz simdi heebu kadar ortak yon olurmu yafff
kiz sen bosver o kaynatorleri ibnetorlerii felan kendine yazik hasta edersin kendini salla gitsin ,,sabirli ol gozu bir gun acilir esinin sen sadece esinin gozunde iyi olmaya calis kazanirsin
ne biliyim kiz cocuga cok duskun olduda benimki bende perim gibi 2 senedir rahatladimm,,herkez farkli sekilerde yasiyo iste biseyler ,,zaman ve sabir gerektiriyo sadece ,,
perim senlede akraba cikcaz simdi heebu kadar ortak yon olurmu yafff
kiz sen bosver o kaynatorleri ibnetorleriifelan kendine yazik hasta edersin kendini salla gitsin ,,sabirli ol gozu bir gun acilir esinin sen sadece esinin gozunde iyi olmaya calis kazanirsin
piss terminatorler kiki
ay bizimkiler ters desene:) benimde kaynım tınlamaz ama eşim ölür ölürrrr
ben eşimi 2 sene önce terk ettim babama gitim 2 ay ve hiç tele çıkmadım onunda gün aşırı nöbetleri vardı... gelemedi sonra anlamıştı...
işte o gündür iyi artıkkk çok değişti.... ailesi yüzünden bide benimlki ailesi çok benciller....
ben evlendim bi ay içinde kaknonoşum geldi koçişiyle 3 ay kaldı bende ...hiç bi sebep yokken... hani eviii yok zor durum da yokk bizi kontrol etme işteee...
düğünüm onlar istediği şekilde oldu... içlerinde kalırmış ev düğünü olacakmışşşaman çok şey okulum vardı büşürü şeyyy okumamı istemediler felan filan
ben eşimi 2 sene önce terk ettim babama gitim 2 ay ve hiç tele çıkmadım onunda gün aşırı nöbetleri vardı... gelemedi sonra anlamıştı...
işte o gündür iyi artıkkk çok değişti.... ailesi yüzünden bide benimlki ailesi çok benciller....
ben evlendim bi ay içinde kaknonoşum geldi koçişiyle 3 ay kaldı bende ...hiç bi sebep yokken... hani eviii yok zor durum da yokk bizi kontrol etme işteee...
düğünüm onlar istediği şekilde oldu... içlerinde kalırmış ev düğünü olacakmışşşaman çok şey okulum vardı büşürü şeyyy okumamı istemediler felan filan
kızlar horaz çatlıcak hala ötü yooooooo :)))
hmmmm anladm benimkide birazcik farkli bende bi ayrilik donemi yasadim kisa ,,amann simdi uzun olur baska zaman anlatirim ,,,
kız bizim kocalar akrabamı ki:):) aileler aynııı..bunlarda çok bencil bu yaşa kadar bi baltaya sap olamamışlar çocuklarınada bişi aşılamamışlar nişan düğün olunca ceplerinden para çıkmaya başlayınca çıldırdılar ki kaynanam beni kucağına alırdı severdi. hep yalandanmış. bizimkilerde ben 10 günlük gelindim geldiler 2 gün kaldılar sonra her hafta habersiz gece 11 12lerde sülale boyu gelip kalmaya başladılar. bisürülaflar ben kaç aylık evliydim halaa neden bu koltukları aldınız bi çekyat yeterdi diolardı. sanki sen aldında benim altınlar ödedi bisürü borcu uyuslarrrrrrrrr. gelip gelip kalıolardı ya ben kocamla hiç cicim ayı değil günü bile yaşamadım. bayramda istediği gibi davranmamışım napmamı bekliosa evime geldi kavga çıkardı biz bu evliliği bitirdik bunu boşamassan analık hakkımı helal etmiom dedi kocama. allahtan ben kovunca kocamonlarla gitmedide kapıyı yüzlerine kapattı karı sonra sinirden hastanelik oldu
kız bizim kocalar akrabamı ki:):) aileler aynııı..bunlarda çok bencil bu yaşa kadar bi baltaya sap olamamışlar çocuklarınada bişi aşılamamışlar nişan düğün olunca ceplerinden para çıkmaya başlayınca çıldırdılar ki kaynanam beni kucağına alırdı severdi. hep yalandanmış. bizimkilerde ben 10 günlük gelindim geldiler 2 gün kaldılar sonra her hafta habersiz gece 11 12lerde sülale boyu gelip kalmaya başladılar. bisürülaflar ben kaç aylık evliydim halaa neden bu koltukları aldınız bi çekyat yeterdi diolardı. sanki sen aldında benim altınlar ödedi bisürü borcu uyuslarrrrrrrrr. gelip gelip kalıolardı ya ben kocamla hiç cicim ayı değil günü bile yaşamadım. bayramda istediği gibi davranmamışım napmamı bekliosa evime geldi kavga çıkardı biz bu evliliği bitirdik bunu boşamassan analık hakkımı helal etmiom dedi kocama. allahtan ben kovunca kocamonlarla gitmedide kapıyı yüzlerine kapattı karı sonra sinirden hastanelik oldu
sende camdan bagir kit kit kidaaakk diyeekikiki sabah oldu yat artik diyodur belkim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?