evet tersmis hakkaten ,,alllahtan kaynator eltimi cok seviyo da dokunmuyo pek yoksa kaynim cok dinler onu ,,,benide hic sevmez sanki ben bayildiydim,,ve allahtan benim kocis oyle degil ve zaten kendisi benim kocisten cok korkarallahtan yanii yoksa beni parcalardii,,yaw birazda sevmemesinin sebebi benim annem rahmetli bunun gorumcesiydi yaa iyi anlasmiyorlarmis bu yuzden bende kiziyim gicik oluyo bana ,,ala ala benmi sana dedim gel dayimin haniminin ustune kac gel kuma diye annemde surat yapar tabi zilli seniiii kiiiikikikii
ne gicik şeyler kiki demi yurt dışında çiftler daha özgür dimiii sen daha iyi bilirsin kendi kararlarını kendileri alıyolar sanki bana öle geliyooo
kiz sen gece gece iyiden efkarlandin haa,,,dusunmemeye calis ya bosver ,,,inanki bu tipik hikaye neredeyse her ikinci ailede var ,,,tek sen degilsin ,,,mutlulugu yakalayabilmek icin zoru basarmak gerekiyo iste bi sekildee,,sabir en onemli seyy ve zaman ,,inanki gun gelecek ne aptalim bunlara kafa yordum diceksinn ,,,
evet cogunlugu oyle ama hepsi degil tabiki,,,bende kendi kararlarimi kendim alirim sadece soyle kucuk sorunlar disinda ,,ornegin tatile o gelemiyo birak kizimla gidiyim yooookk ne isin var kadin basina felan gibi seyler o da kiskancliktan oluyo buda pek buyuk bisi degill zaten ,,,baskada rahatim sukur
hakkat efkar bastı ha sigaranın dibine vurdum.olan benim yımırtalara olcak töbe töbeee:):) doru diosun valla zaman herşeye ilaç. bundan 6 ay önce ne durumdaydım şimdi bak kociş kendi gel bebiş yapalım dio :):) bizde bebiş topiğini kaynananmı var derdin var topiğine çevirdik ha
yatalımı kısçeler.......
yatalımı kısçeler.......
hakkat efkar bastı ha sigaranın dibine vurdum.olan benim yımırtalara olcak töbe töbeee:):) doru diosun valla zaman herşeye ilaç. bundan 6 ay önce ne durumdaydım şimdi bak kociş kendi gel bebiş yapalım dio :):) bizde bebiş topiğini kaynananmı var derdin var topiğine çevirdik ha
sende göçmenlikmi var perim:):) valla yatmak lasım kısçeler . benim koca yarın akşam yine kafamı ütülücek napıon bu kadar saat nette ben sana benle yat demiomuyum. benden geç yatıosun ıvır da zıvır
biz 2 hafta önce baya kaynana kaynattık burda dimi kikiiii:)))))
aman gerçekten zamanla oturuyo onlarda öğrenecek... kapı kapandımı herkes dışarda kalıyo... hiç merak etme....
evet arnavutum ben yugoslav göçmeni bubammm :))))))))
biz tatile çııksak bile söyleye miyoruz ailesine o ayrı konu ama neyse.....
biz 2 hafta önce baya kaynana kaynattık burda dimi kikiiii:)))))
aman gerçekten zamanla oturuyo onlarda öğrenecek... kapı kapandımı herkes dışarda kalıyo... hiç merak etme....
bende yugoslav göçmeniyim kıssssssss toprağammm:):) kocişte arnavut
yok artikknediye evlenmis oglu yaa,,,kendi kararlarini alamicaksa aile neden kurmus ,,,anna kuzusu gibi onami danisicak tovbe tovbee
vee 6 sene oldu hala bir tek tatilimiz sölemedik biliyomusunnn.... neyse sinirlenecem şimdii...
yaaaaaaa... benim babanem selanik büyük babam arnavut
benim annem babam yugoslavya doumlu zaten makedon göçmeni sarovalı:) kocişinde baba arnavut anne trakyalı bulgarlık var :)
yok artikknediye evlenmis oglu yaa,,,kendi kararlarini alamicaksa aile neden kurmus ,,,anna kuzusu gibi onami danisicak tovbe tovbee
vee 6 sene oldu hala bir tek tatilimiz sölemedik biliyomusunnn.... neyse sinirlenecem şimdii...
bizde benim memlekete gidince söyleyemios ama öğrenecekleri için kociş çalışıom dio benle gelio ben 10 gün kalmış oluom o haftasonu 1 gün beni almaya gelmiş oluo:):) halbuki 10 gün benle izmirdeeebende faceden yayınlıom sona çatlatıom
benim annem babam yugoslavya doumlu zaten makedon göçmeni sarovalı:) kocişinde baba arnavut anne trakyalı bulgarlık var :)
benim baba tarafım göçmen.... yengeler bile arnavut..... tek annem .. göçmen değil baba tarafında......
ben ankara doğumluyum... babam gil ankaraya tarafına gelmişler annemle orda tanışmışlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?