Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

senin kaynanada az değilmiş anam:) hiç sana bişi demeye yüzü olmaması lasım herkes kendine baksın aslında ama nerdeeeee. çocuk yaparıs gibisine laf açılsa bizim kaynanaın yüzü düşüo delimidir nedir.

ay ben hiçuyumayıp kocaya kahvaltımı hazırlasam ne sabah olcak zaten :)

ne gicik şeyler kiki demi yurt dışında çiftler daha özgür dimiii sen daha iyi bilirsin kendi kararlarını kendileri alıyolar sanki bana öle geliyooo

evet cogunlugu oyle ama hepsi degil tabiki,,,bende kendi kararlarimi kendim alirim sadece soyle kucuk sorunlar disinda ,,ornegin tatile o gelemiyo birak kizimla gidiyim yooookk ne isin var kadin basina felan gibi seyler o da kiskancliktan oluyo buda pek buyuk bisi degill zaten ,,,baskada rahatim sukur

Son düzenleme:

hakkat efkar bastı ha sigaranın dibine vurdum.olan benim yımırtalara olcak töbe töbeee:):) doru diosun valla zaman herşeye ilaç. bundan 6 ay önce ne durumdaydım şimdi bak kociş kendi gel bebiş yapalım dio :):) bizde bebiş topiğini kaynananmı var derdin var topiğine çevirdik ha

biz tatile çııksak bile söyleye miyoruz ailesine o ayrı konu ama neyse.....

biz 2 hafta önce baya kaynana kaynattık burda dimi kikiiii:)))))
aman gerçekten zamanla oturuyo onlarda öğrenecek... kapı kapandımı herkes dışarda kalıyo... hiç merak etme....

yatalımı kısçeler.......

bencede canim burda 3 ceyrek geciyo orda 4 uu masallah kikiki

evet oyle oldu bu gece olsun yaaa kafamiz dagiliyo iste biraz hep bebis konusacak degiliz yaa,,,

haydi cikalim kizlarr ikinizede iyi geceler :26:sabahlar:26:tatli uykular opuyorum kocamannnn

Son düzenleme:

evet arnavutum ben yugoslav göçmeni bubammm :))))))))

aman gerçekten zamanla oturuyo onlarda öğrenecek... kapı kapandımı herkes dışarda kalıyo... hiç merak etme....

bi ara ayrı bi kaynana topiği açalım evet haklısın kapı kapandımı dışarda kalıolar. bizde kaynana olces leynnnn:):) beter oluomuşuzzz:):) amannn allah korusun

biz tatile çııksak bile söyleye miyoruz ailesine o ayrı konu ama neyse.....

yok artikk nediye evlenmis oglu yaa,,,kendi kararlarini alamicaksa aile neden kurmus ,,,anna kuzusu gibi onami danisicak tovbe tovbee

evet canim kazanda kaynatmistik bi guzel kikiki ohhh

Son düzenleme:
benim annem babam yugoslavya doumlu zaten makedon göçmeni sarovalı:) kocişinde baba arnavut anne trakyalı bulgarlık var :)

benim baba tarafım göçmen.... yengeler bile arnavut..... tek annem .. göçmen değil baba tarafında......
ben ankara doğumluyum... babam gil ankaraya tarafına gelmişler annemle orda tanışmışlar....

vee 6 sene oldu hala bir tek tatilimiz sölemedik biliyomusunnn.... neyse sinirlenecem şimdii...[/QUOTE]

ayyy canim yaa,,,neyse bosverin kizlar dusunmeyin artik kapatalim konulari hatta yatalim yahuu

benim annem babam yugoslavya doumlu zaten makedon göçmeni sarovalı:) kocişinde baba arnavut anne trakyalı bulgarlık var :)

kiz siz ikiniz pek bi karisikmisiniz perimle ,,arnavut neresiki ??? valla gulmeyin yurtdisinda buyudugum icin bilmiyorumm

benim baba tarafım göçmen.... yengeler bile arnavut..... tek annem .. göçmen değil baba tarafında......
ben ankara doğumluyum... babam gil ankaraya tarafına gelmişler annemle orda tanışmışlar....

akraba sayılırık :) göçmenler iyidir ya severim bizimkileri..şen şakrak oluos bis be yaa:) gerçi hayalim bizdende şen maşallahı var :)

vee 6 sene oldu hala bir tek tatilimiz sölemedik biliyomusunnn.... neyse sinirlenecem şimdii...

ayyy canim yaa,,,neyse bosverin kizlar dusunmeyin artik kapatalim konulari hatta yatalim yahuu

kiz siz ikiniz pek bi karisikmisiniz perimle ,,arnavut neresiki ??? valla gulmeyin yurtdisinda buyudugum icin bilmiyorumm[/QUOTE]

arnavut da türkiye dişııı kikiiii.... zamanında osmanlı toprakları genişken balkanlar tarafında türkler işte.... orda kalmışlar sonra göç etmişler türkiyeye o yüzden göçmen deniyoo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…