- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
vee 6 sene oldu hala bir tek tatilimiz sölemedik biliyomusunnn.... neyse sinirlenecem şimdii...
kizlar ben yatiyorum yani yatmaliyim ,,sabah kadin gelecekperiiimmm benim kocis yarin almanyaya gidiyo yine sizinlayim canimm garantii yani,,,,,,neyse byeeee
akraba sayılırık :) göçmenler iyidir ya severim bizimkileri..şen şakrak oluos bis be yaa:) gerçi hayalim bizdende şen maşallahı var :)
ayyy canim yaa,,,neyse bosverin kizlar dusunmeyin artik kapatalim konulari hatta yatalim yahuu
kiz siz ikiniz pek bi karisikmisiniz perimle ,,arnavut neresiki ??? valla gulmeyin yurtdisinda buyudugum icin bilmiyorumm
arnavutluk ayrı bi ülke yugoslavya ayrı amann sonuçta göçmeniz işte... siz nerelisinizkızz ..sen danimarkadamı doğdun büyüdün
arnavutluk ayrı bi ülke yugoslavya ayrı amann sonuçta göçmeniz işte... siz nerelisinizkızz ..sen danimarkadamı doğdun büyüdün
benim babam yugoslavım ben arnavutum der.... yugoslavyada yaşayan arnavutlardık der...:26: du bi sorayım ona ben...
ayy siz cikmiyomusunuz yaww
olabilir arnavutlukta olanlar var yugoslavyadakiler zaten karışık her telden var sonra bölünmüş ya bizden makedon göçmeni olmuşuz bu durumda. bizimkilerde nerelisin deyince yugoslavım der:)
hadi bizde çıkalım bari
topragım ne dersin :))))))))))
hee işte benim babamda yugoslavım arnavutum der.... ikisini birden.... yani dediğin gibi sonuçta hep aynı bulgar göçmeni selanık arnavutt... hepsi aynıııı
çıkalım madem toprağımm:) benim kocaya sezdirmeden yatsam iyi olcak tükürcek sıfatıma
şalvar giydinmi kız kınanda:)
heee benim kide valla yandan giriyi yatağa barii...iyi geçelerrrr
beyaz olan dimi gördüm sadece benim dayı kızıda arnavutla evlendiii.
benim eşim arnavut değilkiii... onu bırak bana kına kıyafeti bile almadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?