Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kizlar ben yatiyorum yani yatmaliyim ,,sabah kadin gelecek periiimmm benim kocis yarin almanyaya gidiyo yine sizinlayim canimm garantii yani,,,,,,neyse byeeee

Son düzenleme:
vee 6 sene oldu hala bir tek tatilimiz sölemedik biliyomusunnn.... neyse sinirlenecem şimdii...

ayyy canim yaa,,,neyse bosverin kizlar dusunmeyin artik kapatalim konulari hatta yatalim yahuu

kiz siz ikiniz pek bi karisikmisiniz perimle ,,arnavut neresiki ??? valla gulmeyin yurtdisinda buyudugum icin bilmiyorumm[/QUOTE]

arnavutluk ayrı bi ülke yugoslavya ayrı amann sonuçta göçmeniz işte... siz nerelisinizkızz ..sen danimarkadamı doğdun büyüdün

akraba sayılırık :) göçmenler iyidir ya severim bizimkileri..şen şakrak oluos bis be yaa:) gerçi hayalim bizdende şen maşallahı var :)

hmmm e bende gocmen sayilirim belkiim kikiordan oraya o devlet senin bu devlet benim tasindim durdum ,,surekli gocen cinganlardanim galiba kikiki

ayyy canim yaa,,,neyse bosverin kizlar dusunmeyin artik kapatalim konulari hatta yatalim yahuu

kiz siz ikiniz pek bi karisikmisiniz perimle ,,arnavut neresiki ??? valla gulmeyin yurtdisinda buyudugum icin bilmiyorumm

arnavutluk ayrı bi ülke yugoslavya ayrı amann sonuçta göçmeniz işte... siz nerelisinizkızz ..sen danimarkadamı doğdun büyüdün[/QUOTE]

benim babam yugoslavım ben arnavutum der.... yugoslavyada yaşayan arnavutlardık der...:26: du bi sorayım ona ben...

arnavutluk ayrı bi ülke yugoslavya ayrı amann sonuçta göçmeniz işte... siz nerelisinizkızz ..sen danimarkadamı doğdun büyüdün[/QUOTE]

yok anam konyada dogdum 6 yasinda almanyaya geldik orda buyudum 16 sene felan sonra danimarkada evlendim 8 yildirda burdayim yani 6 aslinda 2ci senede tr ye tasindik tekrar alanyada calistim ufff boyle iste

Son düzenleme:
arnavutluk ayrı bi ülke yugoslavya ayrı amann sonuçta göçmeniz işte... siz nerelisinizkızz ..sen danimarkadamı doğdun büyüdün

yok anam konyada dogdum 6 yasinda almanyaya geldik orda buyudum 16 sene felan sonra danimarkada evlendim 8 yildirda burdayim yani 6 aslinda 2ci senede tr ye tasindik tekrar alanyada calistim ufff boyle iste[/QUOTE

gülü gülüüüüüüüüüüüüüüüüü de yat hadiii................

benim babam yugoslavım ben arnavutum der.... yugoslavyada yaşayan arnavutlardık der...:26: du bi sorayım ona ben...[/QUOTE]

olabilir arnavutlukta olanlar var yugoslavyadakiler zaten karışık her telden var sonra bölünmüş ya bizden makedon göçmeni olmuşuz bu durumda. bizimkilerde nerelisin deyince yugoslavım der:)

benim babam yugoslavım ben arnavutum der.... yugoslavyada yaşayan arnavutlardık der...:26: du bi sorayım ona ben...

olabilir arnavutlukta olanlar var yugoslavyadakiler zaten karışık her telden var sonra bölünmüş ya bizden makedon göçmeni olmuşuz bu durumda. bizimkilerde nerelisin deyince yugoslavım der:)[/QUOTE]

hee işte benim babamda yugoslavım arnavutum der.... ikisini birden.... yani dediğin gibi sonuçta hep aynı bulgar göçmeni selanık arnavutt... hepsi aynıııı

olabilir arnavutlukta olanlar var yugoslavyadakiler zaten karışık her telden var sonra bölünmüş ya bizden makedon göçmeni olmuşuz bu durumda. bizimkilerde nerelisin deyince yugoslavım der:)

hee işte benim babamda yugoslavım arnavutum der.... ikisini birden.... yani dediğin gibi sonuçta hep aynı bulgar göçmeni selanık arnavutt... hepsi aynıııı[/QUOTE]

şalvar giydinmi kız kınanda:)

hee işte benim babamda yugoslavım arnavutum der.... ikisini birden.... yani dediğin gibi sonuçta hep aynı bulgar göçmeni selanık arnavutt... hepsi aynıııı

şalvar giydinmi kız kınanda:)[/QUOTE]

beyaz olan dimi gördüm sadece benim dayı kızıda arnavutla evlendiii.
benim eşim arnavut değilkiii... onu bırak bana kına kıyafeti bile almadılar

şalvar giydinmi kız kınanda:)

benim eşim arnavut değilkiii... onu bırak bana kına kıyafeti bile almadılar [/QUOTE]

tühhh allahın cezalarııııı...... bizde diktirilir beyaz şalvar ama bizimkilerde diktirmedi çok içimde kaldı. akrabasının şalvarını giydirdiler beyaz değildi oda..ahhh ahhhhh

benim eşim arnavut değilkiii... onu bırak bana kına kıyafeti bile almadılar

tühhh allahın cezalarııııı...... bizde diktirilir beyaz şalvar ama bizimkilerde diktirmedi çok içimde kaldı. akrabasının şalvarını giydirdiler beyaz değildi oda..ahhh ahhhhh[/QUOTE]

valla kuzenim giydi işte çok güzeldi o kemerli parıl parıl bişeyy değişik....
bırak onu ben kına kıyafeti yengemin kini giydiydim 3 benden bol geldi... aman neyse ydbuge konuşuruz sonra uzun uzun ... hadi sende yat koçiş kızmasın bende sıyrılıyım aradannn:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…