Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Anaaaaam kimsecikler yok. Tabii sabaha kadar sohbet ederseniz gundiuz buralari bos birakirsiniz tabi muhabette derinmis zati zor cikmissiniz yanimm

günaydınnnn geçmiş çok uzun okumaya çalışıcam nabersiniz yeni habrler var mı?

Anaaaaam kimsecikler yok. Tabii sabaha kadar sohbet ederseniz gundiuz buralari bos birakirsiniz tabi muhabette derinmis zati zor cikmissiniz yanimm

Ben dün nete girmedim akşamda dedim kızlar ağır mübarek gün kuran namaz dua nete uğramazlar amanin sabah geldimki sabahlamış bunlar oku oku bi hal oldum ayollll....

Elabebek nasilsin? Sende istahsizlik varmi bisey yiyemiyorum sivi seyler tukete biliyorum oda su sut digerlerini zorla ama iyi besleniyorum. Ne yapicagimida bilmiyorum.

Merhaba kizlar bugün dr.a gittim kese gözükmedi. Kan tahlilinde bcg 509 cikti tabi düşük bı deger. Salı tekrar gideceğim. Hiç keyfim yok ya ben oğlumda 5.5 haftalikken kalp atışını gormuştum

Merhaba kizlar bugün dr.a gittim kese gözükmedi. Kan tahlilinde bcg 509 cikti tabi düşük bı deger. Salı tekrar gideceğim. Hiç keyfim yok ya ben oğlumda 5.5 haftalikken kalp atışını gormuştum

İçini ferah tut canım oğluşun hızlıdır belki buda nazlı bir kız önemli olan betan olması gerektiği şekilde yükselsin sen 1000 i geç salı gün kesenide görcen kalp atışınıda no panik....

selam kiizlar.nasilsiniz.kimse yokmuuuuuuuuuu

canim hic moralini bozmaben kizima hamileyken cok gec belli oldu.kese kalp atislariyla beraber gozukdukdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…