Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

internetim bi gidiyo bi geliyo sinir etti beni ancak geldim

canım moralini bozma keseyi de görüceksin Allah'ın izniyle hamileliklerde garip şeyler yaşanabiliyo en güzel örnek elabebek o kadar olumsuz cevaplara rağmen sonunda hamile çıktı böyle düşün içini ferah tut bebişin bırakmaz seni cnım benim

selam kızlar nasılsınız? kaç gündüür giremedim. umarım her şey yolundadır. bugün benim batım. yumurta çatladıktan sonraki 16. gün. henüz teşrif etmediler. ben de test falan yapmadım. kasıklarım sancıyor. oldum olacak gibiyim. ateş ölçümüm önceki günlere göre düştüğünden kırmızıları bekliyorum. herhalde umudumuz ağustos olacak

Merhaba kizlar bugün dr.a gittim kese gözükmedi. Kan tahlilinde bcg 509 cikti tabi düşük bı deger. Salı tekrar gideceğim. Hiç keyfim yok ya ben oğlumda 5.5 haftalikken kalp atışını gormuştum

tatlım huzurlu bir gebelik geçirmek istiyorsan bence hiçbir gebelikle kendi gebeliklerini, hatta senin eski gebeliklerinle asla kıyaslama. görürsün bak herşey yolunda gidecek ve sen bu üzüldüğünle kalacaksın... bunu bebeğine yapma

Merhaba kizlar bugün dr.a gittim kese gözükmedi. Kan tahlilinde bcg 509 cikti tabi düşük bı deger. Salı tekrar gideceğim. Hiç keyfim yok ya ben oğlumda 5.5 haftalikken kalp atışını gormuştum

canım hemen telaşlanma. bu gebeliğinde geç döllenme olmuş olabilir. testte de hemen çıkmamıştı sanırım. o yüzden gebelik haftasını adetine göre hesaplama. b-hcg uygun düzeye gelince en kısa zamanda göreceksin onu inşallah

hayırlısı olsun adet olman da bebiş yapman için bir başlangıç bence, gelecek diye üzülme önündeki maçlara bak

adetten kAÇ gün sonraki değer bu

canim hic moralini bozmaben kizima hamileyken cok gec belli oldu.kese kalp atislariyla beraber gozukdukdu

Hepiniz Sagolun kizlar. Sat 30 Mayıs'ta yani adetten 7 gun sonraki deger. Ben adetten sonra ikinci bir yedi gunluk kanamam olmuştu. Sonra yumurtlamaya benzer bı akinti gelmişti.bende o zamn olmuştur diye şüpheleniyorum. Ama hayirlisi demekten başka care yok sanırım.ne bileyim oğlumda hersey cok erkendi. Dr.da dedi zaten hemen kötü düşünme diye ama hayirlisi

Merhaba kizlar dün giremedim gecmis kandiliniz mübarek olsun Allah hakkımıza her seyin hayırlısını versin dün aksam 10 dan sonra benim kör olasica kırmızılar teşrif ettiler sabahtan beri sancilaniyorum 2 aspirin attım şimdi biraz sancım gecti resmen kan yerine çamur atıyorum parça parça

İnşallah sen olmazsında sana seviniriz be orkidemmm

İnşallah sen olmazsında sana seviniriz be orkidemmm

canım benim hayırlısı olsun. ben hamile olduğumu zannetmiyorum. çok bekletmeden gelseler iyi olur sadece. birlikte umudumuz ağustos yaparız artık. dün çok dua ettim. inşallah bizimde kaderimize bu yıl için yazılsın diye

canım çok haklısın ama bu dediğini yapmak öyle zor ki...

bazen içime türlü vesveseler doluyor ne yapacağımı şaşırıyorum rabbim hepimize sabır versin

orkidem yaa hemen umitsizlige kapilma zaten adet sancisi oluyo hamile olsan bile,,,hemm ben bu ates meselesine pek inanmiyorum yaa sadece gebelik tam anlamiyla basladigi zaman ates 1 dece yuksek tir diyorumm,, :44::44: hadi insallah gelmezler

bartekcim gecmis olsun uzuldum ya demek nasip degilmis bu ayy,,,hem neden oyle camurluki acaba :26: sende gecikme oluyormuydu hic ????

offf kizlar canim ciktii yawww ,,sabahtan beri ayaktayimm ,,,evet kizlar sabahladik bugun sabah 4 bucukta uyudum ben ve 9 da kalktim ,,,arkadasin hastane randevusu vardi ordaydik tam 4 saatt o tahllilden o kontrole kosturduk ,,garibim ,gebelikte ,seker hastaligi ,yuksek tansion ,,bas agrisi her sey varr uff....f uzuuuun diyet listesi verildi valla ve cok SIK araliksiz kontroller icin randevular verildii,,8 aylik olmus meger ben 6 saniyordumda,,,neyse son 1 ayi cok korkuyo doktorlar ve annede korkuyo tabi,,bebege ,bana bisey olcak diyee,,ayy bi atlatsaydii cok kotu cok ,,,benzi betti kalmamis garibim,,,ultrasyonda izleyip durdum zilliyii cok tatliydi yaww

Son düzenleme:
listeye baktimda kizlarr masallah listemiz yari yariya olmus gebislerle ,,hadi obur yarisida eklenir kisa zamanda insallahtaa,,gebisler topigi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…