canim nasilsin:26::26::26:
sağol tatlım nolsun evde otur otur çok hamlaştım canım hiiiççç bişi yapmak istemiyosen nasılsın?
Merhaba kizlar bugün dr.a gittim kese gözükmedi. Kan tahlilinde bcg 509 cikti tabi düşük bı deger. Salı tekrar gideceğim. Hiç keyfim yok yaben oğlumda 5.5 haftalikken kalp atışını gormuştum
canim bende cok yoruldum.alisverisden geldim.kizimi yedirdim uyutdum.cok yoruldum.canim cikdi
Merhaba kizlar bugün dr.a gittim kese gözükmedi. Kan tahlilinde bcg 509 cikti tabi düşük bı deger. Salı tekrar gideceğim. Hiç keyfim yok yaben oğlumda 5.5 haftalikken kalp atışını gormuştum
selam kızlar nasılsınız? kaç gündüür giremedim. umarım her şey yolundadır. bugün benim batım. yumurta çatladıktan sonraki 16. gün. henüz teşrif etmediler. ben de test falan yapmadım. kasıklarım sancıyor. oldum olacak gibiyim. ateş ölçümüm önceki günlere göre düştüğünden kırmızıları bekliyorum. herhalde umudumuz ağustos olacak
adetten kAÇ gün sonraki değer bu
İçini ferah tut canım oğluşun hızlıdır belki buda nazlı bir kızönemli olan betan olması gerektiği şekilde yükselsin sen 1000 i geç salı gün kesenide görcen kalp atışınıda no panik....
canim hic moralini bozmaben kizima hamileyken cok gec belli oldu.kese kalp atislariyla beraber gozukdukdu
tatlım huzurlu bir gebelik geçirmek istiyorsan bence hiçbir gebelikle kendi gebeliklerini, hatta senin eski gebeliklerinle asla kıyaslama. görürsün bak herşey yolunda gidecek ve sen bu üzüldüğünle kalacaksın... bunu bebeğine yapma
internetim bi gidiyo bi geliyo sinir etti beniancak geldim
canım moralini bozma keseyi de görüceksin Allah'ın izniyle hamileliklerde garip şeyler yaşanabiliyo en güzel örnek elabebek o kadar olumsuz cevaplara rağmen sonunda hamile çıktı böyle düşün içini ferah tut bebişin bırakmaz seni cnım benim
canım hemen telaşlanma. bu gebeliğinde geç döllenme olmuş olabilir. testte de hemen çıkmamıştı sanırım. o yüzden gebelik haftasını adetine göre hesaplama. b-hcg uygun düzeye gelince en kısa zamanda göreceksin onu inşallah
selam kızlar nasılsınız? kaç gündüür giremedim. umarım her şey yolundadır. bugün benim batım. yumurta çatladıktan sonraki 16. gün. henüz teşrif etmediler. ben de test falan yapmadım. kasıklarım sancıyor. oldum olacak gibiyim. ateş ölçümüm önceki günlere göre düştüğünden kırmızıları bekliyorum. herhalde umudumuz ağustos olacak
Merhaba kizlar dün giremedim gecmis kandiliniz mübarek olsun Allah hakkımıza her seyin hayırlısını versin dün aksam 10 dan sonra benim kör olasica kırmızılar teşrif ettilersabahtan beri sancilaniyorum 2 aspirin attım şimdi biraz sancım gecti resmen kan yerine çamur atıyorum parça parça
İnşallah sen olmazsında sana seviniriz be orkidemmm
canım ben çıkıyorum bartekcim yemek hazırlayacağım.
tatlım huzurlu bir gebelik geçirmek istiyorsan bence hiçbir gebelikle kendi gebeliklerini, hatta senin eski gebeliklerinle asla kıyaslama. görürsün bak herşey yolunda gidecek ve sen bu üzüldüğünle kalacaksın... bunu bebeğine yapma
Merhaba kizlar dün giremedim gecmis kandiliniz mübarek olsun Allah hakkımıza her seyin hayırlısını versin dün aksam 10 dan sonra benim kör olasica kırmızılar teşrif ettilersabahtan beri sancilaniyorum 2 aspirin attım şimdi biraz sancım gecti resmen kan yerine çamur atıyorum parça parça
listeye baktimda kizlarr masallahlistemiz yari yariya olmus gebislerle ,,hadi obur yarisida eklenir kisa zamanda insallahtaa,, gebisler topigi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?